Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    12. Srpanj 2015. 12:31

Jutro cure… Vec je skoro vrijeme rucka ali... 
    Neko je spominjao bol u ledima...mene su pocela jako boljet...i to najvise dok lezim..onda mi se tesko i bolno okrenut na bok... inace setam stalno i plivam sta vise ali ocito moraju boljet...ipak nam je sada trbuh vec dosta velik pa... 
    Lidija87 ja se takoder ravnam bas po ovoj tablici..nekako mi ima najvise smisla.

Super za sve lijepe vijesti s pregleda..i ja jedva cekam da za 8 dana idem vidjet svoju malu princezu... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    12. Srpanj 2015. 13:01

Svaki dan vise u maminu trbuhu je za bebu blagodat!

Fluffy

nenana
    12. Srpanj 2015. 13:51

Kiara čestitam! Plavojka neka ste nam ti i bebač super :) Ljubav preeeedivne vijesti da je sve ok, ja jedva čekam sljedeći tjedan i pregled..sad sam se toliko nakupala na moru da mi samo treba potvrda da je sve ok :) prema tablici sam u 8.mj i isto mi je postalo sve teze..dizanje s krevata, oblačenje čarapa i sl. Isto tako sto duže ležim sve me boli, sva se zaležim...a vrućina i sunce me bas jako umaraju.. Na moru je bilo super, baciš se unutra i osvježis, a već danas u ZG mi je odlazak do dućana bio naporan..ali budemo sve istrpili, samo nek je malac ok 

Cvarak
    12. Srpanj 2015. 14:59

Curke vi koje ste se pikale ta Guk kaj ste jele taj dan! Ja sad pazim kaj jedem i navila si alarm da stalno u isto vrijeme jedem!! Sam kaj bi taj dan kad se pikam bas pripazila jojjj mislim da cu poslije tog navalit drugi dan na sladoled i klace 🙊

Aninica
    12. Srpanj 2015. 16:21

Bok cure!
    Baš sam i ja neki dan razmišljala o tome kako pričaju da je bolje roditi u 7. Nego u 8. Mjesecu i pitala sam šogiricu koja je pedijatar i svakodnevno je na porodima. Rekla je da je to glupost da je bitno da je beba što duže u trbuhu sve do38.tt kasnije može bez problema van. Tako da eto... To je netko negdje provalio i još i danas mislimo da je stvarno tako. 
    Imate prekrasne tibe:-))))
    Drago mi je za sve dobre vijesti koje čitam i nadam se da će vas te viroze proći!
    Imam i ja lijepe vijesti. Morala sam na onaj fetalni UZV srca i sve je u najboljem redu pa sada mogu uživati ovih zadnjih par mj. Pozdrav trudnice:-)

plavojka
    12. Srpanj 2015. 20:52

Curke, hvala vam na svim dobrim zeljama 
    Danas sam hvala Bogu dobro,   cak sam i spavala u komadu jedno 4 sata nocas sto mi se nije vec dugo dogodilo.. Danas mi se samo bas nesto ne jede, ok je to, vratit ce se aperit, vazno da je viroza gotova! 

Lidija i ja se vodim tom tablicom, a koliko sam skuzila i moja dr iz Petrove..

Vi cure koje se brckate, zavidimo vam jako :))
    I bravo svima za dobre vijesti, neka do kraja trudnoce sve samo takve primamo!!

Ljubav2
    13. Srpanj 2015. 09:51

Sova, a iskreno nisam ju ni ja dobro skužila oko poroda.. nešto je bila govorila da je beba malo starija po ultrazvuku.. što se meni baš ne čini jer je nekakav prosjek 1700g za 31. tjedan...

možda zbog skraćenog cerviksa pa prognozira brže otvaranje.. uglavnom rekla mi je da bi bilo ok izdržat do 37. tjedna što se nadam da i hoću :) i da se mali već okrenuo i da misli kako ću brzo rodit jer je baš savršeno namješten.. nešto je spominjala prema leđima.. a i za cerviks je rekla da je to ok jer da sigurno neću imat problema sa otvaranjem al vidjet ćemo.. ima vremena još

Po pričama ona baš uvijek točno prognozira sve..

Ljubav2
    13. Srpanj 2015. 09:52

Branchi, i ja bi rado do termina.. svim srcem to želim al bit će kako bude

nenana
    13. Srpanj 2015. 11:15

Jutro curke, samo da javim curama iz ZG sutra u 18:00 je u Rodi besplatna škola dojenja pa ako nekoga zanima neka se prijavi..pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.