Hej zene... Vidim da vas je dosta strah prijevremenog otvaranja i porodaja...nemojte razmisljat o tom..samo si paniku stvarate...sve ce bit ok..kako i mora...
Evo da vas mozda malo utjesim,moja sestra je u 33 tt bila na kontroli i rekli su joj da je vec prst otvorena te da mora do kraja trudnoce mirovat...inace da bi mogla ranije rodit.. Nakraju je radila sve kao i inace jos i vise jer su se ona i muz taman selili...i prenijela je 14 dana.... Tako da...ne brinite brigu...opustite se...
Neka od vas je bila nedavno napisala tu na grupi da cita neku lijepu i zanimljivu knjigu o roditeljstvu i tako tome ... Pa ako moze tocan naziv..idem predvecer u knjiznicu pa bi si je podigla... Hvala...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ja čitam knjigu Povezujuće roditeljstrvo i jako mi see sviđa...to je moja preporuka
Pozdrav cure!
čitam vas već neko vrijeme, al nikako se registrirati. stalno sam odgađala sutra, sutra i evo nas tako u 26tt. vidim da nas sve muče isti strahovi. i ja se bojim prijevremenog poroda, pogotovo u zadnja 2 tjedna kad mi je dr na pregledu rekla da je cerviks 1 članak, uloživ za vrh prsta. nije mi ništa pretjerano objašnjavala al rekla mi je da nije ništa alarmantno ali da malo više mirujem. nisam se kod nje ništa pretjerano zamarala s tim, ali kad sam došla kući i uhvatila sa interneta i pročitala sve i svašta, počela me panika hvatat. naručila se kod privatnika i čekam srijedu da vidim šta će mi on reći.
također čitam da vam se trbuh strese i da su to BH kontrakcije. i meni se strese i mislim cijelo vrijeme da me beba udara, a da se kod BH kontrakcija stvrde donji dio trbuha.
evo puno sam nadrobila za prvi post :-)
Lollipop e bas sam na tu mislila... Hvala...
Jahanara dobrodosla medu nas...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure, nakon sto sam nalo prije piskila sam na papiru nakon brisanja imala ruzicasti trag :((
Skroz svijetlo, u urinu se i ne vidi, da ne gledam papir ne bi ni skuzila.. Na dnevnim ulosku nema nista..
Jel koja od vas to primijetila? Imate ideju sto bi mogli bit?
Panika me sora na najjace
Plavojka..neznam sta bi ti rekla...da se nisi depilirala mozda danas pa da si se malo porezala slucajno pa kad si se brisala da nisi ranicu uhvatila?! Ako ti bude opet idi kod doktora sutra...nek te pregleda... Al drzim fige da nije nista i javi se... 😘
!
Sanjarice hvala ti! Ne znam ni sama, nocas ni danas nema niceg ruzicastog, mozda sitna mrvica nekig malo tamnije obojanog iscjetka..
Mislim si kak je vjerojatno pukla neka kapilarica ili nesto (ali zapravo i nije bilo krvi, samo ruzicasti trag) pa se smirujem da je to sve ok..
Idem na pregled u cetvrtak, sli naravno ako primijetim jos nesto cudno, ici cu na hitnu..
Joj Boze mi trudnice se stvarno lako uspanicarimo, toga nema nigdje ;)
jutro cure...samo da vas kratko pozdravim i opet bjezim....
na programu je sunce more plaža klopa...čisti hedonizam :)
stojte mi dobro.... :)
plavojka, malo prati danas..pa ako stvarno još nešto primjetiš odi provjerit bez obzira na pregled.. danas je tek utorak :) pa da budes na miru :)
jutro svima!
plavojka meni se isto cini da je mozda kapilarica, ipak se sve tamo nesto rasteze itd, no da budes mirnija, odi ranije na pregled. sad smo vec u periodu kad treba pratit i pokrete bebe i sve te neke stvari, ako nesto nisi sigurna, odi radije da te doktor umiri.
saljem slicicu za 30 tjedan, to je krenulo danas (ajme :) ):
saljem i slicicu kolaca koje sam donjela za zadnji dan posla, da i to je danas :) sad krece godisnji, a onda i porodiljni...brzo je to doslo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji