sve smo pocele bujatiiiiii, jos maloooo :D jel mozete vjerovati da imamo jos cca 10-11-12 tjedana +/-???
ja jos 10.5, ajme meni....leti vrijeme, raste busa.
jucer sam na poslu skuzila da mu je nogica iskocila van, onako s lijeve strane - i ja stavim ruku na to, a on je uvuce :) preslatko nesto!
Probaj zvakat zvaku za zgaravicu to je meni ginicka rekla!!!! Uffff ja sam ovih dana nadrdana i zivcana sve bi mlatila oko sebe!!! Ee a u ducanu,tramvaju ma niko nema obzira prema trudnici sad cu bez pardona sam otic prva na red i nek si misle!!!
bokić curke
ja opet bila u dr ovaj put u svoje na redovnom pregledu
PAzi sad...oni u bolnici (kao vrstan dr i dijagnostičar) mi kaze da je beba oko 1200...i da je to kao gornja granica..malo ce beba bit veca...vec je veca....ok.
A moja sad na to (iako jako cijeni tog kolegu,nije da mu ide uprkos) kaze da po njenim mjerama beba slobodno moze bit i jača i deblja...jedino je bedrena kost za nijansju duza..kaze but ce duga...a ne debela po sadasnjem stanju :D
I to mi se bas svidja :D nekako sad zamisljam da cu je laganini rodit hahahhaha
E sad jos nesto opet cu se vratit na temu porodiljnog. U bolnici sam lezala s curom koja ima rodit svaki tren...i receno joj je 100 posto da neam nikakve sanse da prima porodiljnu naknadu jer ije bila na zavodu za zaposljavanje zadnjig godinu dana.
ja je ubjedjivala da sad kao moze..kaze nema teorije...i nju su ubjedjivali pa je isla extra se raspitat. Sad ko moze tu bit pametan..kako dijele te porodiljne..kako se kome ćefne?? Nista mi nije jasno
netko je spomenuo živčanost...uffff...moja je ono....za popizdit...živčana ko luda...a nikakvog razloga nemam....hormoni...hormoniiii
Pridruzujem se zivcanima... Uf... Jos mi je sad dodatno dignuo zivce na maximum dostavljac od Hp expresa... Dakle narucila sam dostavu na kucnu adresu, krevetic i madrac...i to mi maloprije stiglo... Zove me dostavljac da je ispred zgrade i da si dodem po paket! Ja kazem da zivim na drugom katu zgrade i da mi nema decka doma tr dali mi moze donijet to gore do vrata... Kaze on nemoze!! Spustila sam se dole..bijesna ko ris... I pitam ga jel ti mislis da bi ja ovako trudna trebala teglit to do drugog kata... A on mi mrtav hladam kaze da nije on kriv sta sam ja trudna i da on nema vremena!!!! Blenula sam ko tele u sarena vrata i rekla mu da mu je profesionalnost na vrhuncu! Srecom taman se pojavio jedan susjed pred zgradom pa mi je on to odfuro do stana... Ali zamisli majmuna!!! Bas me raspizdio!!!! Dabog da mu jecmenjak doso na oko e!!
Bas sam zlocesta.. Ali i on je...
Ajd malo kasnije cu i ja sliku svoje buse stavit...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ajme sanjarice koji prasac...zamisli lika...pa to mu je posao
kneginja ti fino kad rodiš predaj sve papire i nedaj da te zeznu...imaš pravao na porodiljnu naknadu bez obzira šta nisi na birou...samo vidis neće rec pizde kad moram biti prosta...
prijateljica mi rodila pred mj i pol i 5 god nije na birou niti ne radi i prima porodiljnu tako da uzmite sve sta mozete...novcane pomoci za opremu, novac na koji imate pravo od grada ili opcine...ma sve
evo i moje buse.... upravo slikano...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Evo i mene napokon nakon par dana, žene, prekrasne su vam bušice i vi naravno
Kneginja imaš sto posto pravo na porodiljnu, ja nisam u istoj situaciji, ali znam iz par slučajeva, tako da stvarno su pizde kako kaže lollipop, moramo nekad biti malo proste, pa jesmo li trudnice ili ne. Kako postajemo sve trudnije (ful volin ovaj izraz) sve više mi se psuje, a nikad mi to nije bila navika, i jučer sam si obećala da više neću ahahhahahh!
ja sam jučer bila kod svog državnog jer prema zakonu moran koji put kod njega jer mi on riješava doznake i stvarno ej dobar čovik, napravia mi je papa test i uzea briseve - reka je da bolje da on to sredi da ne plaćam privatnom ginekologu za to. i kaže sestra nejgova da su nalazi pape tek za 1 mj, a možda i više, da dosta kasne s rezultatima. ma samo da je sve ok! zatvorena sam ful, tlak niži ka i obično, a udeblajla san se 2,5 kg u mj dana i kažu da je to malo previše, količinski manje jesti i izbaciti ugljikohidrate, a tek sam sad kao 1 kg više od svoje prije trudničke težine. kaže gin da je da ste mršavi ali bolje paziti.
jutros san išla kod svog privatnog na ultrazvuk, bebač je odličan, okrenua se leđima i guzom pa mu nismo mogli viditi lice, ali lupka me cilo vrime i kaže gin da se super razvija, da nastavin i dalje jesti ko do sad, da uzimam meda obavezno svakii dan i da plivam, a zadnjih dana sam baš u moru i plivam i uživam i nadam se tako cilo lito samo što me od jutros drže grčevi u listovima, uzimam magnezij i pijem donat mg i nadan se da će sve biti ok.
Zvjezdice baš su me razveselile tvoje vijesti s pregleda samo budi hrabra, nedaj se, ti i bebač ste najvažniji, onda tek dolazi sve ostalo, i neka vas niko ne ljuti. Ako možeš kupaj se i zaokupi se nekim sitnicama, misli samo na pozitivno
uff ja se nadam da me neće još žgaravica, imala sam je prije 2 mj i ništa nisam mogla isti, baš san žgoljo bila
cure, evo mene i mog frajera u drobiću, slikano prije 2-3 dana
http://tinypic.com/view.php?pic=zloshw&s=8#.VZ_Hh_ntmko
Bas su lijepe buške
Ljude u dućanima, tramvajima i busevima bolje ne komentirat, ako se dignu dignu se najstarije bake, a ostali ignoriraju :/ ali ja ak munje teško trazim bez neda da mi se dignu 😊
Sanjarice zao mi je kaj si imala takvo iskustvo..ja radim u jednoj dostavnoj službi i ti jadni vozači stvarno rade po 40-50 dostava na dan i nemaju vremena za nista..naravno da ovakve stvari nikad ne opravdavamo nego potičemo na pomoć pri dostavi i trebao to je pomoć!!izgubio bi 5min 😊
I da vas malo nasmijem... danas, zadnji dan ljetovanja, smo MM i ja strgali, tj ja sam strgala, krevet njegovih staraca koji sutra ujutro dolaze a mi odlazimo 😂😂😂😂 eno sad MM popravlja podnice i psuje a ja ne znam jel bi se smijala il plakala 😂😂😂😝
Sortiraj odgovore
Najstariji