Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    11. Srpanj 2015. 11:27

Je fluffy u pravu si...to sam i ja primjetila kako se pratimo sa nekim tegobama i simptomima :D 

JEl vas pere u zadnje vrime kako cete rodit?
    JA do nikidan ni pomislila nisam...mantrala sam-bit ce kako bude...sve ce se od sebe rješit...a i dr su tu,nema da se brinem
    A zadnjih dana sve neke crne scenarije vrtim po glavi...maloprije čitam da je to normalno da se u zadnjem tromjesječju javlja i zivčanost i anksioznost i strahovi...uf...prolupat cu ahhaha

nenana
    11. Srpanj 2015. 11:46

Lidija to si medu rijetkima kojima je glukoza bila fina :) ja sam se unaprijed toliko pripremila na grozotu i mučninu da mi isto uopće nije teško sjelo..malo preslatko ali nista strašno :)

Plavojka nadam se da ce viroza brzo proći, mene prošli tjedan uhvatilo, a ne povraćanje nego proljev :( ali bude prošlo, samo lagana hranica..

Kneginja  sto se tiče razmišljanja o porodu mene sinoć ulovila panika..danas nam je zadnji dan babymoona i vraćamo se u ZG, sto znaci da sve postaje jaaaako stvarno i ulovila me strašna panika i počela sam plakat..razmišljanja o prirodu, kako cu ja to, kako poslije s tim malom čudom, dojenje, ne spavanj Itd..MM me jedva umirio, a danas ko nova i pozitivnog stava, kako svi tako budem i ja! Treba samo zahvaliti dragom Bogu na daru i čudu koje nam je dao i biti hrabar, druge nema :)

Fluffy2
    11. Srpanj 2015. 12:23

Ja strahujem od prijevremenog porođaja.. Ne znam zasto, mozda zato sto svako malo nesto bolucka, probada, pa malo bol straga kao u crijevu, pa malo sprijeda pa oko jajnika.. Nekako mislin da u 7-om mjesecu trudnoce nebi smjelo tako bit i ako je dr rekao da je sve u redu ne znam zasto ne mogu obavljat normalno neke poslove po kuci a da ne pocme zatezat i bolit?
    Kakva je vama situacija?

Fluffy

Naanaa2
    11. Srpanj 2015. 13:12

Fluffy, ne mora ti to ništa značiti. Ja cijelu trudnoću slušam kako jednu frendicu stalno grči, probada, zateže, rasteže, a eno je na nogama, šeta stalno, uredna trudnoća. Mene samo malo na početku zatezali kao mišići u donjem dijelu trbuha, nakon toga ama baš ništa i evo sad moram mirovati. 
    Slušaj svoje tijelo; kad vidiš da nešto ne možeš- nemoj. Sjedni, lezi, odmori. Ništa nije za glavu i ne forsiraj se. 
    Ja sad ležim, vrtim milijun stvari po glavi i molim se samo da me ništa ne zaboli,da ne krenu trudovi ili da me na sljedećem pregledu ne ostave na ležanju u bolnici. Iako bi i to prihvatilo ako bi baš morala, ali radije bih ležala kod kuće.

plavojka
    11. Srpanj 2015. 13:36

Evo mene u zaraznoj, ostavili su me u dnevnoj bolnici i dali mi infuziju :((
    Ako bude sve ok otpustit ce me iza 21h..
    Drzite fige

Zara6
    11. Srpanj 2015. 15:49

plavojka drži se! je li se išta bolje osjećaš?? možda bolje da su te ostavili pa te navečer puste kući, a i ti ćeš vjerojatno biti mirnija da je sve ok. ja od jutros imam jako čudnu stolicu, tj očito da je proliv jer idem obaviti nuždicu i uz to obavljam nuždu ( znate na što mislim)  i sad nema pojma je li to moža virozica, nenana vidim da si ti napisala da imala prošli tjedan, je li brzo prošlo? mene ne boli ni drob ni ništa hvala Bogu.

Fluffy i meni se čini da kako vrijeme odmične sve imamo iste simptome ahhaha s tim da sam ja koji tjedan manje trudna od većine vas, ali pratimo se po tome  i ja imam osjećaj da pola toga ne stižem i da koliko god oću obaviti neke stvari da ne uspijem i budem čak malo ljuta, ali onda legnem na kauč, zahvalim Bogu na mom malom frajeru koji se rita u meni i shvatim da je svaka žena drugačija. ako osjetiš bilo kakvo presjecanje samo lezi i odmaraj, nemoj se sekirati, ništa od toga nećeš dobiti.

a što se tiče poroda, nisam baš previše o tome razmišljala, čujem samo iskustva sa strane i nadam se prirodnom urednom porodu. najbolje je da same sebe ne nerviramo bezveze, mada je se nama trudnicama to često događa ali što ćemo. 

od opreme za bebača, jučer sam čak pregledala na web stranicama adaxa dječje krevetiće, to je onako prva stvar koju sam baš išla pregledavati i sviđa mi se jedan krevetić kojem se obje bočne stranice mogu se maknuti te se krevetić pretvara u dječji krevet do šeste godine starosti, je li ikoja imala ili čula kakva iskustva s tim krevetićima? nema cijena na njihovom webshopu, ali kaže mi sister da misli da je cijena malo paprenija, pa bi to išla pogledati.

Kiara5
    11. Srpanj 2015. 19:57

Plavojka drži se!!!!! 
    Meni je isto glukoza skroz ok, nista bljutavo!!! 

Ljudi moji polozila san drzavni i danas moj odmor i porodiljni napokon počinje!!!! Sad intenzivne pripreme za bebu!!

plavojka
    11. Srpanj 2015. 21:33

Hvala vam cure!!
    Otpustilo me doma! Natocili su me s litrom i pol infuzije, i rekli sa je ostalo sve u granicama normale! 
    Maleni se ritao i u bolnici, tako da hvala Bogu nisam umirala od straha da je njemu nesto..

Kiara, cestitam!! Uzivaj u zasluzenom odmoru!!

Kiara5
    11. Srpanj 2015. 22:03

Plavojka super da te pustilo!! 👏🏻
    Al bas su viroze u điru, od milijun ljudi čujem da su ih dobili!!! 
    Ovde su i varicele u điru!!

Cvarak
    11. Srpanj 2015. 22:28

Plavojka drz sea,aj bitno da je sve ok proslo!!!  Sad laganu hranu i puno tekucine! 

Meni je taj ogtt bio kma i sad se u sri pikam iza svakog obroka,drzte fige da nalazi budu ok,inace cu svaka dva tjedna morat to radit ak sam dobro skuzila!!! Sve radi 5.1 ;((

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.