Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    08. Srpanj 2015. 23:27

Prvo Plavojka preslatka si, kao bombon i cini mi se da imamo skoro isti stomak (i meni govore da je prevelik). A bas je taman :)

Zvjezdice super vijesti 

Fluffy

Sanjarica
    09. Srpanj 2015. 00:29

Plavojka stvarno divna busica... 

A Zvijezdice bas mi je drago!!! Znaci sve sa bebacem ide prema dobrom?! Jako jako jako mi je drago... Eto lijepe vijesti za laku noc... 
    Sad se oboje drzite i pazite i drzim fige da bude i dalje puno ovako pozitivnih vijesti... 

Laku noc curke...  Ja i decko evo sjedimo na terasi i ocekujemo tu kisu da padne i rashladi malo ali mi se cini da ne bude nista od toga...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    09. Srpanj 2015. 07:43

jutro cure...
    zvjezdice bas mi je drago da si dobila dobre vijesti...

uf ja sam dočekala osvježenje ali sam noćas imala problema...navečer sam pojela lubenice, ledene naravno...isusek u 2 ujutro su me probudili takvi bolovi...umrla sam od straha jer više nisam znala da li me boli želudac ili nešto drugo...sva sreća pa se moja mrvica javila...a ja se sjetila da imam kole u špajizi, popila 3 gutljaja, nešto je zakrčalo u želudcu, otišla na wc i prestalo me boliti...ali umrla sam od straha...

nadam se da će mi iduća trudnoća proci sa manje strahova od ove prve 

plavojka
    09. Srpanj 2015. 08:38

Lollipop, nadam se da te jije viroza uhvatila

Ja sam nocas probdjela noc sa muzem. On je jadan dosao jucer malo ranije s posla jer je bio sav malaksao i klonuo. Onda ga je doma ulovio proljev i povracanje, i to stalno, da je na kraju dva puta pao u nesvjest, pa sam zvala i hitnu.. :(( oni kazu viroza..

Najgore mi je to sto kad se onesvijesti mu ne mogu nista, ne mogu ga milimetar pomaknut :(((
    Ali nadam se da ce se smiriti sve to, spava sad vec malo vise od dva sata u komadu..

Inace, za fotkicu mog trbuscica je zasluzna frendica koja se bavi fotografijom, sad u nedjelju nas je fotkala zajedno i imamo par bas krasnih za uspomenu.. Pa ako imate nekog takvog iskoristite to..

lollipop
    09. Srpanj 2015. 09:27

mislim da nije viroza jer nemam proljev a i danas me ne boli...samo me strah jesti 
    nadam se da će ti se muž brzo oporaviti...

lijepe su te fotke profesionalne...možda iskoristim nekog...htjela bi da muž i ja imamo bar jednu lijepu sliku sa velikom bušom...planiram napraviti neki kolaž...slike nas dvoje, trbuha, UTZ slikice, slika testa i na kraju bebili 

Branchi
    09. Srpanj 2015. 09:39

Zvjezdica, super za lijepe vijesti, vidis kako ti se bebica smjeska i daje do znanja da je sve ok :)

Plavojka, super izgledas, od kad smo se zadnje vidle, narasle su nam buske, ali tako i treba biti :)
    Btw, daj zamisli da smo po ovim vrucinama imale onaj tecaj u onoj sauni! 
    ja se unazad par tjedana fotkam kod svakog ulaska u novi tjedan, bas se vidi rast buse i pomicanje prema gore pomalo :)

Jan je isto bio po ovim mjerama veci - 28 tjedan 1200 gr :) ali ginic je rekao da je to sve super pa se ne zamaram.

Radim jos samo 4 dana i jedva cekam da prestanem jer mi je sve teze hendlat posao + kucu + druzenja, na kraju nista ne odmaram, samo odspavam po noci. ne znam kako vi uspijevate hendlati sve, meni konkretno steka kuca dio. Dragi doprinosi i nije da ja ne radim nista, ali nije dovoljno.
    Iduci tjedan ce se to, nadam se, vratiti u normalu.

i sva sreca na malo osvjezenja :)

plavojka
    09. Srpanj 2015. 09:56

daaaaa, trbuscici nam rastu!! ali neka, neka, tako treba, kad cemo drugo biti sretne i debele ako ne sada :)

ma ja sam doma, pa mi steka dio sa kucom :)
    sve ja to nekako pomalo, ono uobicajeno ciscenje stana subotom ja sad to razvucem na tri dana :)) Dragi sauga i pomogne malo, ali ja stvano pomalo s ciscenjem.. a i peglanjem koje mi se gomila, po ovom zvizdanu mi se pegla stvarno nije palila!

Lolipop, da fotke su super uspomena i fakat ih je lijepo imati! Taj kolaz mi zvuci super.. Meni je s ovog fotkanja ova jedna od najdrazih:

Branchi
    09. Srpanj 2015. 10:09

da, mi isto to sve skupa, a peglanje najvise steka hehehhe....budem sad nadoknadila, ipak je 20 stupnjeva manje hehehe.

ajme ova fotka je super!!!! stvarno dobra ideja

Sova5
    09. Srpanj 2015. 10:43

Fotka je savršena!!! 

kneginja
    09. Srpanj 2015. 11:28

jutro curke...opet ja ustajem oko podne hahahah

Sinoc nas je Bog nagradio s veeeeeelikom nevrimenom....grmljavina..kisa....sad lip zahladilo,burica nam puše...odma sam zdravija :D

zvjezdice vidis da stvari idu kako treba..nemoj klonut,samo vjeruj,ma bit ce sve ok...jos cete se vas dvoje smijati i smijati....bit ce tvoj malac ko bonbončić :D

Glede poslova po kuci..ja nisam peglala ima misec dana...mislim danas..bas me zanima ocu li se nakanit hehehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.