Heh moja curka u 25t ko za 27t po toj tablici!!! Ma ak dr kaze da je ok ,ok je tak i tak su to okvirne mjere!!! Uvijek varira gore dole!!!
ma sto ih vise slusam...mislim na dr...a i iz vsih iskustava...sve vise mi se cini da je sve to šta oni rade nekako "na srecu"....nit oni ziher znaju sta su mjere kako treba nit znaju po UZ rec kolika je beba uopće..sve je to neko nagadjanje...nista drugo....vide samo velike abnomarlnosti ti tu mogu sa sigurnoscu reci da se trebamo zabrinuti.
Definitivno ne idem vise doktorima. čak cu u kuci i rodit...hahahahaha
OMa neznam od nas trudnica rade bolesnice onda najbolje cim ostanes trudan ostat doma i nek drzava da punu placu!!! Je...ti kak su nase bake radile po cijeli dan u polju,jele sta su jadne imale,prale se vodom iz bunara....i eto svi smo zivi i zdravi!!! Ovi sto vise prckaju to nam i oni nanesu vise stete!!!
Ja si isto mislimkak su i nase mame isle na dva, max tri ultrazvuka, nisu prolazile stalne preglede, i cinim i se da je nekako bilo manje stresno sve oko trudnoce.. bar prema maminoj prici..
Ja sam se sad već počela oglušivat na komentare o tome kako mi je trbuh ogroman, a tek sam u sestom mjesecu, kak bi trebala dobit vise kila i slične gčuposti.. Bebe se super razvija, dr kaze da je ok, i ne zelim slusat nikog drugo. A s doktoricom sam stvarno full zadovoljna, stvarno zena ne voli dizati paniku i prilicno je cool oko svega, sto visokotlakasici sa sto drugi bolestina ko ja super dodje..
Ja sam na negdje plus 4,5kg, i evo fotkice tog mog navodno strasno velikog trbuscica. Meni je bas lijep i taman ;)
E Cvarak, daj skuzi kak nama u potpisu na ovoj slicici kaze skroz drugacije koliko jos dana do poroda, a razlika smo dva dana! Meni pise 98, a tebi 136, nekaj mu se pobrkalo :)
Plavojka super izgledas, jojj ja bi tak po ulici hodala sa busicom van... Bas lijepo!!!!!
ma ja brijem da je meni taj krivi ,sam pokazuje dobro tjedne a neznam to vise namjestit ;)) ona racuna ko da sam slonica :P
Dobro vece, evo da vam se javim da sam obavila pregled i da malac ima 800g. i 35 cm, kaze ginic da je sve ostalo uredu i da dobro napreduje, samo sto se tezina ne moze bas mjeriti jer mu je opseg abdomena za 24 tj, al to je normalno jer mu je sve povuceno gore, vidio je i pluca na uzv :D a to je veliki plus i lupkao me cijelo vrijeme. Rekla sam mu da necu vise neke ruzne slike da njim imam i previse pa mi je upalio 3d i 4d i dao mi cd sa slikicama lica i malac se smjeskao cijelo vrijeme. Srce mi je bilo veliko ko kuca, jos uvijek je!
Zvjezdice, divne vijesti!!! Molimo se svi da se samo takve i nastave!!!
Cvarak, da, i meni dodje da paradiram uokolo s golim trbuhom :))
Zvjezdica znaci pozitivni su rezultati???
Bogu hvala, bas sam mislilA na tebe ove Dane!!! Bit ce sve savrseno!!!
Bas pričam sa muzom trudnoćama i spomenem mu curu sa klokanice i govori on-nek ostavi tog dečka sad ce sigurno nać nekog pravog!!!!
Svi smo uz tebe i molimo da do kraja bude sve savrseno kako i zaslužuješ!!
Sortiraj odgovore
Najstariji