Ja jedem chie ali meni nw pomazu :(. Mislim jedem uh i dalje jer su stvarno dobar izvor omege i svega drugoga ali za stolicu nista..
Mislim, sad sam u fazi da idem svaki dan na zahod, ali full tesko i svakomalose moram dosta naprezati.. I stolica mi je dosta tvrda, i onak ko kod zeke.. Stvarno vise ne znam kako da si pomognem, luda sam.. Ali ajde, kao barem odem svaki dan..
Kneginja ti si spomenula bila neki sirup od kivija? Kako se ino zove? Koliko dugo si ga uzimala?
Ahahaha, ja sam isto nedavno muzu govorila da s ovakvom stolicom mogu zamislit kako je to tiskat na porodu :-D
Ja mislim da je problem mene i chie to sto ju ja jedem valjda vec dvije godine pa sam se valjda navikla na nju..
I Cvarak imas je sad od nedavno kupiti i u dm-u, pakirana je u valjkastoj kutijici!
plavojka pomišala si me s nekim..nisam ja spominjala sirup od kiwia...vjerovatno neka druga cura :)
Meni pomaže natašte lgg jogurt...suhe šljive pa ih zalijem čajem...šumeće magnezij...al sve to kad pomogne pomogne..ipak me tu i tamo zatvori za umrit..al sama sam kriva..abs sam ono koza...ne pazim...i kuzim da cim počmen jest kruh...zatvor mi ne gine...uf...
E zene ja imam vec desetak dana uzasan problem...navečer,,i samo navecer mi se začepi nos...i krenem spavat...spavam minutu dvi..i počnem se gušit jer kad spavam dišem na nos..jednostavno nemam prirodno taj refleks kad nos ne radi kako triba da se usta otvore...pa se tako jedno desetak dana u noci probudim uz nedostatak zraka...ooooooooodvratan osjećaj....
danas cu pokušat malo ispirat fiziološkom...osim toga ne znam sta bi jos mogla....Umorna sam...vec danima nisam spavala kako Bog zapovjeda...a opet danju mi sto zvukova od bauštele u glavi....Nisam cilu trudnocu bila ovako slomljena ko zadnjih par dana :(
Drage moje, nisam se sad neko vrijeme javljala ali da prijavim trenutno stanje.
Prva stvar, kupnja. Prosli tjedan sam kupila kolica, krevetic, madrac, krevetninu, dekicu, pelene-tetra, svedske, kadicu, jastucic za nosenje bebe, aspirator za nos itd. Dosta sam jeftinije prosla jer su taj dan bili popusti od 15 posto a kad kupujes na veliko, isplati se. Prijavila sam se u programe u kojima nisam bila te iscekujem poklone za trudnice iako sam vec preuzela i Radosnicu Bebimila, i pelene u Konzumu, paket u dm ...itd.
Druga stvar, pregled. Veliki smo 722 grama (kaze ginicka da smo malo sitniji ali da je to normalno za curice). Mrdamo se u stomaku vec 4 i pol tjedna, odnosno od 21.tjedna. Mjerama smo ok medutim okrenuti smo guzom prema van. Nadam se da cemo se okrenut naglavacke odnosno glavom ka dolje do poroda, imamo fore jos 3 mj ako sve bude po planu.
Treca stvar, tegobe. Sad, u sestom mjesecu trudnoce, u plusu sam 7 kilograma. Od tih 7, polovicu sam dobila u zadnjih mjesec dana, odnosno 3,5kg. Iz tog razloga i mogucih predispozicija za secer, moram sljedeci tjedan obaviti tu pretragu. Dobila sam dijetalni plan prehrane 1800 kalorija, odnosno nisam dobila, nego kasnije procitala u knjizici da pripazim Zadnja tri dana imam teskoca sa spavanjem i budim se za piskenje sto nisam nikada po noci, i budim se s jakim bolovima u ledima, koji me prate i tokom dana. Dosad me bolio na mahove donji dio leda, sad me boli gornji, ne znam zasto, treba mi kvalitetniji jastuk. Jel netko od vas nasao jastuk onaj uski dugacki za trudnice i gdje jer to mi hitno treba, a ne vidim nigdje. Bolio me malo stomak, ali zaspala sam kraj otvorenog prozora pa vjerujem da je to uzrok boli. Sada sam dobro i zgaravice nije bilo dugo, iako me par puta bila uhvatila u 5.mj trudnoce.
Lidija i meni je ista stvar i poslalo me na dijetu 1800, ne držim se nje nego jako pazim sta jedem!! Izbacila kruh, gluposti...
Ja san spominjala kivilaks, super stvar za probavu!!
Meni je pomoga nakon dan dva, i nakon sta me otčepilo vise me nikad nije začepilo!! 😂😂😂
Super je, a ekstra prirodan!!
www.jutarnji.hr/majke-i-ocevi-na-roditeljskom-dopustu-primat-ce-punu-placu-/1376042/
Jastuka imas u bubamari I lesnini, oko 200 kn :) provjereno dobri I olaksavaju
Branchi čitala sam jučer taj članak, tak funkcioniraju u Sloveniji, ali sumnjam da ćemo mi to dočekati, možda s bebom no.2 😄
Sto se tiče probave i kilaže meni je 7mjesec trudnoće bio koma, jela sam puno, na wc jako slabo i onda su me i en
Sortiraj odgovore
Najstariji