Pozdrav... Citam vase postove i stvarno mi vas je zao... Na srecu nemam problema ni sa secerom (za sada)pa jedem jos uvijek sve sta zelim, stolica mi se izregulirala sama od sebe tako da sam svaki dan sad na wc-u...,i srecom nemam hemeroida...jos!! A njih sam se najvise plasila da cu ih dobit u trudnoci... Jednom sam ih imala prije nekih 2 god i sjecam se da sam mislila da cu puknut od bolova i te glupe nelagode... Tako da se i dalje nadam da cu ih mozda izbjec...
Jedini problem mi stvaraju grcevi u nogama,u listovima..i to po noci uvijek...iako pijem donat svaki dan i inace dnevno popijem barem 3 l vode...al skoro svaku noc me uhvate...
Inace evo i ja sam se konacno pokrenula sta se tice nabavke stvari za bebu... Kolica sam narucila preko int, komodu takoder, i sad se jos razmisljam dal da i krevetic narucim preko int tocnije sa stranice "BUBAMARA" ... uclanila sam se i stvarno se puno toga isplati pogotovo sa tim popustima kao njihov clan... Inace u roku od 4-5 dana kako sam se uclanila vec mi je dosla njihova Club Kartica doma na adresu... Pa ako vas zanima skicnite malo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Hej trudnice sjećam se sa je na početku teme netko imao proljev...molila bi vas za savjet sto jesti i kako ga se riješiti? :((
Evo drage moje da vam se i ja javim nakon dužeg perioda, imala sam puno loših vijesti u posljednja 3, 4 tjedna i nisam imala snage za ništa. Malo ću vam se potužiti jer stvarno me boli ali nemam kome drugom i ne želim ljudima biti dosadna. Pa da krenemo bila sam u 21 + 5 tj na pregledu i uzv je ustanovljeno da se želudac od bebe nalazi sa lijeve strane srca, tj. tamo gdje bi srce trebalo biti, moj ginic mi nije dao nikakvu dijagnozu nego me poslao dalje kod strucnije osobe na bolji uzv pregled. Tamo sam saznala da mi beba ima kongitivnu dijafragmalnu herniju i da su šanse da preživi porod minimalne. Moj svijet se srušio u trenu i što je najgore bila sam tamo sama u drugom gradu, a jecaje i suze smiriti nisam mogla, sva sreca pa su sestre na odjelu bile jako ljubazne i pokusale me smiriti. Dobila sam preporuku da idem u Ljubljanu na pregled, no oni na tu dijagnozu rade prekid trudnoće. Postoji doktor u Njemačkoj koji radi intrauterilnu operaciju ali je jako razicna i za mene i bebu tako da mi to doktori ne dopustaju. Uspjela sam potegnuti neke veze i otić na Rebro na pregled srca bebe i sa srcem je sve uredu, te kod prof. Habeka na sv. duh po drugo misljenje, rečeno mi je isto. Ako beba bude imala dovoljno plučnog tkiva da preživi porod ići će na operaciju, ali šanse su jako male jer se dosta rano u trudnoći želudac popeo u grudni koš gdje gura srce u desnu stranu i ne dopušta plučima da se razvijaju. Evo u kratko sam vam i to ispričala, moje psihičko stanje je užasno, prepisali su mi tablete koje pokušavam ne piti već jedino kad ne mogu zaspati od suza i živaca, ne želim nikome ništa govoriti jer ne želim da se itko brine, znam da su i njihovi živci isto pri kraju. Jako mi je teško i užasno sam razdražljiva i dosta povučena, evo dok vam pisem moj mali anđeo me lupka i "govori" mi da je sve oke. Žao mi je i vas zamarati sa mojim problemima, kad ste toliko sretne i toliko se veselite svojom bebacu a mene je sve više strah kako se porod bliži. Ono što sam trebala dobiti robe sam rekla da mi ne donose ništa, jednostavno ne bi mogla podnesti da kad dodem doma vidim robicu... hvala vam svima i nadam se da mi ne zamjerate sto sam odužila i pojadala vam se.
Zvjezdice ;(( bas tuzno, sigurno te ne moze sad nista utjesit dok se sama ne pomiris sa svime! A mozda sve na kraju ipak bude dobro!! Odi jos po neko misljenje, ja bi ti preporucila dr Kosa on je strucnjak za rizicne trudnoce!! Imaj samo puno vjere i ljubavi !
Cvarak hvala ti, ali isti dan kad sam saznala dijagnozu sam zvala dr. Kosa i nakon sto sam mu rekla dijagnozu pitao me koji sam tjedan trudnoće i rekao mi je da se tu ne može ništa i preporučio mi je prekid trudnoće, a ja na to ne pristajem nikako, još uvijek se nadam, jer mi je to jedino ostalo, bez nade bi otišla potpuno.
Zvjezdice skoro si me rasplakala!!
Drži se, vjeruj da ce bit sve u redu, postoji neko puno veći od medicine, to je dragi Bog!!
Svi cemo bit uz tebe i uvik nam se mozes potužiti, nadajmo se da ce izac sve na dobro!! 💗💙💗💙💗💙💗
Draga Zvijezdice, ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško u ovim trenucima. Samo ostani hrabra!!!!
Zvijezdice Bogu nista nije nemoguce. Na tvome mjestu isto ne bi prekinula trudnocu vec bi se samo molila i nadala najboljemu. Pokusaj pronac snagu u sebi i nemoj se predavat. I moras to s nekim podijelit jer ces posizit. Budem se molila za vas dvoje bas si me rastuzila.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji