Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    02. Srpanj 2015. 13:22

pise link za forume
    URL ....

kosee
    02. Srpanj 2015. 13:25

Ajde da vidimo 

Anci2225
    02. Srpanj 2015. 13:29

kosee super izgledas
    buskica predivna

kosee
    02. Srpanj 2015. 13:34

više nam se ne može promašit da smo trudne  moja je zbilja svakim danom sve veća, imam osjećaj da raste naočigled  ovo je slika otprije tjedan dana i prilično sam sigurna da je danas još veća 

Cvarak
    02. Srpanj 2015. 13:41

Curke hvala vam na objasnjavanju za taj secer,ma necu se sekirat malo pripazit sta jedem i ok! Mozda mi je i bio vislji jer sam gladovala dan prije ko zna?! Ja sam sve vise umornija i jos 20 dana radim i na Go pa na porodiljni jedva cekam!!!! Dosta mi je svega ;))) izludjuje me sve  hehhe

Zara6
    02. Srpanj 2015. 13:43

nenanena tebi je još niži od mog, svaka čast! mene samo strah kad izađem negdi da mi ne dođe loše, ali što ćemo.

cure koje još radite - svaka vam čast, ja sam najprije mislila da će mi biti dosadno kući ali prevarila sam se i baš mi je super kad imam vrimena zabušavati i linčariti tako da se nadam da ćete sve to uskoro moći 

Kiara sritno na državnom i iam da to progledaju kroz prste ako se štogod ne sitiš  e da, i moj mali frajer svaki put prekrije rukicama lice, smeta mu uzv, to sam ja nekako sama sebi stavila u glavu. zadnjih dana slušamo dječje pismice i ful se počne ritati na leteće medvjediće i često ga dozivam tom pjesmicom , a jučer sam mi graškograd pivala ahahha da me neko čuje reći će da sam luda, ali meni baš paše hehe. 

Anči buša je prekokrasna  danas i ja svoju stavljam kad uvatim vrimena

Anci2225
    02. Srpanj 2015. 13:45

Cvarak i meni je prvi put secer bio visi jer sam gladovala i bila zivcana ko pas.
    A poznato je da i zivci dizu secer.

Zadnji put kad sam radila guk profil, za veceru sam jela tortu i mlijeko jer je sinu bio rodjendan i secer mi je bio 4,7 (napomena da je torta bila turbo slatka)
    Meni je secer od zivaca a ne od slatkisa i hrane.
    Zakljucak: moram prestat radit da se vise ne zivciram

Branchi
    02. Srpanj 2015. 14:28

opet ja :)

samo da se pohvalim da je kod gastrica danas bilo sve super, nalaz dobar, uzv onoga sto on gleda dobar, u 9 mjesecu ukidamo jedan dio terapije i jako sam happy....

evo moje buse na pocetku 28 tjedna, naravno da je nesto veca cim nesto pojedem heheh:

kosee
    02. Srpanj 2015. 15:42

Branchi, divna si, gledam koje super noge i samo onda bušica gore, stvarno svaka čast, odlično izgledaš! 

Branchi
    02. Srpanj 2015. 15:55

thnx kosee - ajmo opet svi staviti da se malo vidimo pri ulasku u novo tromjesjecje :)

skuzila sam da sam dobila trbuh i pojacale su mi se ruke (to me ne veseli, ali sta sad, negdje je moralo skrenut) i cice, ali tak se i inace debljam na tim djelovima. guzica i noge nista i to je konstanta flat hehe
    zasad 8 kila, zanima me sad ovo sto svi najavljuju kao najveci prirast zadnja 3 mjeseca...valjda nece biti too much :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.