više nam se ne može promašit da smo trudne moja je zbilja svakim danom sve veća, imam osjećaj da raste naočigled
ovo je slika otprije tjedan dana i prilično sam sigurna da je danas još veća
Curke hvala vam na objasnjavanju za taj secer,ma necu se sekirat malo pripazit sta jedem i ok! Mozda mi je i bio vislji jer sam gladovala dan prije ko zna?! Ja sam sve vise umornija i jos 20 dana radim i na Go pa na porodiljni jedva cekam!!!! Dosta mi je svega ;))) izludjuje me sve hehhe
nenanena tebi je još niži od mog, svaka čast! mene samo strah kad izađem negdi da mi ne dođe loše, ali što ćemo.
cure koje još radite - svaka vam čast, ja sam najprije mislila da će mi biti dosadno kući ali prevarila sam se i baš mi je super kad imam vrimena zabušavati i linčariti tako da se nadam da ćete sve to uskoro moći
Kiara sritno na državnom i iam da to progledaju kroz prste ako se štogod ne sitiš e da, i moj mali frajer svaki put prekrije rukicama lice, smeta mu uzv, to sam ja nekako sama sebi stavila u glavu. zadnjih dana slušamo dječje pismice i ful se počne ritati na leteće medvjediće i često ga dozivam tom pjesmicom , a jučer sam mi graškograd pivala ahahha
da me neko čuje reći će da sam luda, ali meni baš paše hehe.
Anči buša je prekokrasna danas i ja svoju stavljam kad uvatim vrimena
Cvarak i meni je prvi put secer bio visi jer sam gladovala i bila zivcana ko pas.
A poznato je da i zivci dizu secer.
Zadnji put kad sam radila guk profil, za veceru sam jela tortu i mlijeko jer je sinu bio rodjendan i secer mi je bio 4,7 (napomena da je torta bila turbo slatka)
Meni je secer od zivaca a ne od slatkisa i hrane.
Zakljucak: moram prestat radit da se vise ne zivciram
opet ja :)
samo da se pohvalim da je kod gastrica danas bilo sve super, nalaz dobar, uzv onoga sto on gleda dobar, u 9 mjesecu ukidamo jedan dio terapije i jako sam happy....
evo moje buse na pocetku 28 tjedna, naravno da je nesto veca cim nesto pojedem heheh:
Branchi, divna si, gledam koje super noge i samo onda bušica gore, stvarno svaka čast, odlično izgledaš!
thnx kosee - ajmo opet svi staviti da se malo vidimo pri ulasku u novo tromjesjecje :)
skuzila sam da sam dobila trbuh i pojacale su mi se ruke (to me ne veseli, ali sta sad, negdje je moralo skrenut) i cice, ali tak se i inace debljam na tim djelovima. guzica i noge nista i to je konstanta flat hehe
zasad 8 kila, zanima me sad ovo sto svi najavljuju kao najveci prirast zadnja 3 mjeseca...valjda nece biti too much :/
Sortiraj odgovore
Najstariji