imam chronovu pa jos pijem terapiju koju pomalo izbacujem da onda bezbrizno dojim. nema indikacija da bi djelovalo lose na plod, ali ginekolog je sugerirao da je bolje otici za svaki slucaj. do sad je na svim UZV-ima bilo sve u redu, ali ovo je bas detaljno, kod strucnjaka za srceko.
rekao je da dodjemo jos na kontrolu 5 mjeseci nakon poroda da se vidi jel bebici sve lijepo sraslo - da to kao svi trebaju, to nisam ni znala. sad bar znamo di trebamo ici i kada (dr. Malcic na rebru)
uf faking cronova...ima je moj brat....i svaka sljedeca terapija ga sve više unistava...Sad je na nekakvim injekcijama koje daje sam sebi ..NAdam se da ti svoju drziš pod kontrolom....mrzim tu bolest prečudnu :(
SUper da je bebač okidoki....znam da ljekovi za crona nisu bas mačji kašalj...samo naprid tako...
meni je bilo koma prije 3.5 godine kad mi je dijagnosticirana, od onda promjenila tri terapije, zavrsila u bolnici sa 46 kila i tak...zadnje 2.5 godine sve super, a terapiju smanjujem svako malo i sve je pod kontrolom.
da, cudna je bolest jer nista nije konstantno uz nju, ali cak imam i srece kakvih slucajeva ima tak da se ne zalim...a za bolest je okidac stres naravno, tako da veselje :)
bitno da sam ja ok i naravno bebica
od terapije je jedan lijek 100% siguran, drugi nije dokazano, ali svi imaju dobra iskustva, a njega i izbacujem tako da ok.
kneginja, nadam se da ce i burkiju biti bolje, ja sam imala srece sa trecom terapijom, naci ce i on vec najbolju kombinaciju.
Branchi super za srceko malog miska!! Samo neka on sad lijepo raste i dalje, vec ce to biti ok!
Dan curke... Evo mene nakon cijelojutarnjeg izlezavanja na plazi...naravno u hladu...
Branchy super za srceko...samo nek je sve ok...
A Kneginja tebe u potpunosti razumijem...nama su prekjucer poceli mijenjat krov ma zgradi i fasadu ce nam novu napravit...od 7 ujutro kad krenu ne stanu do nekih 5-6... Poludit cu... Jos kazu da se nadaju da ce zavrsit u roku od mjesec dana... I ja se nadam...inace cu morat nabavit mitraljez...hahah...
Inace i ja sam dobila nesto malo robice ali iskreno odmah sam probrala i odvojila sve sta mi se cinilo dosta iznoseno ili staro... Nezelim to stavljat bebici kad je danas stvarno ta robica jeftina...pogotovo u kiku ili u ontariu... A ono dobro sam si pustila...pa ce posluzit i dobro doc...
Saljem vam puse svima, drzite se hlada i odmarajte! 😉😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
pozdrav cure....
uf moram okačit slike trbušine ja sam na +10 i ne sekiram se niti najmanje...
dakle pricalo se o robici...ja sam kupila sve novo ali nisam pretjerivala (malo dugih bodija, malo kratkih, malo benkica, hlačice, tutice, čarape)...svi su mi rekli da ne pretjerujem pa sam i poslušala...
joj te pelene s ebaya su drek ja sva sreca imam svoju sivalicu...a da nemam bi svaki mj kupila koju i vec bi ih imala dosta...na kraju krajeva postoje i tetre i samo trebaju zaštitne gaće tzv cover preko njih tako da ako netko želi može i bez velikog troška proći...
veselim se popodnevu jer se napokon idem umočiti u moreko juuupiiii...isčekujem 8.7.i pregled...ne znam kako je vama ali meni vrijeme leti...i toliko sam nestrpljiva upoznati to naše čudo...neki dan sam ga sanjala i bio je divan
Ajde odlicno se ti drzis bit ce sve i vise nego dobro! Pitala sam jer nisam znala dal se se sve moze vidjet na obicnom uzv.
Ja se kupam na veliko samo sto iscrpi sunce pa sam krepana i samo spavam. I opet pocelo probadat al sad barem znam da je sve ok pa ne vozim brigu.
Mislim da sam jedina koja nije nabavila nista za bebaca,a jos 3 mjeseca samo 😊
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji