Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    03. Srpanj 2015. 16:07

Fluffy, ako ti se da, odi skoro jer ne znam kolko ce ti se dat obilazit ducane pred kraj :) bar se meni cini da mi se nece bas previse dat, ali tko zna :)

fali mi jos dosta stvari s onog popisa za bolnicu i za njegu bebaca, e to ce ziher biti zadnji mjesec heheh

Fluffy2
    03. Srpanj 2015. 17:29

A morat cu stvarno krajnje je vrijeme :)
    Za sada se osjecan dosta pokretno pa sam optimisticna da cu tako do kraja hahaha
    Ne mogu sada ucitat sliju al mi izgleda da sve imate veci drobic od moga iako su sve kile otisle samo u njega :)
    Jedino sta mene muci je povremeno piskenje u gace jooooj :(

Fluffy

kneginja
    03. Srpanj 2015. 19:24

kažeš fluffy ponekd pišneš?? hahaha..ja se nekako od polovine redovito pišan u gaće hahahhah---evo i danas sam...majstor skinio vrata od obadava wc-a..meni pripelo..i malo po malo..dok sam dosla u drugi dio kuce do sveki da se pišnem...ostala samo kap hahahhaha---prave smo pišulje
    ili kad jače kihnem a sila mi..odma u gace haha--iako sam uuuužasno uska doli..nije radi toga

E cure koje ste vec radjale dal znate (a i ostale mozda) koliko to USKA SAM utječe na porod..meni moja ginićka svaki put prevrće očima i govori uf kako si uska i tvrda (baš divno zvuči ahhaha)....pa sam ja sad sva ispofibaran da necu moc prirodno rodit...Oće li se to razmekšat i raširit..ja ne bi na carski :(

sestre (koje su masu iskusne) mi kazu da misle da ce se to samo od sebe zadnjih misec dana dovest u red tj kako treba bit...pa se potajno nadam....
    na netu bas nista nsiam o tome nasla

Fluffy2
    03. Srpanj 2015. 20:55

Hahahaha da da za sada ponekad ali sve je gore i gore. Moram priznat da sam s tim i prije imala problema za vrijeme treninga. Da napomenem i ja sam skroz uska i tvrda ko kamen kako kazu dragi i ginekolog. I jos mi je receno da imam malu maternicu i uske kukove. Ja se ipak nadam prirodnom porodu!
    Kegelove vjezbe ne mogu radit jer mi stvaraju uzasnu nervozu, samo me zanima iza poroda oce stanje bit gore ili ce se dovest u normalu. Kako misici iznutra nemaju veze s icim, znaci cijeli zivot sam u treningu.
    Neki dan sam povracala i istovremeno popiskila sve po podu.. Eto ima nas vidim :)

Fluffy

Kiara5
    03. Srpanj 2015. 22:50

Mi smo danas kupili kolica!!! 
    Jako sam happy!!

Cvarak
    03. Srpanj 2015. 23:01

Mene muci stolica, uzasno tesko idem ,ma nikako ;((  a i taj guk cu do kraja trudnoce navodno morat radit ;((

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.