Zvijezdice suze su mi dosle na oci kad sam ovo procitala... Jako mi je zao zbog tvoje situacije, nemogu mi zamislit kako se osjecas... Neznam sta bi ti rekla osim da se ne predajes i da se nadas da ce nakraju sve ipak biti u najboljem redu... Nada ipak umire zadnja! A ovdje smo svi uz tebe 100 % i uvijek nam se mozes i pojadat i napisat sve sta te muci... Mozda ti nemozemo pomoc ali ti mozemo rijecima dati barem malo utjehe! Ja se iskreno nadam da ce nakraju sve bit u najboljem redu! Drzi se i probaj bit pozitivna sto vise!! 😘😘😘❤
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Zvjezdice i ti i bebica ste u nasim molitvama!!
Ako ti ikako mozemo pomoci, samo reci, a uvijek smo tuda te saslusamo!
Drzi se, na kraju se ipak dobre stvari dogode dobrim ljudima!
Zvjezdice i ti i bebica ste u nasim molitvama!!
Ako ti ikako mozemo pomoci, samo reci, a uvijek smo tuda te saslusamo!
Drzi se, na kraju se ipak dobre stvari dogode dobrim ljudima!
zvjezdice nadam se da će se na kraju ipak stvari posložiti i da će beba biti ok...drž se i slobodno piši tu smo za utjehu i podršku
Zvjezdice, i ja se nadam da će na kraju sve biti ok.. Drži se i ne gubi vjeru i nadu Mama ipak zna i osjeća najbolje!
Sretno draga zvjezdice! Zao mi je sto prolazis kroz ovakvu situaciju. Molimo se za tebe i tvoju bebicu
Oliva i Kneginja hvala na savjetima..
A Zvjezdice budi koliko mozes pozitivna, jako mi je zao, budi hrabra i vjeruj u najbolje..💕
Zvjezdice, budi pozitivna, nadam se da se nakon poroda to moze operativno sve rijesiti. Bas to, ako ti osjecas da ce biti sve pozitivno, to je onaj pravi majcinski instinkt. Uz tebe smo svi!
Dugo se nisam javljala ali vas uredno pratim. No sada me zvjezdica tako rastužila i znam da ne mogu ništa napraviti osim dati podršku i pomoliti se i ne znam koliko zvjezdici to znači ali NADA umire posljednja.
Sortiraj odgovore
Najstariji