Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    06. Srpanj 2015. 10:38

Bok cure...kako se drzite po ovim vrucinama?  Jer ovo stvarno nije normalno, ne sjecam se kada je bilo bas ovako toplo... 😅

Nego imam jedno pitanjce za mame koje su RH negativne, jeste vec dobile onu neku inekciju koju kao moramo primit izmedu 28-30 tt?! Meni moj gin prije 7 dana na pregledu nije nista rekao a ja sam iskreno zaboravila ga to pitat... I ako jeste kamo se ta inekcija dobije? Tnx... I cuvajte se sunca! 😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    06. Srpanj 2015. 10:45

jutro.....meni je strasno vruce i sparno, po noci se budim sva u znoju i tusiram se 3x dnevno. strasno.

ja sam A-, isla sam u 3, 6 i sad cu u 8 mjesecu na test senzibilizacije i ako je sve ok, injekcija se dobije tek nakon poroda, ako beba ima + krvnu grupu.

ne znam dal neki daju i ranije preventivno, ali mozda to ima veze s testovima senzibilizacije, si isla na to?

Pomalo
    06. Srpanj 2015. 10:56

Jutro, hvala vam svima, držim se al to je uvijek, kad te krene krene te i jedno sranje za drugim, odgodila sam svadbu, dečko je počeo nešta filozofirati i ja sam kod svojim, da nemam nijh ne znam kako bi. Cijelu nedjeljnu misu sam isplakala i molila za sve i moju bebu. Hvala vam još jednom svima i puno mi znači da imam barem vas.

Anci2225
    06. Srpanj 2015. 11:06

Zvjezdica stvarno mi je zao sto ti se to dogadja.
    Samo misli pozitivno i bit ce sve OK.
    Mi smo tu uvijek da te saslusamo i damo ti, ako nista drugo,  moralnu podrsku

Sanjarica, injekciju dobijes tek kad rodis i ako ti je dijete +
    Ja sam 0- i imala sam dva spontana i dobila sam injekciju + jednom sam rodila i posto mi je sin A+, dobila sam ju, mislim, dan nakon sto sam rodila

Ja cu krepati po ovim vrucinama.
    U uredu nemam klimu i trenutno sam ko u sauni.
    Brojim jos sitno (12 radnih dana) i krece godisnji i odmah nakon toga porodiljni.
    Osjecam se ko u vojsci, na kalendaru doslovno krizam dane
    Cure koje ste na moru, mislite na nas koje jos radimo i okupajte se i za nas.

Branchi
    06. Srpanj 2015. 11:16

Zvjezdica, drzi se ljudi cija energija ti odgovara i pruza ti utjehu i samo pozitivno.

Anci2225, tako i ja - jos 6.5 radnih dana, krizam dane na nekoliko kalendara i polako pripremam kolegama sve materijale da me sto manje zovu hehe

Sanjarica
    06. Srpanj 2015. 14:32

Hm.. Nikakve testove senzibilizacije nisam radila... Sta je to uopce? Meni je jos negdje u 20-tom tt otprilike rekao da cu oko 30 tog tjedna ic na tu neku inekciju i da cu sljedecu jos jednu dobit kad rodim...sad ja nemam pojma zasto mi je spominjao tu u 30 tt.. Morat cu ga pitat za 2 tjedna kad opet idem na pregled... Hvala vam...

Zvijezdice tebi zelim svu srecu ovog svijeta i neznam ali ja se uvijek drzim one - poslije svake kise mora zasjat sunce... Prije ili kasnije... Tako zelim da i tebi sta prije zasja sunce... I drzim ti fige da sve bude u redu... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    06. Srpanj 2015. 14:49

Sanjarice, ja sam isto 0-. Evo idući tjedan, u 24. tjednu moram na test senzibilizacije. Znači vadit krv i da vide jel stvaram antitijela. Već sam vadila u 12. tjednu to i moram još u 32. tjednu. Ja isto znam da se inekcija dobije nakon poroda ako je beba Rh pozitivna. Ali da, ti pitaš svog doktora pa će ti objasniti 

Branchi
    06. Srpanj 2015. 15:10

da, mozda je ovaj tvoj nacin neka precica, da ne ides na testove senzibilizacije heheh...vidi s njim. ja sam cula samo za ove varijante kako smo mi isle - 3x u trudnoci ides na te testove (u zagrebu u petrovu, tamo di se daje krv) i ako je sve ok, samo injekcija poslje poroda ako je beba +

lollipop
    06. Srpanj 2015. 17:14

pozdrav cure..
    joj ova dva dana najavljuju paklene vrucine a mi jos nismo klimu namontirali...umirem 
    danas sam bila ujutro na kupanju od 7 do 10 je moje vrijeme...ali jedva sam se prisilala rucak skuhat uopce nemam volje po ovoj vrućini...stalno mi se spava i tlak mi je nizak...
    u srijedu pregled...jedva čekam vidjet mog miša malog 

lilianaa
    06. Srpanj 2015. 17:20

joj drage moje trudnice, cuvajte se svega i vrucine, i tereta, i krpelja... Mene je jedan upravo dohvatio, otklonila sam ga, nisu me cijepili nego me poslali da cekam koji tjedan da vidim oce li biti reakcije. ovo moje jadno dijete ako se izvuce iz trudnoce i poroda bez posljedica bit ce stvarno veliko cudo. Od upale pluca, napada bakterije protiv koje se danasnja djeca cijepe, milijun ultrazvuka, stresova, buke, itd pa sve do evo mogucnosti upale mozga odnosno virusnog encefalitisa, mislim zaista, zbedirana sam totalno, ne mogu docekat vise taj porod, strah me da mu se jos nesto ne dogodi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.