Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    04. Srpanj 2015. 11:25

Lidija ja sam jastuk kupila u intersparu za 100 kn! Zove se jastuk za spavanje na boku, meni je zakon! Dugacak je 140 a sirok cini mi se 40!

Kiara hvala za sirup, znala sam da ga je netko spominjao, ne znam zasto mi je Kneginja bila na pameti! Reci mi jos samo jel ga ima u svim ljekarnama ili ga trazim u nekim bio?

A sto se tice madraca, ja sam ga neki dan narucila iz tvornice Oriolik! Stvarno su povoljni, kvalitetni i imaju besplatnu dostavu! 
    Ja imam svoj kinderbet koje je dimenzije 135x65 pa se madrac teze nadje a i cijene su mu vise. Kod njih je ta dimenzija 280 kn dok je primjerice Bernardin 800 a Hespov malo manje od 500..

Standardna dimenzija 120x60 im je cini mi 250 kn pa si skicnite njihov web, ako ste u potrazi za madracom!

nenana
    04. Srpanj 2015. 11:27

Opet slučajno stisnula pošalji, glupi mob, oprostite cure :(

Uglavnom, dobila sam skoro 4 kg u 7mjeaecu pa su me i endokrilog i ginekolog pošpotali i rekli da izbacim sve bijele uh i sad je nakon 2tjedna pravilne nutritivne prehrane probava super a na vagi sam 3kg manje...očito je to bio višak u crijevima..

Svako jutro kefir ili Dukatos pistacije (prefinoooo) s voćem i nekoliko zlica zobenih mekinja i lanenog brašna umjesto sendviča, a ručak i večera kombinacija mesa i povrća, tu i tamo neki uh..I da osjećam se punooo bolje :))

Ryanne
    04. Srpanj 2015. 11:51

Pozdrav svima na ovaj vrući dan.

Vidim da pričate o probavi. I mene još uvijek muči. Chia sjemenke ni meni odavno ne pomažu. Smoothie od probiotičkog jogurta, voća, chia sjemenki, lanenih sjemenki, zobenih pahuljica i psylliuma meni ne pomaže. Mislim da ću lakše roditi nego obaviti nuždu.

I netko je spominjao bijele ugljikohidrate... da, i meni su najgori. Ali ne mogu bez njih (barem u manjim količinama). Sad sam na +3kg sveukupno i veli mi dr. da tek sad mogu početi očekivati veliki rast u kilaži. Beba mi već ima skoro 1400 grama. Velika mamina cura

Uopće ne znam kakvu robicu (odnosno veličinu) da kupujem za te prve dane.

Sova5
    04. Srpanj 2015. 12:03

Toga sam se bojala!! Da ću postati imuna na te sjemenke. A sada mi je probava toliko divna. Nije mi bilo ovako od početka trudnoće. A ništa, uživat ću dok mogu.

Kiara5
    04. Srpanj 2015. 12:07

Ja sam pila dugo chia sjemenke, ali meni se tako dize zeludac na onu sluz oko njih, i koliko god misala i s cim god i poslje pomisala uvik je malo ostane i to mi je prebljutavo!! 

Plavojka ja sam kivilaks kupila u prvoj ljekarni u koju sam ušla!! Sad ne znam jel to srica il ga ima u svakoj!! 😉

Cvarak
    04. Srpanj 2015. 13:35

Curke hvala na savjetima,kupit cu si te sjemenke ak nebudu ni one pomogle idem na taj sirup!!! Ja moram bit na dijeti 1800kalorija a uoopcr nisam dobila puno kg i kad svima kazem da sam u6mj trudnoce se cude jojj kak mali trbuscic nisi se nis zdebljala....bla bla kad mi je secer nataste 5.1 i eto guk mi negine do kraja trudnoce ;(( a ja mislila navalit na sladoled,kolace....ma jojjj

kneginja
    04. Srpanj 2015. 13:48

mene danas probava ubija...skoro pa trudove imam kako mi je bolno i neugodno...nadam se da ce danas proć..a onda fakat vise nista us ebe ne stavljam sta nije bar u kašastom obliku...ne mogu se vise borit s ovim zatvorom...sve je učestaliji....

prekosutra odo u bolnicu na Guk...bit ce veselo...vec vidim hahaha

Kiara5
    04. Srpanj 2015. 14:16

Vidim da nas je pola na djeti 1800 kalorija!!

Fluffy2
    04. Srpanj 2015. 15:06

Razumijem vas u potpunosti, samo u mene je takvo stanje normalno vec godinama. Nikad kao sad nisam pazila na prehranu, poslusala svaki savjet koji sam dobila, pila i surup koji mi ginic prepisao i nista se nije popravilo. Jedino sto djeluje je crna kava i cigara na prazan zeludac. Kad to preskocim jedan dan sljedecih nekoliko dana nikako na zahod.
    Nije me briga inace sto samo to pomaze ali sad se osjecam grozno zbog bebe al nemam drugog izbora. Nadam se da cete i vi pronac nesto sto djeluje jer je pritisak dolje neizdrziv inace. Cak mi se cini da se i zgaravica pojaca.
    Hemeroide necu ni spominjat, krvarenje mi je postalo najnormalnije.
    Kako se spasavate od vrucina? Osjecate li se drobato i usporeno ili nema neke razlike? :)

Fluffy

Cvarak
    04. Srpanj 2015. 15:19

Cure koje ate na dijeti 1800?! Jel radite i guk svaki mj?! Ma ja isto ko zeko kakim,a nekad ko da se pekmez zapeko tak mi izgleda kad nece van!! Uzas!!!  A da guza toliko onda boli .... Ja vise ni neosjecam kad moram na wc,,,kolko se to zakeljilo za crijeva!!! Ma ubija me najvise kaj nemrem jest slatko,dladoled,kolce radi tog secera trs trsss uzasss

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.