Predivneeee buške, moja je na profilnoj pa se neću ponavljati ☺️
Što se tiče posla prijateljica mi je jednom rekla, ne budi luda, nitko neće pamtiti jesi otišla 3 ili 4 mjeseca ranije, a jedino u prvoj trudnoći mozes uživati, citati, šetati i odmarati..već u drugoj imaš obvezu prema prvom djetetu sto je istina..
Još nešto, skuzila sam da me mali gura 😆 na primjer kad čitam naslonim ruku u kojoj držim knjigu na trbuh i on me gurka kao da mu smeta, isto kod nekih bočnih poza, presmiješno mi je to ☺️☺️
curke koje mislite iamt na bebama perive pelene..naletila sam na e bayu na neke...mogla bi se zaklet da sam iste vidila na nekim nasim stranicama samo 40 puta skuplje.......pa stavljam link...ako kojoj zatreba
www.ebay.com/itm/New-Baby-Infant-Printed-Cloth-Diaper-One-Size-Reusable-TPU-Nappy-Covers-Inserts-/130969524836?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
i ove isto...oko dolara koštaju...malo su "običnije"
e sad se pitam kojeg vraga ove u nas kostaju od 50 - 100 kn??? moš mislit sta ih šiju u hrvatskoj...sve je to uvoz i teška zarada
zato potegnite do BIH sve je najmanje 50 posto jeftnije..isplati se otic iz bilo kojeg kuta Hrvatske..čak i platit nocenje. Visestruko se isplati :) AL o tom sam vec pisala..znaci za 3600 kn sam kupila mrak kolica..kravetic njihaljku..pun gepek robice..pelena..bodija...dekica..posteljine..čarapa...ma sto nekih čuda
Kod nas bi eventualno kolica nasla za tu cjenu u toj nekoj kategoriji hehe
I kupujte na Ebayu...ja svako malo nesto naručim....samo malo strpljenja dok se nadje :D
nasi nisu normlani...ali ono bas nisu normlani
Kneginja, odakle kupuješ sa ebaya? Kina ili EU? Mene nekako strah kupovati kinesko za bebu, ne znam zašto.
Inače, vidim da je dosta vas već počelo pripremati oblekicu pa me zanima nešto. Sve vi koje ste dobile oblekicu od frendica, rođaka i sl... kakva vam je ta oblekica? Ja sam dobila dosta toga, ali je sve već toliko iznošeno, toliko kruto i isprano da mi se čini da dijete može jedino spavati u tome. Ja sad ne znam da li da kupujem ili ne? Npr., ako nekud želim ići s bebom, stvarno mu ne mogu obuči isprani, kruti posivjeli bodi. A ako mu kupujem cijelu garderobu koju će nositi nekoliko mjeseci, da li mi se to isplati.
A s druge strane, pa zar ću dopustiti da mi dijete grebu bodiji i hlačice koje je valjda nosilo 10-ero djece prije toga (jer tako izgledaju)? Ja hodam uokolo zbigecana (recimo), a mala će mi biti ko siroče?
Ne znam, uopće nisam pametna... Možda odem u Kik pa tamo pokupujem hrpu stvari jeftino.
Dobro jutro curke
Buskice su vam super
Cekam slikice od ostatka ekipe (ako vas sretnem u gradu da vas mogu prepoznati po busici )
Ryane kupujem i iz kine bez ikakvog beda...pa i kod nas je po butigama 80 posto robe radjeno u kini (frend mi je u toj branši...u jednoj cool modnoj hrvatskoj kuci..i svaki mjesec putuje poslovno..zamisli di??.u faking kinu ahha jer tamo kupuju sav materijal i šivaone su ima tamo...a tu se prodaje jako skupo pod Hrvatski proizvod
Ja se sa tim ne zamaram...al to sam ja :D
Glede te trošene robice..mislim da je malo glupo uopće dat nekome tako pohabanu robicu...ljudi fakat ne razmilsjaju svojom glavom...ja ne bi davala jako isprane i ostarjele stvari....nemoj to to svom bebaču oblačit...ako dobijes sta korisno ok-ali eto baš u Kiku koji se spomenila ima simpa stvarčica za sitnu locu...radje imaj 3 komada nova..nego nečije okrpine :D
MEni je frendica iz ZG rekla poslat cijeli paket robice od pola godine pa na dalje...al sam joj odmah rekla...ako je sta bas staro nemoj mi slat jer mi ej frka sa skladištenjem i prostorom u stanu...bez ikakvog beda.....No to mi je stavrno dobra prija...ma rekla bi je svakom ahhahah--lakse odma rec..nego da poslje prebacujem robicu iz ćoška u ćošak i moram bit vječno zahvalna-na ničemu ;)
Meni je danas dan bljak....majstor vec traci dan razvodi centralno...bor mašina mi zvoni od 7 ujutro....ispred kuće dućan BIlla radi neki prilaz pa bager kopa...s druge strane kuce grad radi novu cestu...dva bagera u punom jeku...a ispod kuce...popovi uredjuju parkin za novu crkvu....sa rušilicom...bagerom..kamionima....Ako danas ne puknem necu nikad!!!!
jutro svima!!!!!
mi smo dobili dosta robice, ima puno stvari koje su nosene, ali u super stanju i neke koje nisu bas u nekom i to vracamo kad preberemo, isto bez ikakvog beda...
dobili smo i neke nove stvari i kupili par sitnica i jos moramo par, ali necemo pretjerivati jer se cini da imamo dovoljno za jesen, zimu i cak i proljece (za te temperature i velicine koje ce trebati za svako doba).
ljudi zele i pomoc i mozda se rijesit nekih stvari, ali vjerujem da mozes svakome i zahvaliti i odbiti neke stvari.
kneginja, razumijem te u potpunosti, ja sam sad na poslu, ali ubrzo ide godisnji pa porodiljni, a uz nasu zgrdau nam rade dvije nove zgrade...poceli bas u 6 mjesecu i zavrsit ce u 6 mjesecu iduce godine!!! za poludit!
idem danas na rebro na snimanje srceka bebice, drzite fige da sve bude u redu!
Ryanne, ja sam dobila hrpu robice, što za početak, što za kasnije i prvo sam probrala što je nosivo, što ne. Na nekim stvarima ima mrlja, to ću probar oprat- ako se opere-ok, ako ne- ide na hrpu nenosivog. Nije sve u savršenom stanju, ali ipak sam neke stvari ostavila da imamo, kako se kaže, za po kući. Bit će prljanja, bit će bljuckanja, a ne želim mu baš novu robicu oblačiti za takve stvari. Također sam kupila neke nove stvari, u Kiku ili u Mani da imamo kad idemo van, kad nam dođu gosti da se frajer malo dotjera i za takve situacije. Ali to samo za početak. Svi mi govore da ću još dosta toga dobiti kad krene babinje, pa nisam htjela puno robice kupovati. Tako da smo za početak opremljeni, a za kasnije ćemo se oblačiti u hodu, kako bude rastao.
bila na snimanju srceka bebice na rebru, sve super, ima sve sto treba imati, nema aritmije, prosjek otkucaja 140, sve tip top
Sortiraj odgovore
Najstariji