Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    26. Lipanj 2015. 20:03

E a curea, jel vam iscjedak promjenio boju? Ja sam u par navrata primijetila kao da je malo tamniji, onako, nije proziran, mozda malo zuckast.. 
    Kad sam se dva puta brisala nakon mokrenja je bio fakat malo tamniji, prvo sam se prestrasila da je nozda sukrvica ali se vise nije pojavilo i bilo je puuuno svjetlije nego sukrvica.. Pa sad ga ti znaj..

Sta nas sve nece u trudnoci izludjivati ;)

kneginja
    26. Lipanj 2015. 20:20

meni ej samo gušći i bjelji...doduse nakon pregleda kod gin ..kad mi čeprka doli...redovito mi dan dva bude malo tamniji...ja to preisujem tom čeprkanju hahah...i fakat prodje za dan dva...

Prati miris..on je jak pokazatelj dal je sve ok...a iscjedaka sam cula da ima svakakvih..od niakkvih do teških i blago krvavih....kao sve to ok....

pa aj ti ostani pametan hahahha

Kiara5
    26. Lipanj 2015. 20:43

Znate sta mi se dogodilo, pojela sam slučajno malo papira za pečenje!! 
    Ne pitajte kako!! 
    Jel mi moze sta bit????

kneginja
    26. Lipanj 2015. 21:14

Kiara

Znate sta mi se dogodilo, pojela sam slučajno malo papira za pečenje!! 
    Ne pitajte kako!! 
    Jel mi moze sta bit????

ako nisi smazala cilu rolu skupa sa ambalažom..čisto sumnjam da ce ti ista bit ahhahahah :D

legendooo upiša se od smija hahahaha

Kiara5
    26. Lipanj 2015. 22:43

I meni je sad smisno kad sam oladila glavu, na prvu me uvatila panika! Bas sam luda!!! Svi Mi se u kuci smiju!! 😂😂😂😂😂😂😂

kneginja
    27. Lipanj 2015. 00:06

Kiara

I meni je sad smisno kad sam oladila glavu, na prvu me uvatila panika! Bas sam luda!!! Svi Mi se u kuci smiju!! 😂😂😂😂😂😂😂

sve smo mi sad malo zveknute u glavu ahhahaha..opusti se i uzivaj :D

lollipop
    27. Lipanj 2015. 07:50

jutro cure...
    mislim da je to s mokraćom normalno...tako sam negdje pročitala...
    mislim da je to sve ok i sa iscjedkom i sa mokraćom dok nema tegoba...

kod nes isto lupkanje na sve strane...zapravo sad je više migoljenje jer nema toliko mjesta ali imam osjećaj da se proteže unutra da si čim više mjesta napravi 
    ja si mislim da li mi je rano da počnem prati robicu ili nije? a onda opet treba sve oprati, ispeglati, posložiti...ne znam ni sama...
    kad ste vi mislile krenuti s tim?

Naanaa2
    27. Lipanj 2015. 09:44

Lollipop, i mene to muči. Ti si dva tjedna više od mene trudna, ali ja imam toliko te robice i popratnih stvari tipa dekica, posteljine i sl. da me nekad i strah hoću li stići sve to oprati, opeglati i posložiti. Posebno jer nisam baš neka od pegle (to mi je najmrži posao). Opet si mislim jel još rano, ali voljela bih sve to srediti i pripremiti bar do 1.9. za ne daj Bože da moram ranije u bolnicu, da ne ostavljam mužu.

Anci2225
    27. Lipanj 2015. 10:33

Cure pomoc.
    Sinusi su mi skroz zastopani. Vec sam se utopila u fizioloskoj ali ne pimaze. Operil ne smijemo.
    Jel ima tko kakav prijedlog.
    Ne mogu disati, ne mogu spavati...
    HELP 

Una4
    27. Lipanj 2015. 11:10

Ja sam preko ebaya kupila neti pot (tzv. bide za nos) za par kuna, unutra nalijem fiziolosku, nagnem glavu i ispirem prvo kroz jednu pa kroz drugu nosnicu. Osjecaj je grozan, ali ja tako rjesavam sve probleme sa nosom, grlom i sinusima. Inace mi doktorica bila dale hrpu lijekova za moje tegobe, ali nisam htjela nista uzimat sad u trudnoci, a ovaj mali mi stvarno pomaze :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI