Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    28. Lipanj 2015. 19:50

Znaci moze bit povezano s urinom ako te poslala u laboratorij? Idem ujutro pogledat mokracu a evo lezim cijeli dan i manje boli :)

Kakve ste s prehranom? Meni opet muka od vecine hrane, ali ne povracam kao prije. Cini mi se da mi je samo stomak narastao u mjesec dana. Zivim na povrcu, vocu, malo mesa i jogurta i puno sladoleda. Ne mogu preko moba stavit sliju znaci sad je 26+5.

Pusa svima, divne ste

Fluffy

Sanjarica
    28. Lipanj 2015. 20:37

Sta se tice hrane osjecam se kao drobilica koja moze u sebe stavit svasta..a najvise ugljikohidrata... Kruh,sendvici opcenito, cokolade,keksi... (Da ni ne spominjem sladoled bez kojeg mi ne prode ni dan)... Ugl iskreno zadnje vrijeme se uopce ne hranim kako bi trebala... Pokusam svaki dan pojest neku vocku...i pit puno vode... Ali mislim da je to nista s obzirom na dnevni unos slatkog i raznih peciva...heheh... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    28. Lipanj 2015. 21:20

oj curke :D

fluffy kazes da si vise aktivna...pa uspori malo bejbe hahahha...ulazis u 7 misec trudnoce...normalno da ce te bolit i probadat...sad se trebamo vise relaxirat a sto manje napora...
    Bit ce to sve ok :)

ja odo prekosutra u bolnicu na ejdnu noc da mir ade guk profil...ajme ajme pravo me je stra..nsiam pazila bas nsta....nadam se da me nece nasrat ili ne daj boze ostavit i nadam se da ce sve bit ok...
    inače se bas dobro osjećam(osim fucking zuba) i mislim da je sve oke..da ce bit sve kako triba....al prpa meeee

inače..zub me ne pusta vec traci dan...popila sam jucer i danas po jedan kafetin da mogu prezivit dan....i veceras lupocet....malo manje boli ali boooli....imam osjecaj da sam izdrznljiva stoka sa uzasno visokim pragom tolerancije na bol...neko bi od ovoga pada u komu...ja trpim..vidicu..ako se ne smiri za dan dva..odo do zubara...ne znam ni kako ni sta....uf...shit

Fluffy2
    28. Lipanj 2015. 22:36

Sanjarica samo ti papaj, ja jedva cekam da rodim da se natucem svega od cega mi je sad lose :)
    Kneginja dođi do Splita do ordinacije dr. Bojcic, otac i sin, imaju vise strpljenja od ikoga koga znam, imat ces tretman kao malo dijete! Otkad idem u njih bol osjetila nisam, svaki sekund pitaju jel boli jel ovo jel boli ono, savrsenstvo od zubara! Znas da od zubi krece vecina sranja zato ne budi dijete!!!! 

Fluffy

kneginja
    28. Lipanj 2015. 22:57

btw..o toj bolesnici koju sam spomenila...da se ispriča priča u javnosti....u najmanju ruku bi se snimio film o ludi...šta je sve radila ljudima...pola grada u kojen san rodjena i odrasla ima traume od manijakuše (koja je btw pola radnog vjeka radila na 5,9 promila!!...Uf....ne daj boze nikome...al bila neka drzga vrimena...nit si šta zna..nit si se ima kome žalit....

Fluffy2
    28. Lipanj 2015. 23:04

I ja sam imala traume zbog jednog kretena ali eto srecom naletila na ovoga i ne mogu ic u nijednog drugog, samo je privatnik i treba se ic cim dobijes placu hehe
    A moj otac ima 60 god i samo je jednom bio u zubara i tada je pao u nesvjest i mama je zamoljena da ga vise ne dovodi aaaahahahah
    tako da znam o kakvom strahu pricas, ali mislim ako je zgodan (jer moj je) ne znam sta cekas!

Fluffy

Zara6
    28. Lipanj 2015. 23:42

kneginja odi vidi do zubara za svaki slučaj, ne kod te dotične zubarice naravno, ima ih zbilja svakakvih, ali ne mogu virovati da je žena radila sa 5,9 promila ahahah, a nije za smijanje sorry!  meni svekar ne želi ni primirisati zubaru, ima 1 zub na gornjoj čeljusti, a čovik super izgleda za svoje godine i tia staviti sve umjetne da se napokon može ponosno nasmijati, ali pobiga je glavom bez obzira iz ordinacije, tako da razumin te skroz. 

popodne san išla srediti apratman i počelo me boliti, nisan ribala nego samo posteljinu i te sitnice sreživala, valjda mi ne paše nego ležati i jesti što dovatim 

cure, ja sam se od početka udebljala nekih 1 ipo kg, znači najprije san smršavlia 2 ipo-3 kg jer sam povraćala i od tad dobila samo 1 ipo, ginekolog kaže da je to sve ok, inače mi je težina uvik bila super, u biti inače san znala biti malo mršavija, ali bilo me na pravim mistima. samo me u zadnje vrime nerviraju komentari da san mršava za trudnicu koja će sad u 6 mj ući, mene to inače ne dira, ali kad nisan od volje i kad me hormoni uvate onda bi se najradije svađala  a jedem stvarno i mesa, ribe, povrća, voća, kruha, ma svega, samo mi ne idu čokolade i slatkiši, više konkretna spiza i neće kile na mene nikako, a drobić je lipo narasta 

Fluffy2
    29. Lipanj 2015. 00:53

Zara, tebi sam tila rec da sam i ja sama, nisam vidila dragoga 4 mj vec i nije nimalo lako sve sam prolazit. 
    Sto se tice kilaze i mene nerviraju takvi komentari, ispada da drzim djetu i da me nije briga za bebu! A i maloprije sam povratila sve sto sam pojela danas a ulazim u 7-i mjesec. Također sad imam nekih kilo i pol vise jer sam bila smrsavila a i inace mi je brz metabolizam i ne dobivam na kilazi tako lako.
    Al ljudi bas znaju pretjerat a jos smo i mi osjetljivije sada pa zna bit svega. Nemoj se nervirat uglavnom.
    Malo sam danas pretjerala s porukama al nisam stvarno navikla ovoliko lezat i nista ne radit, umirem od dosade. Bas mi zao zena sta tako moraju do kraja :/

Fluffy

lollipop
    29. Lipanj 2015. 08:00

jutro cure...
    uf kneginja aj ti skupi hrabrosti i trk zubaru da ti se nebi to zakomliciralo...

uf cure ne znam kako vama ali meni je sve teže spavati, teško se namjestim, teško se dignem s kauča, kreveta...izgledam ko kornjača kad se okrene na leđa  ne mogu jesti jer imam osjećaj da mi je želudac veličine ping pong loptice, žgaravica ubija...

ali bar sam pripremila robicu za pranje, danas u dm po praškić za robicu i pranje i peglanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.