Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    25. Lipanj 2015. 21:32

Sanjarica, ja sam gledala neke stvari na Bebenova i Magic baby

Kiara5
    25. Lipanj 2015. 22:19

I meni je pojačan iscjedak... 
    E, ja ne koristim ni dnevne uloške ni vlažne maramice, a dole se perem samo mlakom vodom... 
    I gaćice obavezno obične pamučne! 
    Meni je rečeno da oni intimni šamponi nisu dobri... Pa sam sve to izbacila!!! I sve je super!!

Sova5
    25. Lipanj 2015. 22:59

Ja sam prije nekih mjesec dana dobila neki osip po preponama. I bila sam kod dermatologa pa mi je rekla da je to kombinacija znoja i neke bakterije. Dala mi neku mast i pitala me s čim se perem dolje. Ja rekla ni sa čim, jer sam isto čula da je najbolje samo vodu. Pa mi je rekla da si kupim ipak nešto za intimnu zonu, tako da koristim neki od Eucerina. Isto mi je rekla obične pamučne gaćice koje se iskuhavaju i bez dnevnih uložaka. Eto, pa mijenjam gaće bar 2 puta dnevno 

Ryanne
    26. Lipanj 2015. 08:11

Jutro cure moje

Evo i ja se pridružujem onima sa pojačanim iscjetkom, lošim nalazima urina (povećani leukociti, bakterije, gljivice..) i sad čekam nalaze urinokulture. Bojim se da mi ne gine antibiotik. A ne znam koliko je to štetno za bebicu makar svi kažu da je ok.

Iscjedak mi je dosta povećan, a mokraća mi ima malo neugodniji miris nego inače.

Samo što ja koristim dnevne uloške. Sad sam jedino izbacila one parfumirane i koristim neke Libresse Natural koji ne sadrži mirise. Razmišljala sam čak da pređem na one organske pamučne dnevne koji u dm-u koštaju 30-40 kn. No u svakom slučaju bez njih ne mogu. 
    I koristim Jessa Sensitive gel za intimnu njegu. On ima najnježnije sastojke od svih.

kneginja
    26. Lipanj 2015. 10:31

ja zadnih misec dana po kući hodam gologuza :D

i super mi je to...bas mi paše...ne trpin ni gaćice ni uloske...ovako se "vjetrim" po cijele dane...haha

muz mi se smije..al bas me brige....tako mi pašeeee!!!
    dobro je dok ne krenem i u grad gologuza ahhahah

lollipop
    26. Lipanj 2015. 14:14

ja isto po kući gologuza
    a inace pamucno donje rublje...danas sam si kupila trudničke visoke gace i bas sam sretna 
    navečer se perem sapunom za intimnu njegu koji ima čajevac (to mi je prirodna kozmetika) i to je to...dnevni uložak koristim kad idem negdje jer me ubija taj iscjedak

plavojka
    26. Lipanj 2015. 20:03

E a curea, jel vam iscjedak promjenio boju? Ja sam u par navrata primijetila kao da je malo tamniji, onako, nije proziran, mozda malo zuckast.. 
    Kad sam se dva puta brisala nakon mokrenja je bio fakat malo tamniji, prvo sam se prestrasila da je nozda sukrvica ali se vise nije pojavilo i bilo je puuuno svjetlije nego sukrvica.. Pa sad ga ti znaj..

Sta nas sve nece u trudnoci izludjivati ;)

kneginja
    26. Lipanj 2015. 20:20

meni ej samo gušći i bjelji...doduse nakon pregleda kod gin ..kad mi čeprka doli...redovito mi dan dva bude malo tamniji...ja to preisujem tom čeprkanju hahah...i fakat prodje za dan dva...

Prati miris..on je jak pokazatelj dal je sve ok...a iscjedaka sam cula da ima svakakvih..od niakkvih do teških i blago krvavih....kao sve to ok....

pa aj ti ostani pametan hahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.