Oliva dobrodošla :) i ja sam se svrstala ovdje iako je termin 2.9. meni nekako rujan vise spada u jesen :))
Evo blizu smo s terminima, pratimo se :)
Cure ja odpočetka imam iscjedak, sad se malo pojačao ali ne mogu bez dnevnih uložaka, a sapun uvijek neki za intimnu njegu..što se tiče bije uvijek malo vise vuče na žućkasto nego slroz bijelo, ali gin je rekla da dokle god nema mirisa sve je ok :)
cure imam i ja pojačan iscjedak, nije baš taman, ali ginekolog kaže da je sve ok, samo mi je predložio da ne koristim dnevne uloške ni slučajno tako da sam ih doslovno odmah bacila
Anci2225 meni je i prije za sinuse pomagalo parenje na hrenu (friškom naravno) - to je jedino što bi pomoglo i meni i mužu, baš smo se našli po sinusima
baš mi je lipo pročitati kako vam mužići ljube trbuščiće, moj je otišao na brod i vraća se u 9-om mj, a ja sama u kući, i fali nenormlano! još mi sestra javila da joj je mala dobila vodene kozice tako da sad ne možem ni kod njih, nekako mislim da se bolje pričuvati iako sam ih prebolila kao mala.
mi nismo kupovali baš opremu za bebača, nekako je meni sve to bilo rano, ustvari jedino je muž sad kupia u SAD-u neke tutice i još par sitnica preslatkih jer je uspia izaći s broda kratko, reka je da mu je došlo da cili dućan kupi, kvalitetna robica i još jeftinija nego kod nas.
sestra mi želi dati kolica 3 u 1, ful su dobra, kvalitetna i očuvana, e sad - boja je tamno ljubičasta, jako je lipa, kad nađem slikicu postaviti ću je da vidite, nosim sina i meni je to ok boja i za dečkiće, ali neman pojma je li to samo mojoj familiji ok ili se npr vama tamno ljubičasta podrazumijeva ženskom bojom? sister kaže da nam nema smisla sad trošiti na to kad će nam ionako okasniej trebati dobra kišobran kolica pa bolje da ta uzmemo koja god hoćemo.
Zara ma kakva zenska boja, pa nije neka lavandasta! A i da je, pa nisi luda nova kupovat, iskoristi sve sto mozes naslijediti!
A ne mogu ni zamisliti kako ti je samoj doma, ja ne mogu docekat da moj dodje svaki dan s posla..
Drzi se, nadam se da ce bar moci biti duze doma kad maleni dodje..
Oliva dobrodosla!
Cure jutros me probudila jaka bol oko lijevog jajnika, malo sam setala i nakon pola sata se smanjila i nastavila sam spavat. Međutim danas cijeli dan lagano boli i probada me, dovoljno da sam luda od brige. Mokraca mi je mutna i namjeravala sam ujutro odnit u laboratorij. A pregled mi je u srijedu. Ne znam dal da cekam ili da idem odmah pogledat a ne zelim ispast luda i neuroticna. Bebac se uredno mice kao i inace.
:(..
Fluffy
Sanjarica hvala ti :)
Moj ginekolog uvijek govori da imam trudnocu za pozeljet i tako mi zatvori usta za bilo kakvo daljnje pitanje. Ako bude ovako do sutra idem pa neka se on smije.. :)
Iako se sve tjesim da sam mozda preaktivna pa da malo moram usporit..hm
Fluffy
Fluffy, mene je nedavno tako ludo bolilo.. Pocelo je negdje u nedjelju ujutro i bas mi je bilo neobicno jer bol nije prestajala.. Bolje mi je eventualno bilo kada sam lagano setala. Sljedeci dan se bol nastavila i oko 1 popodne sam zvrcnula doktoricu, ona mi je rekla da odnesem uin na kontroli kaj sam ja odma i naprvila, otisla sam u privatni laboratorij. I zove me zena iz laboratorija za neka 2 sata da mi je gotov nalaz a mene prestalo bolit Uglavnom, i urin je bio uredan..
Tako da eto, zelim ti samo reci da sam iskusila i ja to, i stvarno sam se usrala vec bila i hvala Bogu pa nije bilo nista.. Nadam se da ce ti do sutra stati, ako boli i dalje, samo ti ajde fino doktoru, bolje jednom otic viska nego da bude neka frka!
Drzim fige!
Sortiraj odgovore
Najstariji