Joj tako su mi poznate te panike kad nesto zaboli, kad ne osjetim bebu...
Nekad tako mislim da je bilo bolje onim ženama sta nista nisu znale, nekad je to neznanje isto blažena stvar!!
Ja najviše spavam na desnom boku, znan da je najbolje na livom ali sta cu kad mi je ovako sto puta ugodnije...
I kad zaspem na livom probudim se na desnom...
Pa sta cu!! 😉😉😉
Ja isto jako loše spavam ovih dana. Danas sam se probudila u 03:20h i bila budna do nekih 7h. Onda sam zaspala na još sat vremena i to je to. Nisam nervozna i sve mi je ok. Ne razumijem zašto ne mogu spavati... Barem sam pogledala "Bezvremensku Adeline"
Ja isto većinom na desnom boku. Pitala sam ginekologa što je s tim spavanjem na boku i rekao mi je da se ne sekiram još uvijek za to, da je to bitno tamo od 35tog tjedna pa nadalje kad je beba već stvarno teška. Do tada da spavam kako mi se spava. Pa ja na desnom boku
Svaki dan puštam malcu glazbu. Ne znam jel umišljam, ali imam osjećaj da već reagira na muziku. Odmah mi se javlja i pleše i onda mu pjevam i baš nam je suuuuper Jedva ga čekaaaaaaaaam!!
uh spavanje hahahhah
ja spavam ko janje na ražnju...cilu noc se vrtim to je strava....jadan moj čovik...on se sa svakim okretajem probudi ka pita jube jel sve ok?????
spavam i na jednom i na drugom boku...iako sam se trudila samo bit na livom..al ne mogu...počeli me bolit kukovi...jebeš ti to ahhahah
a bas su se zene prije brinile na kojem boku spavaju...ja sve mislim da se od nas pokusava napravit frikove :D :D
mene jedino panika uvati akd npr pola sata budem na jednom boku..onda osjetim da mi je neka kvrga bas tu di lezim..pa me panika opere..ajme ako je bebi tu glava...zdrobit cu je....pa se okrenem...pa ankon po ure ista stavr...
dobro mi je reka muz ejdnom..ne bi da je dite akrobat pa se vrti kako god ti zamislis hahhahaha
Meni je to sve malo smisno..sama sebi najviše...šta sam sve u stanju zamislit (sve od straha )...a koja sam coolerica bila pola goine unazad hahahha...čudesa :D
Bok curke :)
I ja se osjećam kao okruglica, sve se teze dižem s kreveta, a spavanje mi je cijelu noć okretanje s boka na bok...imam sto jastuka oko sebe i bokovi bole jer se zaležim..smiješna sam sama sebi kad se vrtim ko prase po krevetu 😆😆 noćas me uhvatio grč u listu istovremeno na obje noge, užasan osjećaj, vikala sam MM masiraaaaaaj, on se prenuo iz sna i usro od straha 😝😝!
Noćas 350 magnezij prije spavanja pod obavezno!!!
Nenana mene je isto tako dva puta uvatio grč u nozi, totalno ukočen mišić, bol ajme, isto je bilo muzuuu masiraaaaj, sva srica brzo prodje!!
Magnezij stvarno pomogne!!
Evo i mene s ultrazvuka. Bebač ima 1200 grama, duljinu mi nisu znali točno reć. Za sad je sve ok.
Cure bok,
malo upadam s temom, al' me zanima čita li neka od vas neku knjigu o porodu, odnosno, ima li koju za preporučiti? Sestra mi je pričala o nekoj knjizi za koju misli da se zove ''Prirodan porod'', ali nije sigurna za ime autorice.. pa zvuči li vam nešto poznato?
Još 10 tjedana do termina pa me lagano panika lovi
Ja ne citam nikakvu knjigu... Pogledala sam par videa na youtubeu...i sledila se... I cvrsto odlucila da necu vise nista u vezi poroda citat,gledat a bome ni slusat od drugih kako im je bilo... Jer me odmah panika lovi... Prepustit cu se pa nek bude kako mora bit..van mora izac...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ja sam citala tu knjigu...solidna mi je ali nisam bas super oduševljena www.mozaik-knjiga.hr/knjige/prirodan-porodjaj
ja sad čitam dvije knjige...jedna je povezujuce roditeljstvo a druga je o dojenju...prije toga sam procitala knjigu iz rodina kljuna udruge roda koja je super
Sortiraj odgovore
Najstariji