Bokic cure... Vidim vi se brinete dal je vrijeme za pocet prat robicu i stvari od bebice a ja jos uvijek nemam doma nista osim dva bodija, dve kapice i jedne majce..i par tetra pelena... Jos uvijek mi je u glavi da mi je rano za to skupljat i sredivat ali nekako mislim da cu negdje pocetkom 8 mjeseca krenut pa cu u nekih 15-20 dana sve stic...termin mi je tek 29.09 pa se ne sekiram...
Netko je napisao da joj je mokraca ujutro tamnija... I meni je..i to dosta bila... Pa mi je sestra rekla da probam pit malo vise vode i da ponoci pijem malo vode... I stvarno od onda imam bocicu kraj sebe po noci i svako tolko malo popijem kad se probudim... Ionako ne spavam kako treba..pocela su me leda boljet i sve teze mi je nac polozaj za spavanje...ah..slatkih li muka...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Stigao mi malo prije nalaz urinokulture, uzorak sterilan!! Aj hvala Bogu, sad se samo nastavljam pitat sta s tim iscjetkom ;)
Kneginja uh i ja se bojim zubara strasno, i imam par zuba koje bi morala srediti ali stvarno mi je muka to ic sad u trudnoci raditi.. Ljuta sam na sebe sto nisam to ranije rijesila, bas sam tuka.. Na srecu, nista me ne boli i stvarno se nadam da cu to izbjeci..
Pozdrav svima,
nemam nikakvo pitanje, ali već neko vrijeme pratim ovu temu pa reko idem se ja prijavit i malo vas pozdravit.. olaksavajuce je vidit da nas ima puno s istim pitanjima i mukicama
moja beba nije skroz jesenska (termin 6.9.), ali nije nekako ni ljetna, a vidim da nas ima još s tako približnim terminima pa sam se svrstala u ovu grupu
eto, saljem pozdrave i dobre vibracije za sve bebače.. a temu pratim i dalje
Pozdrav Oliva tebi i tvom bebaču :D
što se pranja robice tiče..ja to mislim počet čim očistim kucu generalno nakon sta mi definitivno zavrsi bauštela po njoj.
znaci negdje za tjedan dana je gotovo...par dana kucu cistim i bacam se na robicu
Em toga ima masu...em krajnje je vrime....ko zna sta se moze desit...a ko ce mi onda...muz stvarno nije za to..a osim njega nemam nikoga blizu bas....
A i nekako jedva čekam :D
Ovaj ludi zub me malo boli malo stane..bas me baca na zivce..u biti boli me malo i uhi..uvatila me je promaja heben joj mamu milu....di bas sad...popizdek sam totalni
Ja sam isto počela sa sređivanjem stana. Malo smo farbali zidove i spremam sve onako detaljno. Iako će to trebati do jeseni još 50 puta detaljno spremati
Kneginja, ako te bude jako bolilo možda bolje da odeš kod zubara da ti to pogleda. Ako se zagnoji da ne bi dobila neku upalu ili tako nešto. Ja sam išla sve zube srediti kad sam ostala trudna. Pitala sam zubarku što je s anestezijom. Rekla je da ne brinem, to je lokalni anestetik, ne ulazi u krvotok i nikada nigdje nije dokazano da može utjecati na plod. Pa onda svakako bolje to nego da moraš piti tablete protiv bolova. To je barem moje mišljenje
I sada pitanjce, boli li koju od vas ili vas je u kojem trenutku bolio pupak?? Ja jedva prespavala noć jer me pupak boli. A još MRZIM pupak i sve vezano uz pupak. Aaaaaaaaa izluđuje me
Kneginja, a da probaš špricati sa propolisom? Iako nisam sigurna kakva je situacija s njim u trudnoći, pa malo provjeri. I ja sam imala problema s umnjacima, doduše, prije trudnoće. Špricala sam sa propolisom (ima u ljekarnama) i bude lakše.
Sova, mene je bolio pupak, pitala sam doktoricu rekla je da to nije ništa opasno ni zabrinjavajuće. I prestalo je sljedeći dan. Iako, mene bolio toliko da nisam mogla spavati. :/
oj curke...
ja sam popila jedan kafetin...niej bas za pohavlu ali nisam mogla vise izdrzat...i bol je momentalno nestala...ja prodisala...počistila pola stana...skinula zavjese...oprala 3 masine robe..ma divota
stvarno sam pročitala sve sta ima veze sa kafetinom..ne preporuča se u trudnoci prva 3 mjeseca i zadnjih 6 tjedana...
i mislim da mi nece bit nista od jednog...eventualno dva....ne mislim da šaku popit...ako me ponovo zaboli i postane opako oticu dr da me stavi u induciranu komu do poroda hahaha
kako god glupo da zvučalo nekako...na spomen zubara mi stane i disanje...i krvotok...smrznem se...srce na 400...počmen mucat....ma uzas...imam stravične traume iz djetinjstva....da mi je neke ljude danas srest...uf
al sam čvrsto odlučila sredit ovo nakon poroda...mozda odma ako se mogne..ako ne čekat cu da završim s dojenjem....
Glede pupka..meni se nekad učini ko da mi ga beba vuče iznutra..ne boli..više neki čudan osjećaj
Joj da od sve muke zaboravila na sinošnje dogadjaje....prvi put da je beba reagirala bas na zvukove
muz je ljubio stomak i proizvodio onaj cmokajući zvuk..i di bi on poljubio i cmoknia...tu bi beba lupnila..jako da je i on vidio :D ..nisam mogla sebi doc od sriće hahaha...
sad moram samo naučit dragog da se sa bebom moze i normlano pričat..iako cini mi se da je njemu to kao ensto malo glupo ahhaha...stano je doziva tim cmokačima..i cviktanjem..ko da je ljubimac a ne dite :D
muški...šta da kazem :D nadam se da nije samo moj ovako malo smotan ahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji