ni ja ne čitam nista vise...mozda jos jednom prodjem onu duhovni osvrt na porod ili tako nesto...sta smo tu dilali....
nemam zivaca za to kad znam da ce sve bit onako kako ce bit...taman cu se ja imat kad coolirat hahha kad stisne mala da oće vani ...bit ce šta god Bog da..ja u to virujem...i nekako mi je ok filing...znam da ne mogu to uzbjec kako god da je ..pa se previse ne uzrujavam za sad :D
Jucer citam tu čini mi se
o nekoj zeni koja je radjala negdi...vani...neki super prirodni porod na kojem se pjevalo..mantralo...i da je jos 3 dana bila povezana sa posteljicom i ebba pupčanom vrpcom...i onako čitam komentare zena..kako je to suuuper i one bi....
Ne znam...valjda sam pre prizemna po tom pitanju....meni to sve zvuci ko neka pomodarska pizdarija..neko malo žešće preseravanje...kojeg vraga će mi posteljica radit unutar krvarece maternice jos 3 dana??? Jos pisu..unatoč opasnosti od infekcije??? Wtf...šta ljudi sve izmisljaju to mi je za umrit. Ala ono kad je ona jedna od sestara KArdašian tila skuvat svoju posteljcu i pojest je jer je to NEGDI običaj.
uf
kako vidite sva sam neurotična hahaha
peru me hormoni...na sve zivo reagiram preburno i brutalno iskreno...maloprije mi je i tu ejdna digla tlak na podforumu ...slučajno sam vidila jer je NMareN tu...žena piše post od pola strane...kako su svi u zabludi koji nisu evandjelisti ili protestanti ili koji vec klinac da je---ono..obratite se...ne vjerujte u ovo i ono....OOOO ženo.....odi u...ovo je forum za trudnjače a ne centar za preobraćenje hahahhaha
i tako....
fala bogu muž mi radi inače bi jadan nadrlja kako me "pere "danas hahhaha...mislim da ima ulogu i nervoza od sutrasnjeg odlaska zubaru....
u svakom slucaju...luda sam ko kupus sta bi rekli dalmatinci...valjda ce sutra bit bolje :D
hahahha sanajrice i ti mene sad nasmija hahaha :D
ma drugi krleža u najmanju ruku :P :D
ja sam se malo primiral..nađoh mir u frižideru...tamo se sakriva vrag jedan ahhahah...sad cu malo češće---čim osjetim nervozu...pravac fridž ;)
Evo ja opet vilenim u ove lude sate. I totalno sam odmorna kao da sam spavala 8 sati u komadu. Eeeee, da mi barem bude tako kad me bebač bude budio svaka 2 sata
Samo da vas malo pozdravim, dugo me nije bilo jer sam bila luuuda od posla i uređenja stana ALI sad sam napokon na porodiljnom i stan je manje vise gotov tako da imam malo vremena. Moja curica i ja smo bile na pregledu prije dva dana, sve je super, imamo 1,33 kg! Doktor je vidio malo prosirenje pijeloma (nisam sigurna piše li se tako) kod jednog bubrega ali kaže da nije ništa strašno, 5 mm, i da će se vjerojatno samo od sebe povući. Čitam i po raznim portalima da je to česta "komplikacija" koja vrlo često nestane i ne znači ništa. Od ostalih vijesti o trudnoći ;) - meni već nekoliko tjedana curi mlijeko iz obje dojke! Događa li se to vama? Većinom je kad ležim ili spavam, samo se probudim sa mokrom majicom...
JUtro curke :)
ja odbrojavam minute do odlaska ubaru....mislim da mi je tlak za popiz....umirem od strahaaaaaaaaa.....fala bogu ice muz sa menom..i uopće me ne briga sta se on tome smije hahaha...nek se smije ko oće..neko mora bit sa menom
pupa sad sam se sva izbezumila...jucer na forumu (ovom samo druga tema) vidim PUPA..pomislim zar mi tu nemmamo pupu...ajd kontam falila sam....SAd vidim pupa trudna....a ono tamot ema zene koje zele ostat trudne....i sad provjerim...IDENTIČAN NICK NAME....zasto se to može?? ZAto sam ja sva izbezumljena hahah..i nikako pohvatat tko je tko...NIje prvi slućaj :D
Eto da znas...imas imenjakinju tu na forumu ;)
Mene tog curenja mlijeka strah ahhahahah....moje sise su u zadnje vrime skroz normlane...samo bradavice malo jače nego inače....mislila sam da cu do sada pucat od veličine...ali ne.!! To me bas iznenadjuje....vidit cemo sta ce se dešavat naredna 3 miseca :)
Odo sad...drzte mi fige....da prezivim...i ostanem zdrave pameti
Samo hrabro! Morala bih i ja ali nista me ne boli pa odgađam koliko mogu!
Bit će sve ok :)
Što se tiče grudi ne samo da su mi ogromne i tako do početka trudnoće i da curi mlijeko nego su mi obje i pukle i imam strije po njima...na trbuhu (još) nemam, hvala bogu!
jutro...ja isto lagano curkam ali nije strasno...neka nama naseg mljekeca za nase bebace...
kneginja meni isto cice stale rasti ali ne brinem se jer kao sto je poznato velicina cica nema veze s kolicinom mlijeka...
Sortiraj odgovore
Najstariji