Jutro cure
Ja još uvijek čekam svoj nalaz urinokulture. Dala je u petak, nalaz će biti u srijedu. A poludjet ću već. Iscjedak, svrbež, iritacija, miris mokraće... Uglavnom, sve se očito taloži u meni, a ne može se ništa poduzeti bez nalaza.
Zasad se držim čaja od brusnice i puno tekućine pa je malo lakše. Makar se svaki put kad idem na wc moram obrisati vlažnom maramicom.
Što se kilaže tiče, sada sam na +3kg. Davim se u vodenastom povrću (krastavci, rajčice, tikvive) i voću. Probava je i dalje koma (čak i sa slučajevima hemeroida koji krvare).
Ali zato trbuh mi je ful narastao, a prate ga sise. Malecka me lupa sve u šesnaest i svaki puta me razveseli.
Ne znam jel koja od vas išla na uzv ovih dana. Jel se lijepo vidjela beba? Čula sam negdje da se, kako trudnoća odmiče, sve teže vidi beba na 3d-u. A kako ja idem u petak, nadala sam se da će se vidjeti nešto kad dr prebaci na 3d jer se prošla dva puta skrivala i nisam je mogla dobro vidjeti.
Što se muževa tiče, ja moram priznati da sam sa svojim malo razočarana. On se veselio bebi više od mene i još se jako veseli, ali mislim da nikako da shvati da ga ona već sada može čuti. Ne mazi baš trbuščić i možda je svega 2x pričao s njim. On samo čeka da se mala rodi.
I ona mene lupa konstantno, a kad mu ja kažem da drži ruku na trbuhu mala ni ne mrda. Haha. Sabotira me.
I tako mi se čini da on uopće nije svjestan što sve ona radi.
Vidim da je brižan, ispituje me kako smo beba i ja, trgne se na svaki moj jauk i sve. Ali jednostavno ne znam kako da ga povežem s trbuhom. Znam da će biti divan otac kad se beba rodi, ali vidim da on ne shvaća da je ona već tu.
Dobro jutro, drage trudnice.
Dugo se nisam javila, uživala sam u apartmanu na moru, a tamo mi je signal slab i nikakav. Pazila se jakog sunca, bila pod suncobranom, na plažu iza 17.00, kreme sa zaštitnim faktorom 50. Dobro je što je psić sa mnom pa se i šećem svakodnevno po 2-3 km. Plivala sam svega dva puta, jer mi je voda bila prehladna.
Osim povremenog grča u nozi, dok spavam, i neredovite (još uvijek) probave, nemam nikakvih drugih tegoba. Što se kilaže tiče dobila sam 6 kg, ali još uvijek stanem u svoje traperice i još ih uvijek zakopčam . Ustvari dobila sam samo trbuh koji stoji dosta visoko i odozada se uopće ne primjećuje. Bez obzira na to, doživjela sam komentare da bi se trebala udebljati!!! Mene samo zanima gdje se trebam udebljati? U rukama i nogama?!
Obzirom da najavljuju opet dva tjedna paklene vrućine u Zg, vjerojatno popodne poslije ginekologa, opet putujem na more. Auto vozim bez problema (opreznije nego prije). A put od 5 sati vožnje mogu bez problema odvoziti.
Dragi je većinom u Zg, radi, pa se viđamo samo vikendom (ili svaki drugi vikend)...bez problema
drage moje, evo vratila se i ja s mora i eto me opet u uredu. šaljem vam veeeelike puse, nadam se da dobro podnosite vrućine i da preživljavate ulazak u treće tromjesečje
E, ja sam bila neki dan na 4d i beba se preslose vidila!!
Po tom pitanju san čak bila i razočarana jer je izosta onaj predivan doživljaj 4d-a za roditelje o kojem svi pričaju!!
Najbitnije da je sve u redu s bebom al eto po pitanju tog doživljaja-žali Boze novaca!!
Meni isto kad muz stavi ruku ona se skroz umiri...
Ja s vožnjom isto nemam nikakvih problema samo sam kupila be-Safe pojas za auto za trudnice... Nedaj Boze neke prometne!!
Ryane
ne budi deprimirana mužem..nije ni njima lako...vidim po svome...Nije neki tip šonjice koji će mjaukat na svaku sitnicu...ali je općenito strasno uviđavan i pažljiv...i koliko god on pokusavao izgledat odusevljeno (takodjer u situacijama kad ga ja navedem na to)...moram se pomirit sa tim da nema sanse da on dozivi ni bebu ni trbuh ko ja :D
I meni je tribalo dosta da se povezem s bebom...tj da stvorim neki odnos prisnosti..realni...a zamisli njima..nit sta osjete...nit sta vide..Ma nije ni njima lako :D
glavno da su oni nama potpora :D
Ja sinoc oka nisam radi zuba sklopila...kutros do 7 doslovce...svako uru vrimena...buuuum...stane..nestane bol,,,niiista..i ond aodjednom...satrare me u roku dvi minute....ko neki faking trudovi od zuba ahhaha...boli dvi minute..dok promuckam vodicom...stane momentalno...i opet nakon uru...
Jutros u 7 sam uzela tekile!!!(jer nemam rakije hahah) i promućkala malo zub...otrnula ko drvo...i zaspala do 12 danas!!!! Da sam bar prije znala da je tekila tako "zdrava" hahahha
svakako...čekam 2 sata da se javim dr...umirem od straha...al jos jedna ovakva noc i morala bi na psihijatriju....
da sam bez bebe..našpala bi se ljekovima..ovako..radi bebača moram ic dr :(
držite mi fige..i sorkač sta vas davim...nekako mi lakse kad se tu izjadam ahhaha
kneginja sretno. Razumijem te u potpunosti. Mislit cu na tebe
Ja dobila nalaze od cukora i opet sve savrseno (4,1-4,6) ali me opet narucili za mjesec dana.
Stvarno su dosadni ko proljev. Nikako ih se rijesiti.
A cak ni ne drzim dijetu ni prije ni tokom vadjenja krvi (sama se doma pikam 4 puta dnevno)
Bila sam na 4D ultrazvuku i sve sam super vidjela.
Opet nam potvrdili da je curka.
Dugacka je cca. 27 cm i teska 855 gr.
Jedino ima dugacke nogice ali kad je dr. cula da je sin na porodu bio velik 52 cm i 3800 gr. rekla je da mogu opet ocekivati veliku bebu (bas me i nije utjesila)
Zara na preglede idem s prijateljicom i sretna sam ako on ima signala pa da mu mogu javit novosti, ako ne, moram cekat i po par dana. Nije ni njemu lako, zabrinut je stalno za mene i osjeca se krivim sto nije tu. Al zato imam super roditelje i prijatelje.
Zato Ryanne nemoj zamjeravat muzu dobro ti kneginja kaze, ne mogu oni to nikako dozivjet dok ne uzmu bebu u ruke. Ja svome samo sliku posaljem i komentar je uvijek: ajmeee koliki ti je stomak!! On je naprosto sokiran time i ne shvaca pola stvari. Sad kad dođe sve cu mu morat objasnit.
Kneginja drzi se i misli na nesto lijepo!! :D
Fluffy
Kneginja drži se!! I lipo rješi taj zub, nek ti daju laganu lokAlnu i nema straha!!
Probaj se s tim suočiti!! Jer zub se nece nažalost izliječiti sam, znaci taj zubar te čeka svakako, pa sta se prije suočiš, to je prije iza tebe!!
Anci u kojem si ti tjednu trudnoce???
Meni je moj ginic reka da veličinu bebe računam otprilike po tjednima trudnoce, znaci sad sam u 26-om tjednu pa računam da ima otprilike toliko centimetara!!
A teška mi je skoro kilo!!
Po ovome sta citam moja beba ispada niska i debela 😂😂😂😂😂😂
A sta se tice muževa, moj je presretan i prepazljiv i sve pohvale ali tisuću puta sam osjetila da nemoze on masu stvari Doživit ka ja!!
Ni dobre ni lose stvari. Moja sreća kad me beba udre ce bit puno jača nego kad on osjeti udarac ili moj strah za nesto ce bit puno jAci od njegovog straha... Ali mi smo zene i sve to intenzivnije Osjećamo, svaka čast očevima ali mi smo ipak majke.
A majka je uvik majka!!! I zato je to tako!!
evo mene žive i zdrave hahaha..al nisam otišla dr...čuli smo se...(čovik ima glas da kolina počmu klecat hahaha..jos kad znam kako je dobarrr) ...Dogovor je da se vidimo u sridu ujutro....jer me sad vise nista ne boli...jedino ako me opet stegne da odma dodjem..da je an raspolaganju 24 sata dnevno!!!
I da je antibiotik zadnje sta ce mi dat jer sam trudna...da ima on bar 3 opcije prije toga :D ...da se nista ne bojim...bla bla bla....joj tako mi je nekako laknilo....vidit cemo kako ce to izgledat....ocu li bit cool ili ce me lovit oko doma zdravlja hahahha :D
uh kako je lipo kad nista ne boli....divota jedna :D ima da cim mognem sve ovo povadim i sredim...LJubim vas sve radi podrške
Sortiraj odgovore
Najstariji