Znate sta mi se dogodilo, pojela sam slučajno malo papira za pečenje!!
Ne pitajte kako!!
Jel mi moze sta bit????
I meni je sad smisno kad sam oladila glavu, na prvu me uvatila panika! Bas sam luda!!! Svi Mi se u kuci smiju!! 😂😂😂😂😂😂😂
jutro cure...
mislim da je to s mokraćom normalno...tako sam negdje pročitala...
mislim da je to sve ok i sa iscjedkom i sa mokraćom dok nema tegoba...
kod nes isto lupkanje na sve strane...zapravo sad je više migoljenje jer nema toliko mjesta ali imam osjećaj da se proteže unutra da si čim više mjesta napravi
ja si mislim da li mi je rano da počnem prati robicu ili nije? a onda opet treba sve oprati, ispeglati, posložiti...ne znam ni sama...
kad ste vi mislile krenuti s tim?
Lollipop, i mene to muči. Ti si dva tjedna više od mene trudna, ali ja imam toliko te robice i popratnih stvari tipa dekica, posteljine i sl. da me nekad i strah hoću li stići sve to oprati, opeglati i posložiti. Posebno jer nisam baš neka od pegle (to mi je najmrži posao). Opet si mislim jel još rano, ali voljela bih sve to srediti i pripremiti bar do 1.9. za ne daj Bože da moram ranije u bolnicu, da ne ostavljam mužu.
Cure pomoc.
Sinusi su mi skroz zastopani. Vec sam se utopila u fizioloskoj ali ne pimaze. Operil ne smijemo.
Jel ima tko kakav prijedlog.
Ne mogu disati, ne mogu spavati...
HELP
isto sa fiziološkom otčepljujem nos i čistim sinuse i to je masu zdravo i dobro....samo ja nemam lijevak vec si uštrcam velikom špricom(injekcijom).
Curke .imam problema sa zubima...(slobodno okrećite očima...imam bolesni strah od zubara cili zivot)..u biti propali su mi dva umnjaka..vec kako su izlazili tako su propali..i nisu mi pravili probleme osim sta su ružni..al vidim ih samo ja....i sad ima dva dana me počelo podmuklo boleckat...i boli i boli..i ja trpim...sinoc sam počela pit lupocet 500 svako 4-5 sati...nije abs da sam se ni sa tim usrecila....
znam da ne smimo nista jače uzimat...zamalo sam uzela kafetin..al na kraju sam odustala..necu stra me tog codeina u njemu
sad da krenem u zubara..nema sanse da mi sve sredi do poroda...popizdit cu...jedva cekam kad cu rodit pa prestat dojit da to sve sredim...ne znam kako cu ic u zubara...nek me nadrogiraju i odvedu :(
eto sam se lipo iskukakla
Sortiraj odgovore
Najstariji