Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    24. Lipanj 2015. 12:44

Neka se ti ljudi na zavodu dogovore onda između sebe jel triba bit prijavljen ili ne!! 
    Jer je meni rečeno prošli tjedan da ne triba!!
    A ako triba onda me je covik pošteno zaheba, jer sam se ja dosla prijavit.... A sad mi je prošlo tih misec dana!!! 

Anci i ja sam danas na 4d!! I ja bas razmišljam zamisli da je narasta piso 😂😂😂😂 

Mene isto boli kada spavam nekada i kada se okrećem, valjda su to ligamenti, Pitat cu bas danas!! 
    Mene je 2 puta uvatilo to da mi se u srid noći iz čista mira ukočio mišić u listu, boli za poludit!!!

kneginja
    24. Lipanj 2015. 13:18

e da...da bi nam priznalitu godinu majčinstva dok smo na porodiljnom kao radni staž...to se predaje na mirovinskom...sve papire skupit i na mirovinski...

Sova5
    24. Lipanj 2015. 13:47

Evo javlja frendica da prije nego se porodim odem u HZZO po zahtjeve za jednokratnu novčanu pomoć i ovu mjesečnu pomoć. Na tim zahtjevima piše koji su sve dokumenti potrebni. Onda sve te dokumente zajedno s tim zahtjevima nosite u HZZO. Njoj je to njen suprug napravio, nije išla ona sama (to mi je ok ako se tako može). U roku 20 dana joj je sjela jednokratna novčana pomoć, a u roku 30 dana onih 1600kn. Kaže da s biroa treba potvrda da sam nezaposlena i to se predaje s tim zahtjevima. I onda kada nas HZZO uvede u sustav na adresu stiže rješenje o porodiljnom. To rješenje se kopira i predaje na biro i onda oni brišu osobu iz evidencije nezaposlenih i ide nam radni staž kao nezaposlenoj majci. Kaže da se na mirovinsko ide mjesec dana prije isteka porodiljnog kako bi nam tih godinu dana ušlo u radni staž. 
    E sada, ne bih se čudila da se to u Lijepoj našoj razlikuje od grada do grada, odnosno od službenika do službenika. Njoj je to sve vrlo glatko prošlo...

plavojka
    24. Lipanj 2015. 14:19

Evo da i ja prijavim da sam
    prezivjela OGTT! 
    Cini mi se da je nalaz ok, prvo mjerenje je 4,2 (<5.1), drugo 5,3 (<10) a trece 5,9 (<8,5)

Jedino ste me malo zbunjuje je to sto su mi radili i nalaz urina i vidim da imam leukocita u urinu.. Nemam pojma kaj s tim

Sanjarica
    24. Lipanj 2015. 14:37

Dan zenske... Sad ste me totalno zbunile sta se tice tog porodiljnog... Dakle ja se jos vodim kao zaposlena... Ugovor mi traje do 01.08.. I od tog dana sam nezaposlena... I teta na hzzo mi je rekla da se nakon toga MORAM ic prijavit na biro rada da bih imala pravo na tu porodiljnu naknadu od 1600 kn...  A sta sr tice ti jednokratnih pomoci od hzzoa i od opcine nemam pojma kako to ide al kolki sam ja tulumbus kad je rijec o takvim stvarima,rjesavanju papira i slicno vjerovatno budem ostala bez svega...haha... Morat cu sestru angazirat malo...
    Inace ja i dalje svaku vecer setam sat vremena i mene ponekad zna pocet makon negog vremena probadat i to uglavnom na desnoj strani skroz dole...tada stanem minut-dva i prode samo od sebe...pa se ne sekiram previse.   
    Nego jedno pitanjce- dali vam se pojacao iscjedak? Mislim znam da je u nekoj kolicini normalan u trudnoci ali ja ponekad lijepo osjetim kao da sam se upiskila... Pa me to malo brine... U ponedjeljak idem kod gin pa cu ga pitat...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    24. Lipanj 2015. 15:04

leukociti u urinu pokazuju prisutnost upale....pa nek ti samo ginic pogleda nalaz sta s time.

meni se isto cini kao da je malo veci iscjedak. u biti dok nema neki cudan miris i dok te ne svrbi, sve je ok...ali da, sve pitat ginica. kolko sam citala, sve je to normalno dok nema tih mirisa itd. I najbolje se prati dole samo s vodom, to je najbolja preporuka i stvarno stoji.

lollipop
    24. Lipanj 2015. 15:31

moja frendica je rodila pred mj dana i nije zaposlena niti prijavljena na biro a dobiva tj dobivati ce naknadu 1660 kn
    e sad ko je tu lud nebi znala

pojačani iscjedak u trudnoći je normalan (proziran ili bijeli) ako promijeni miris ili boju/teksturu onda nije ok...
    ima li neka od vas problema za vrijeme seksa? ono napaljena sam i sve ali kao da mi dole nije onako sklisko...MM kaže da je sve ok pa me zanima ima li još netko takav problemčić? ne boli me i sve bude ok samo me muči da nije dosta sklisko 

Fluffy2
    24. Lipanj 2015. 15:59

Nikad ne moze bit previse sklisko ahahah

Da da i meni se pojacao iscjedak i isto me boli ako duze setam ili vise radim. Ne brinem se toliko dok god prođe cim malo odmorim.
    I noge bole za poludit nakon malo duzeg stajanja. 
    Urin mi je promjenio miris i sve mislim da sam pokupila neku upalu.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI