Bokic curke...
Evo mene s pregleda...sve je ok i beba je vec narasla do 35 cm i ima 1 kg... Meni to nekako puno zvuci... Misica velika
Inace danas je decko bio sprijecen zbog posls da ide samnom na Uzv pa je isla najbolja prijateljica...odusevljena je bila i bas mi je bilo drago da sam to podjelila s njom...
Inace ja svog decka moram pohvalit, stalno bi gladio trbuh, ljubi ga i stalno oce da mu kazem kad beba udara pa onda on stavi ruke na trbuh i gusta... Inace je totalno antiosjecajni tip osobe pa mi je sve to nekako novo i slatko...
Kneginja odi rijesi taj zub pa ces bit na miru...totalno kuzim kak ti je jer i ja bi rade isla bilo kamo samo ne kod zubara...
Ryanne nemoj se sekirat previse...neznam ako si probala ali navodno da ispiranje dole sa kamilicom pomaze protiv tih gljivica i svrbeza... Neznam nisam stvarno osobno probala ali sam vec nekoliko puta cula da je to dobro...pa...
Puse svima...😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
joj samo si dva dana vise trudna od ene i cijelo kilo!!!! wooow...to su sad vec ozbiljni veliki ljudi :D
jedva čekam iduci UZ...trebala sam ići sutra onu jednu noc u bolnicu..ali sam odgodila za ponedjeljak..radi zubara ... bas cu onda rec ginekologu da mi kaze mjere...nikad do sad nisam pitala...osim dal je sve kako treba bit u skladu
OI ja sam dns bila na pregledu,curka je super ima 830grama,ja sam svega do sada dobila 6kg ginicka kaze da je to super! Sutra idem na ogtt drzte figeee uzasss!!!! Dns sam na dijeti tak bi sve jela a pazim da me nebi s tim secerom zajebavali,a kad sam pitala patronaznu zasto su tako rigorozni kaze ona meni madajte da imate secer i 6neato ste zdravi,pretjeruju!!!! Ehhh
Ima nas više u 26. tjednu.. :)) Ajme ne mogu spavati. Inače nikad nisam imala problema, a znam odspavati pod 10h u komadu. Već se dva sata okrećem uf. Ujutro idemo u Bosnu po zavjese i nadam se da ću izržati.
Jojjj ja popila onu glukozu ajmeeee uzasss muka mi jeee fujjj fujjj....
jutro cure...uf ja jučer skoro imala infarkt od straha...navečer me toliko trbuh bolio, više nisam znala da li je želudac ili šta, pritisak u zdjelici, mali me lupao po rebrima ko lud da oprostite čak me i guza bolila :D
vec sam mislila da cu morat na hitnu a kad ono samo probavne tegobe bile bila sam uzasno napuhana a jutros sam se probudila ko nova...
MM-u sam plakala da ova trudnoca uopce nije opustajuca ni blazena i da cu krepat od brige...
ne znam za vas ali ja sve lošije spavam, stalno sam na tom lijevom bolu pa se znam preko noci probuditi jer mi utrne pa malo legnem na leda pa opet na bok, pa stalno piskiti...uf
moj malac bi sad trebao imati cca 1600 g...vejika nasa beba
Cure evo linka ako nekg zanima http://www.roda.hr/article/read/rodina-mala-skola-dojenja-u-zagrebu-30-6-2015
Sortiraj odgovore
Najstariji