Moj trbuscic
Je sa 20t bi onako mali,mala loptica a sad eee bome je narastao sad se bas kuzi da sam prava trudnica i curka se bome rita ko velika!!!
Šta se meni danas dogodilo... Zadnjih tjedan dana mali je baš ful živahan. I danas se nešto umiro. A dosta sam radila po stanu, spremala i to pa su me malo i leđa bolila. I kako se on nije baš javljao, ja se zabrinula. Ja sam toliko plakala. Ne mogu vam to opisati. Skoro pa sam jecala. Moj Bože!!! Sada sam se smirila. Javlja se, ali onako malo i povremeno. Jel se vama tako šta desilo? Da tako plačete? Jesu to hormoni? Osjećala sam se ko luđak, majkemi!
Sova, i ja sam plakala kad mi se isto dogodilo, ali me muž smirio. I ja sam tako jedan dan bila aktivnija nego inače i malac se umirio. Osjetila bih ga jedino ako bi legla na leđa i to sam se morala baš koncentrirati na udarce. Onda sam smanjila tempo i sljedeći dan se javljao kao prije. Bit će da mu je bila promjena toliko moje kretanje pa je i on promijenio obrazac ponašanja, odnosno kretanja. A i što smo mi aktivniji bebe su mirnije jer ih neke naše kretnje usplavljuju i umiruju.
Cure, kad već pričate o pelenama, da vas nešto pitam. I ja ću koristiti jednokratne, ali kako sam škicnula ima ih toliko puno vrsta i marki. Od svake mame čujem drugačije. Pampersice su najskuplje, ali da često bebe znaju dobiti osip od njih. Neke druge propuštaju. Neke treće opet ne valjaju. Jeste li razmišljale koje ćete vi koristiti? Ili ćete eksperimentirati? Čula sam da su dobre Konzumove, ali nekako čim čujem Konzum sam skeptična. I za DM-ove Babylove da nisu loše. Vaša mišljenja?
Ja si isto sva isprepadam kad se ne javi...a to je cim imam malo jaci tempo...onda nas MM mazi i ljubi i prica pa se mrvek javi a trbuh svaki dan sve veci...sad se bebili vise migolji a manje lupa...prije je lupio trbuh bi se cijeli zatresao...
Hvala vam curke. Zbilja je bilo zabrinjavajuća količina plakanja i brige. A miško moj mali. Nevjerojatno koliko ga već mogu voljeti... Kak će tek biti kad ga primim u ruke!
Što se pelena tiče, dobila sam kupon za gratis pelene u konzumu, te njihove K+. Još se nisam prijavila u DMu, ali tamo ću onda isto dobiti njihove. Tako da ću definitivno eksperimentirati dok ne nađem najbolje. I čula sam da su Müllerove jako dobre. Tako da ćemo isprobavati. Kamo sreće da su najjeftinije ujedno i najbolje
Uh, ja se isto izbezumim kad mi se ne javlja.. I u stanju sam
satima lezat na ledjima s rukom na trbuhu i osluskivat pokrete.. Tako da samo nek mlati, znam onda da je dobro ;)
A istina, u trbuscicima imamo nekoliko stotina grama ljubavi i brige..
sova ne vozi brigu...sve ili vecina nas je sad pomqlo neuracunjiva hahahah...ja vec tjedan dana frikiram za svaku sitnicu..svadjam se....režim..pa plačem...pa mi žao...pa sam opet zla...i tako u krug hahaha
a kamoli neces bit malo luda kad ne osjetis svoga bebača :)
fala bogu idemo kraju polako hahah..da se ova trudnoca produzi...sa mnom vise niko ne bi priča :)
Jutro cure.
Ja sam totalna koma.
Pocela me lovit neka prehlada. Sinusi koma. Ko da mi je neko stavio pet cigli na glavu.
I izbija mi umnjak tako da bi najradije glavom o zid lupala.
Prvi put sam koristila Pampersice i bila sam stvarno zadovoljna.
DM i Muller su bile puno deblje i tvrdje od Pampersa. Sad sam cula da su Pufies pelene najslicnije Pampersu.
Imam jos vremena da odlucim
Sortiraj odgovore
Najstariji