Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    19. Lipanj 2015. 09:00

Lolipop ja san kupila tu knjigu!!! Super je!! 

Zara dobrodošla, termin ti je na moj rođendan!!! 😃😃😃

lollipop
    19. Lipanj 2015. 09:19

odlična je...baš mi se sviđa...točno opisuje sve ono što MM i ja želimo 

Ryanne
    19. Lipanj 2015. 09:35

Cure, imam pitanje.

Ako idem na bolovanje od 13.07., a plaću dobivam 05.07., da li mi ta plaća ulazi u prosjek za bolovanje ili mi ulazi ona isplaćena u prethodnom mjesecu, dakle 05.06.?

lollipop
    19. Lipanj 2015. 09:37

trebala bi ući jer je to plaća za 6.mj

Ryanne
    19. Lipanj 2015. 09:42

Jer ja sam čula da se računa unatrag od isplate u mjesecu koji prethodi bolovanju, a ne za taj mjesec.
    Sad ne znam više..

lollipop
    19. Lipanj 2015. 09:45

a onda najbolje pitati na hzzo-u
    mislim da je meni kad sam 20.1.otvorila komplikacije prosjek 6 zadnjih plaća bio od 6 do 12 mj

plavojka
    19. Lipanj 2015. 10:05

Ja sam otvorila bolovanje 25.2. i zadnja placa koja moje ulazila u prosjek je sijecanj!

Ryanne
    19. Lipanj 2015. 10:07

Plavojkaza siječanj (koja ti je isplaćena u veljači) ili za prosinac (koja ti je isplaćena u siječnju)?

plavojka
    19. Lipanj 2015. 10:15

Za sijecanj! Ali mogu jos jednom za svaki slucaj provjeriti sa svojim racunovodstvom!

Fluffy2
    19. Lipanj 2015. 10:33

Cure jel se bakterije u mokraci vide na onome testu kad dođemo u ginekologa (kad piskimo u casicu) ili na standardnoj kontroli kod doktora op? Mene na nikakve dodatne pretrage ginekolog nije poslao a mokraca mi ima neugodan miris. Racunam da sam se pocela kupat u moru pa da nisam sta pokupila mada je more jos uvijek cisto.
    Hvala..

Sanjarica
    19. Lipanj 2015. 10:41

Fluffy

Cure jel se bakterije u mokraci vide na onome testu kad dođemo u ginekologa (kad piskimo u casicu) ili na standardnoj kontroli kod doktora op? Mene na nikakve dodatne pretrage ginekolog nije poslao a mokraca mi ima neugodan miris. Racunam da sam se pocela kupat u moru pa da nisam sta pokupila mada je more jos uvijek cisto.
    Hvala..

Bakterije ti se pokazu kad poskis na onu trakicu kad dodes kod ginekologa... Ugl trakica pokaze ako je nesto ,npr povecani leukociti ili nesto drugo pa te u slucaju da je nesto gin posalje na urinokulturu ili na bakterioloski..ovisi sta je...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI