Lolipop ja san kupila tu knjigu!!! Super je!!
Zara dobrodošla, termin ti je na moj rođendan!!! 😃😃😃
odlična je...baš mi se sviđa...točno opisuje sve ono što MM i ja želimo

Cure, imam pitanje.
Ako idem na bolovanje od 13.07., a plaću dobivam 05.07., da li mi ta plaća ulazi u prosjek za bolovanje ili mi ulazi ona isplaćena u prethodnom mjesecu, dakle 05.06.?

Jer ja sam čula da se računa unatrag od isplate u mjesecu koji prethodi bolovanju, a ne za taj mjesec.
Sad ne znam više..

a onda najbolje pitati na hzzo-u
mislim da je meni kad sam 20.1.otvorila komplikacije prosjek 6 zadnjih plaća bio od 6 do 12 mj

Ja sam otvorila bolovanje 25.2. i zadnja placa koja moje ulazila u prosjek je sijecanj!

Plavojka, za siječanj (koja ti je isplaćena u veljači) ili za prosinac (koja ti je isplaćena u siječnju)?

Za sijecanj! Ali mogu jos jednom za svaki slucaj provjeriti sa svojim racunovodstvom!

Cure jel se bakterije u mokraci vide na onome testu kad dođemo u ginekologa (kad piskimo u casicu) ili na standardnoj kontroli kod doktora op? Mene na nikakve dodatne pretrage ginekolog nije poslao a mokraca mi ima neugodan miris. Racunam da sam se pocela kupat u moru pa da nisam sta pokupila mada je more jos uvijek cisto.
Hvala..
Cure jel se bakterije u mokraci vide na onome testu kad dođemo u ginekologa (kad piskimo u casicu) ili na standardnoj kontroli kod doktora op? Mene na nikakve dodatne pretrage ginekolog nije poslao a mokraca mi ima neugodan miris. Racunam da sam se pocela kupat u moru pa da nisam sta pokupila mada je more jos uvijek cisto.
Hvala..
Bakterije ti se pokazu kad poskis na onu trakicu kad dodes kod ginekologa... Ugl trakica pokaze ako je nesto ,npr povecani leukociti ili nesto drugo pa te u slucaju da je nesto gin posalje na urinokulturu ili na bakterioloski..ovisi sta je...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji