Cure sto se tice hrane,predpostavljam da nejedete biftek i nista sitovo e mene sad zanima mlijeko! Ja sam kupila iz mljekomata jel smatram da je zdravije ali sam zaboravila da je to kao sirovo mlijeko i popila casu,dr put sam ga prokuhala i pijem ga! Neki me strase oko neke bakterije hmmm sta vi mislite?!
Sova ne brini, sve smo takve :) ja sam jučer opet plakala, ovaj tjedan ja stvarno ne znam sto mi je..ovaj moj muž mora dobro vagati svaku riječ jer placen na sve 😂 Inače nisam neka cmizdravica po prirodi pa mi je poslije smješno 😁
Za Pelene kuma kaže da je isprobala sve živo i da Pampers nema premca! Ova jedna druga je pak samo Babylove i sada Puffies i zadovoljna je..tak da treba probati..
Cvarak ja sam isto par puta kupila to mlijeko iz mlijekomata i pričala sa ženom dok je punila aparat..mlijeko je pasterizirano tako da nema straha, ali ja sam ga ipak prokuhala pa pila toplo..ipak na kraju pijem Lagano jutro bez laktoze jer mi najbolje pase 😊
Cvarak ja mislin da ne tribas brinit, jer ako neko prodaje to mlijeko, sta je sigurno zdravije i bolje nego ovo s polica dućana,
te krave, koze (ne znam o kojem se milku radi) i to mliko mora proc kontrole!! Nebi ono moglo bit pušteno u prodaju..
A siti se kako su ljudi prije... Svi su odrasli na na takvom mliku...
Ufff poludit cu vec 2 put napisem i stisnem ocistii umjesto posalji:)) hvala curke ipak me vi malo smirite jel kak su ljudi prije isto pa su zdravi! Vj je to mlijeko proslo kontrolu sam kaj nema antibiotika i koje kakavij srnj!!! Ma kad mi pune glavom nebi ovo nebi ono trebala dobit ces bakteriju pa ja odma panika,jedino kaj nebi jela je biftek il tak nes sirovo! Cak jedem spek!! Patronazna kaze da je zdravo dok mos procitat na netu da se izbjegava e sad ti budi pametan!!! Sam nas izludjuju!! I da nejedem morske plodove tipa skoljke i muzgavce jer ipak je to malo rizicno ;))
Rekla bi meni moja mama: kćeri prije nego sta nesto pojedeš reci Boze blagoslovi i nista ti nemoze bit!!!!
Rekla bi meni moja mama: kćeri prije nego sta nesto pojedeš reci Boze blagoslovi i nista ti nemoze bit!!!!
ja isto mislim da je to domace mliko mrak zdravo...ali ga ne bi pila neprokuhanog.za svaki slučaj :)
A što se tiče špeka i pršuta i pečenice i kobasica..ja sam ih jela najnormalnije
najteze mi pada sto jedem dimljeni losos i školjke i rakove..jer to stvarno obozavam...a jedan super dr mi je reka...možeš i to jesti...ali ako ih sama uvatiš..pa u roku po ure skuvaj i pojedi....a moš mislit sta sam za to sposobna hahahaha
ali jos malo...
pa cemo svega :)
Cure...mislim da ste neke pisale kako vam se ponekad trbuh stvrdne?...meni se to jucer prvi put dogodilo...jesu to bh kontrakcije? Nekako mi je prerano za to
Hej Lady. Ovdje pise da se javljaju oko 20tog tjedna: http://www.roda.hr/article/read/braxton-hicksove-kontrakacije-ili-sto-me-to-steze
Ja to nisam jos osjetila. Bila sam na jednom tečaju gdje su rekli da ukoliko dođe do tih kontrakcija treba duboko trbušno disati. Pa pokušaj to i ove savjete iz članka. Nadam se da ce biti ok
Sova ne birni, ja isto ludim kad ne čujem svog dečkića neko vrime i onda legnem i pričam s drobićem i samo čekam da se javi, da me neko čuje reka bi - sto posto luda i ja se zadnjih dana rasplačem oko svega, još mi je mužić na brodu, sama sam u kući pa kad mi se sve skupi - uff! ali sve za bebača! tako da sama sebi kažem da se moram smiriti i da će sve biti ok. tko bi nas trudnice mogao razmiti hehe
cure ja se jutros pribudila malo prije 5, bebač se uzritao i osjetila sam glad, i poharala sam frizider s mliječnim proizvodima, imali smo super doručak u ranu zoru iako se nisam namjeravala dignuti prije 10 ujutro ahhaha,
Lady meni se drob zna stvrdnuti, ali ne pripisujem to kontrakcijama, tad ne osjetim nikakve bolove kad sam ušla u 4. mj trudnoće imala sam jake grčeve u maternici i mislila sam da su to kontrakcije, ba sam se jako prestrašila, tjedan dana me to drzalo, ali magnezij je sve riješia i sad je sve dobro hvala Bogu
Sortiraj odgovore
Najstariji