Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    22. Lipanj 2015. 16:13

Uuu…sladoled… 😣😉🍨🍧🍦

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    22. Lipanj 2015. 16:23

Kneginja, morat ćemo i mi na fejs plakat kako smo trudne, natečene, vruće nam je, a nemamo sladoleda. I to po mogućnosti još prikeljiti selfie u štiklama i sve spickane od glave do pete 

Kiara5
    22. Lipanj 2015. 16:37

Mene gruica zivcirA, ka da je jedina na svitu trudna, strah me kad Otvorim frižider da mi ona ne izleti iz njega

Sova5
    22. Lipanj 2015. 18:24

Fino sam se nasmijala sada na vaše komentare  U principu, sa svime se slažem što ste napisale. Jedino što je mene pogodilo bila je količina netrpeljivosti i zloće od žena prema ženi. Ja apsolutno ništa ne očekujem tako da se niti ne razočaram. I Bogu hvala pa mi je ok i sve mogu  Da ne mogu, pitala bih nekoga za pomoć. A da bi mi bilo lijepo da me netko u trgovini pusti preko reda, mislim da bi mi bilo super...

Fluffy2
    22. Lipanj 2015. 20:22

Nije uopce bitno sviđa li se nama Ana Gruica ili ne, stvar je da je u pravu da su ljudi svinje. Najnovije; maloprije pozelim cokoladnu krafnu u pekari i uđe neka svraka i odmjeri me i moj stomak usput. Prodavacica kaze izvolite a ona tuka: 10 kolaca! Pa kravo jedna nekulturna da moran tako rec! Nije mi se dalo raspravljat niti je pitat jesam li prozirna mozda jer sam dosla prva, samo sam se okrenula i izasla.
    Mogla bi se svaki dan s nekim posvađat i opet nebi nista postigla jer pojam 'opca kultura' vise ne postoji. To nas tjera da mi ne budemo vise dame a ulicarka ne zelim i nikad necu bit. Ana Gruica je također jaka zena i sa stavom al ocito joj je u ovom stanju prekipjela nekultura. Pa sta da je sposobna i da dobro izgleda i da ima novaca, trudnica je kao i svaka druga i zenu se treba bar tada uvazit.

Fluffy

kneginja
    22. Lipanj 2015. 23:34

šišaš Anu Gruicu..mislim da je moja patnja veća...upravo san se vratila od matere...iz svog rodnog mista..u sadasnji di nema mora!!!!!!!! A radi ovog šugavog vrimena se u prošlih 8 dana nisam uspila okupat!! Uzas... :( A s obzirom koliki mi je drob zadnjih dana i kako sam postala traljava...bojim se da vise necu ni otic ovo lito blizu plaže....

šmrc...

lollipop
    23. Lipanj 2015. 08:20

jutro cure 
    ma ja se uopće ne opterecujem tim da li ce me netko pustit preko reda...kad mi bude preteško više neću nigdje ići i gotovo 
    a ako treba izborim se ja za sebe...npr u busu, ma nebi se digla nema šanse bilo nekom pravo ili krivo...i to ne zato jer mi je teško stajati nego jer me strah da će vozac naglo zakočiti a ja odletit ko kruška

ajme kako mi je trbuh narastao od prošlog tjedna 

plavojka
    23. Lipanj 2015. 09:10

Ja sam jako sretna kad mi se netko ustane u tramvaju, vas iz tog razloga sto me je strah naglih kocenja i da ne tresnem il me netko zvekne! I do sada mi se, ako e tramvaj bio pun, uvijek netko ustao..

E zene, ajd pomozite, da vas vratim malo na OGTT! Sto ste jele dan ranije? I do kad navecer?
    Ja idem sutra, i sad ne znam smijem li jesti voce danas..

Ryanne
    23. Lipanj 2015. 09:29

Jutro cure

Ja opet imam pitanje oko bolovanja. Naime, znamo da se bolovanja i porodiljni  isplaćuju oko 18.-ug u mjesecu. E sad.. do kad se moram prijaviti na HZZO u srpnju da bih dobila naknadu u kolovozu?

S obzirom da sam planirala raditi do 08. srpnja., zanima me jel to prekasno za prijavu? Da ne ispadne da lovu dobijem tek 18. rujna?

A vidim da nas je Gruica sve pomela. Meni se u ovih 6 mjeseci dosad jedan gospodin dignuo sa sjedala dok sam čekala vađenje krvi. I to je to. Makar, ja ne očekujem ništa od nikoga jer sam si djelom i sama kriva. Svi mi govore da uživam u tetošenju i maženju, ali osim u činjenici da više ne nosim jako teške stvari, nemam nikakav poseban tretman (čak ni od svojih ukućana) jer ga nisam ni tražila. Ja kao sve mogu sama. A sad si baš mislim da sam bedasta i da je vrijeme da malo počnem uživati. Bed mi je čak zamoliti mm da mi donese čašu vode kad legnem poslije posla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.