Uuu…sladoled… 😣😉🍨🍧🍦
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kneginja, morat ćemo i mi na fejs plakat kako smo trudne, natečene, vruće nam je, a nemamo sladoleda. I to po mogućnosti još prikeljiti selfie u štiklama i sve spickane od glave do pete
Mene gruica zivcirA, ka da je jedina na svitu trudna, strah me kad Otvorim frižider da mi ona ne izleti iz njega
Fino sam se nasmijala sada na vaše komentare U principu, sa svime se slažem što ste napisale. Jedino što je mene pogodilo bila je količina netrpeljivosti i zloće od žena prema ženi. Ja apsolutno ništa ne očekujem tako da se niti ne razočaram. I Bogu hvala pa mi je ok i sve mogu
Da ne mogu, pitala bih nekoga za pomoć. A da bi mi bilo lijepo da me netko u trgovini pusti preko reda, mislim da bi mi bilo super...
Nije uopce bitno sviđa li se nama Ana Gruica ili ne, stvar je da je u pravu da su ljudi svinje. Najnovije; maloprije pozelim cokoladnu krafnu u pekari i uđe neka svraka i odmjeri me i moj stomak usput. Prodavacica kaze izvolite a ona tuka: 10 kolaca! Pa kravo jedna nekulturna da moran tako rec! Nije mi se dalo raspravljat niti je pitat jesam li prozirna mozda jer sam dosla prva, samo sam se okrenula i izasla.
Mogla bi se svaki dan s nekim posvađat i opet nebi nista postigla jer pojam 'opca kultura' vise ne postoji. To nas tjera da mi ne budemo vise dame a ulicarka ne zelim i nikad necu bit. Ana Gruica je također jaka zena i sa stavom al ocito joj je u ovom stanju prekipjela nekultura. Pa sta da je sposobna i da dobro izgleda i da ima novaca, trudnica je kao i svaka druga i zenu se treba bar tada uvazit.
Fluffy
šišaš Anu Gruicu..mislim da je moja patnja veća...upravo san se vratila od matere...iz svog rodnog mista..u sadasnji di nema mora!!!!!!!! A radi ovog šugavog vrimena se u prošlih 8 dana nisam uspila okupat!! Uzas... :( A s obzirom koliki mi je drob zadnjih dana i kako sam postala traljava...bojim se da vise necu ni otic ovo lito blizu plaže....
šmrc...
jutro cure
ma ja se uopće ne opterecujem tim da li ce me netko pustit preko reda...kad mi bude preteško više neću nigdje ići i gotovo
a ako treba izborim se ja za sebe...npr u busu, ma nebi se digla nema šanse bilo nekom pravo ili krivo...i to ne zato jer mi je teško stajati nego jer me strah da će vozac naglo zakočiti a ja odletit ko kruška
ajme kako mi je trbuh narastao od prošlog tjedna
Ja sam jako sretna kad mi se netko ustane u tramvaju, vas iz tog razloga sto me je strah naglih kocenja i da ne tresnem il me netko zvekne! I do sada mi se, ako e tramvaj bio pun, uvijek netko ustao..
E zene, ajd pomozite, da vas vratim malo na OGTT! Sto ste jele dan ranije? I do kad navecer?
Ja idem sutra, i sad ne znam smijem li jesti voce danas..
Jutro cure
Ja opet imam pitanje oko bolovanja. Naime, znamo da se bolovanja i porodiljni isplaćuju oko 18.-ug u mjesecu. E sad.. do kad se moram prijaviti na HZZO u srpnju da bih dobila naknadu u kolovozu?
S obzirom da sam planirala raditi do 08. srpnja., zanima me jel to prekasno za prijavu? Da ne ispadne da lovu dobijem tek 18. rujna?
A vidim da nas je Gruica sve pomela. Meni se u ovih 6 mjeseci dosad jedan gospodin dignuo sa sjedala dok sam čekala vađenje krvi. I to je to. Makar, ja ne očekujem ništa od nikoga jer sam si djelom i sama kriva. Svi mi govore da uživam u tetošenju i maženju, ali osim u činjenici da više ne nosim jako teške stvari, nemam nikakav poseban tretman (čak ni od svojih ukućana) jer ga nisam ni tražila. Ja kao sve mogu sama. A sad si baš mislim da sam bedasta i da je vrijeme da malo počnem uživati.
Bed mi je čak zamoliti mm da mi donese čašu vode kad legnem poslije posla.
Sortiraj odgovore
Najstariji