Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    19. Lipanj 2015. 10:51

Booook!
    U prosjek zadnje ulazi placa isplacena u mjesecu prije onog u kojem se krece na porodiljni.

Branchi
    19. Lipanj 2015. 10:53

Ja idem od 9.8, placa mi se isplacuje oko 4-og u mj, pa mi zadnje ulazi ona koja sjeda u 7 mjesecu.
    Ako vam placu isplacuju do kraja mj., a vi idete pocetkom iduceg, onda vam ulazi I ta placa. Ako me kuzite :)

Sanjarica
    19. Lipanj 2015. 10:55

Bila sam sada krenula citat nasu temu ispocetka... Od prve stranice pa sve do neke 30-te... I bas mi je bilo fora sad to citat...kad smo sve bile negdje u 6-7 tt... Gledam kako je to sve proletilo jaaakooo brzo... Jos malo i eto nam bebica u rukama... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    19. Lipanj 2015. 10:58

E da, zavrsio nam je tecaj u petrovoj, bilo je detaljno I zanimljivo. Oni nemaju samo u 7 I 8, u 9 ce biti. 
    Jel I vama intenzivno raste trbuh u zadnje vrijeme? :D

Mala77777
    19. Lipanj 2015. 12:09

bokić drage moje!ja sam 17 tj i nije mi jasan ovaj moj trbuh :( odpočetka trudnoće sam stalno napuhana,ali stalno imam taj osjećaj,no prije nekih 2 tjdna mi se trbuh baš jako počeo vidjeti...danas(valjda sam se ispuhala) NISTA!samo malo izbočenje oko pupka dok ležim...na pregled idem tek za nekih dva tjedna...prošli tjedan sam bila na svadbi gdje su svi primjetili i prilazili mi čestitati a sada nema nista *_*  dali je neka od vas bila u sličnoj situaciji? inače sam mršava(165,50kg ) totalno sam zbunjena!

Sanjarica
    19. Lipanj 2015. 13:20

Da i meni trbuh iz dana u dan primjetno veci..haha...bas je iskocio... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    19. Lipanj 2015. 14:07

curke ne brinite...veličina trbuha nema veze sa stvarnim stanjem :D
    vidjala sam zene koje su isle ur adjaonu sa rabvim stomakom...sve to zavisi kako je koji organizam naštiman :)

Ja sam vec zadnjih deset dana ka da ću rodit svaki tren..bas onako prava trbasta trudnica....ali kuzim da je to beba,,,bas mi je sad naviše...zato stomak i je takav,....i neka je..bas ga onako ponosno nosim ehheheh

uzivajte u ovom vrilom danu...ja se veceras napokon odo bacit u more...

Zara6
    19. Lipanj 2015. 15:06

Ja sam na komplikacijama od 9.4., i zadnja plaća koja mi se gledala je ona od 3. mj  - isplaćena je 15.4., i sad samo do kraja mjeseca predajem doznake na socijalno i u firmu i to je to.
     ne znam kako vama ali meni je baš pasalo raditi, ali ginekolog me poslao kući na mirovanje zbog malog hematoma ispod ploda ii rekao je da nema vraćanja na posao nego odmor i to je to. Hematom se povukao, ali sad mi paše odmor,  tu i tamo osjetim bolove u maternici - to pripisujem širenju i uživam koliko god mogu 

Kiara - super mi je datum 31.10., sestra mi je imala termin isti dan prije 4 god, a rodila je 28.10 ipak. 
    i da, da čekamo curicu trebala se zvati Kiara (ili Chiara), a sad smišljamo imena za našeg dečkića  :)

Mala 77777  -  ne brini u vezi drobića, ja dok lezim mi se jako malo kuži, isto samo izbočenje kod pupka, zato kad se ustanem i kad pojedemo nešto se jako lipo vidi :D prije 2 tj je drobić tek i štrka tako da ne brini i samo ga pomazi i uživaj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.