Vrucine i komarci su mila majka, ja sam svoje 'najgore' dane prosla hahhaah
Nista se ne moze usporedit s onom kolicinom povracanja i proljeva da oprostite, tako da mi je sada sve super!
Sada sam u 25-om tt i na nuli sam s kilima. Pazim na prehranu ali ne zato sto zelim nego su mi se vratile mucnine (bez povracanja) pa mi odgovara samo lagana hrana.
Pridruzujem se Cvarak na rastu sisetina, uzela sam kupaci u new yorkera prije 2 tjedna pa mi je vec mali! Bankrotirat cu! :)
Fluffy
Cure koje trazite haljine, Diadema zna imati ok modela, i po pristojnim cijenama. Mi trudnice stanemo u koji broj vece :)

E Baci sisu da se igramoo ;))) hahahhaja
Vi cure koje ste presle 20t i samo 3 kg ajmeee zelim slike da vidim kako izgledate pa ja samo jedem!!!
Nema ni dugo Ashley hmmm nadam se da uziva i da je sve ok!!!

Hej curke kak ste? Evo i mene zadnja dva dana hvataju neke mucnine...cim pojedem nesto... Nadam se da se nece to nastavit...
Stvarno nema ni kose ni ashley...
Inace ja sam prije mj dana kupila badic u h&m i sad mi mali..tj sise mi ispadaju iz njega... Morat cu po novi...bankrot! Hehe...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Pa kazem vam ja ...baci sisu....bhuaaaa sam nam ispadaju!!! Ashley mi se javila ona uziva na moru ;))

Cure, vi koje ste na komplikacijama od početka, znate li kako ide s otvaranjem porodiljnog? Što se uzima u obzir za izračun naknade? Zadnjih 6 plaća kao za otvaranje komplikacija ili zadnjih 6 mj od komplikacija?

Naanaa koliko ja znam uzima se zadnjih 6 placa! A to si im zapravo vec i donio kad otvaras bolivanje!

Ja sam otpocetka na komp i mislim da Plavojka ima pravo! Mada cu jos to provjerit...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji