Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    21. Lipanj 2015. 14:48

E tako je, Braxton Hicksove kontrakcije sam  imala još prije 4 tjedna, Lady uzmi magnezij u slučaju grčeva, ja sam uz to pila i Mg Mivelu pogotovo navečer i kroz dan-dva mi je bilo dobro

lady6
    21. Lipanj 2015. 15:35

Hvala cure...ma sva sam s prestrasila...mene ne boli samo se jako stegne...magnezij koristim redovito...eto jucer jedanput i danas jedanput

Kiara5
    21. Lipanj 2015. 20:21

Ja osjecam dosta ka neki pritisak oko rebara i tu mi je drob pogotovo tvrd!! 
    Malo je neugodan osjecaj... 
    Al sve to pripisujem rastu trbuha i namještanju bebe!! 
    Ne brinem... 
    Držim se onoga s početka trudnoce, dok god ne boli jako i nije popraćeno nekim mučninama i krvarenjima-sve je ok!!!

lollipop
    22. Lipanj 2015. 10:42

Ja sam jednom imala bas te BH kontrakcije tj jednu ali sad to ne osjetim a i svaki dan pijem 2 case donata...kazu da se kontrakcije javljaju od 20.tt ali da nije nuzno da ih osjetimo...
    Ja primjetim da se bebili sve vislje migolji tj sad mi je na pola puta od prsa do pupka...povećao si je kucicu 

Sova5
    22. Lipanj 2015. 11:53

Ja ne mogu piti ni tu Mivelu ni Donat. Kupila sam si neki šumeći Mg i mogu reći da mi je super. Navečer ga popijem i otkada ga pijem stolica mi je redovna. A grčeve nisam ni ranije osjetila, tako da se nadam da ću ih prevenirati ovime 

Jeste vi vidjele koliko žene mogu biti groooozne prema drugoj ženi  Jučer ono što je pisala Ana Gruica i kako su ju popljuvale žene. Bila sam van sebe jučer radi toga. Baš su zločeste 

kneginja
    22. Lipanj 2015. 12:47

joj bas sam čitala to s gruicom..i sva se nanervirala....prvo mi je ona malo išla na živce...jer ono..nek sam trudna..ne volim da me se usporedjuje sa invalidom..ja sam takav tip :)

al kad sam vidila paljbu očajnih ženetina...pa koje riči..koja zavist...koje babe...bilo mi ža jadne gruice..šta je uopće ista rekla jajaja

a na cilu tu temu samo mogu rec....to je nama nasa borba dala...ima 50 godina zene laju da žele bit ravnopravne u svemu.. A TO JE NEMOGUCE !!!!..pa eto nam sad...budi ravnopravna i ne laj previše kad ti je teško ahhaha...znam da je grozno..al tako to dodje....ja sam teski protivnik danasnjeg feminizuma....ok u nekim malim razumnim granicama...neka prava...ali ovo sta se do danas izrodilo...mogu samo rec,...niko nam nije kriv :(

lollipop
    22. Lipanj 2015. 12:53

Molim link na tekst...nemam pojma o cemu pricate

Ja sam zakljucila da ne samo sta me ne puste prije jos se i guraju prije mene...neki dan sam na mupu prvi put iskoristila to pravo jer nebi mogla 2h cekati

Fluffy2
    22. Lipanj 2015. 12:57

Ja sam se jucer nazivcirala samo tako na komentare zena na Anin post. Jer sve je istina sta je napisala. Ne radi se tu o nekom prenemaganju nego o opcoj kulturi koje vise nema! Zena u sebi nosi novi zivot,i svecenik na misi uvijek napominje da je zensko tijelo sveto a kamoli trudno i da se mora postovat. Ja prva super nosim trudnocu i ne znaci da bi sjela ili dosla na red prva negdi ali bitan je taj znak paznje od druge osobe. Također sam odgojena da pazim na takve stvari i zaista je tuzno sta to izumire.
    Jednom sam se vozila u busu s prijateljicom koja je u ruci nosila svog sina od 8 mjeseci i voznja je trajala nekih 25 minuta i NITKO se nije ustao. Stvarno sramota a pogotovo za zene i njihove komentare pa nisi bolesna itd...

Fluffy

kneginja
    22. Lipanj 2015. 13:00

odi na profil od Ane gruice pa vidi text koji počinje sramim se....ma ono zena se požalila...a u komentarima je napali boze sacuvaj...

doduse meni je malo prećerala hahahaha...al trudna je pa joj opraštam....ok je pitat za pomoc...odavno sam prestala vjerovat u čuda..da ce se netko sam skakat i vidit dal mi treba dat ruku ili ne...(živio feminizam ahhaha)...
    pa me malo čudi kako nju to čudi....no..bez obzira na moje misljenje...otrov koje su odredjene tuke tamo isipale...nije vrijedan ljudske pažnje....biće sve isfrustrirano do bola

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.