Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    19. Lipanj 2015. 09:35

Cure, imam pitanje.

Ako idem na bolovanje od 13.07., a plaću dobivam 05.07., da li mi ta plaća ulazi u prosjek za bolovanje ili mi ulazi ona isplaćena u prethodnom mjesecu, dakle 05.06.?

lollipop
    19. Lipanj 2015. 09:37

trebala bi ući jer je to plaća za 6.mj

Ryanne
    19. Lipanj 2015. 09:42

Jer ja sam čula da se računa unatrag od isplate u mjesecu koji prethodi bolovanju, a ne za taj mjesec.
    Sad ne znam više..

lollipop
    19. Lipanj 2015. 09:45

a onda najbolje pitati na hzzo-u
    mislim da je meni kad sam 20.1.otvorila komplikacije prosjek 6 zadnjih plaća bio od 6 do 12 mj

plavojka
    19. Lipanj 2015. 10:05

Ja sam otvorila bolovanje 25.2. i zadnja placa koja moje ulazila u prosjek je sijecanj!

Ryanne
    19. Lipanj 2015. 10:07

Plavojkaza siječanj (koja ti je isplaćena u veljači) ili za prosinac (koja ti je isplaćena u siječnju)?

plavojka
    19. Lipanj 2015. 10:15

Za sijecanj! Ali mogu jos jednom za svaki slucaj provjeriti sa svojim racunovodstvom!

Fluffy2
    19. Lipanj 2015. 10:33

Cure jel se bakterije u mokraci vide na onome testu kad dođemo u ginekologa (kad piskimo u casicu) ili na standardnoj kontroli kod doktora op? Mene na nikakve dodatne pretrage ginekolog nije poslao a mokraca mi ima neugodan miris. Racunam da sam se pocela kupat u moru pa da nisam sta pokupila mada je more jos uvijek cisto.
    Hvala..

Fluffy

Sanjarica
    19. Lipanj 2015. 10:37

Ryanne mislim da ti ulazi u prosjek i zadnja placa...dakle ta koju ces dobit 05.07... Jer je to placa za 6. mj...pa ce ti se vj racunat place od sjecnja do lipnja... 
    Jer ja sam bolovanje otvorila 05.03 i racunala mi se placa do 28.02...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    19. Lipanj 2015. 10:38

one trakice su za proteine ali prisutnost bakterija se vidi kada radimo KKS pa nosimo i mokraći...uvijek od dr.opće prakse ili ginekologa možeš tražiti analizu urina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.