e da..i malo mi ide na kitu to njeno...znam da ne izgledam netko tko treba pomoc...ali da mi niiiitko nije upitao trebam li pomoć......O boze....čisto ženska taština ahhaha..koji cu te vrag pitat za pomoc ako ti ne triba....pogotovo u danasnje vrime di mos prije očekivat da ce te neko nasrat ako se sam ponudiš(sama iskusila)....
mislim da triba bit malo realniji....kretenski je ne ponudit nekome pomoc kad vidis da mu treba...kretenski je ne bit kulturan..ustat se...starijem..nemocnome...bilo kome kome treba..ali malo spustit očekivanja....ljudi su zaokupljeni svojim problemima..jednako ko ja ili ana gruica svojom trudnocom....i čemu kukat ako se kukat ne triba :D
ja sam masu samostalna...i ona je to znam..pa me jos više čudi to cmoljenje...pogotovo ako nije prijeko potrebno....opet kazem...dobrodosli u 2015....šta smo trazili to smo i dobili...i nemamo se vise pravo pozivat na zdrav razum i odgoj i kultruru jer smo se tih zivotnih vrijednosti laganini odrekli ka najveceg zla....a prihvatili neke nebuloze....
Ma da, slazem se s dosta toga sta si napisala samo mene su takve stvari nervirale i prije, ali ono..gledam sebe i da ja nekome uskocim u tom trenu ako mogu.
Evo jedan primjer na socijalom, ljudi ko u prici, na salteru stoji covjek bez noge na stakama i ispadnu mu papiri na pod i prolaze sekunde svi samo stoje i gledaju i skoci jedna trudnica mu dodat. Mislim ono tu je bilo krcato i mladih i zdravih ali nitko ne mari.. mene rastuzuju te stvari.
Ali eto svi smo druciji meni je slatko kad me netko pita jel nesto mogu sama jer hvala Bogu mogu sve, al isto razvucem osmjeh kao ja sam jako vazna sada haha, to su nasi mali trenutci sada u kojima treba uzivat :) Ljubazno se nasmijem i kazem hvala, mogu sama, ja mogu sve.. :D
Fluffy
P.s. kako smo ti ja sad isto trudne?? Zar se nisam poklapala s kosee hahahaha ja sam isto 25+6 :)
Fluffy
neman ti pojma..ja se vise ne sicam ko me je pratio sa danima....meni je točno 25 + 6 :) fora :) koliko tu brljavimo da nismo skontale da smo terminuše hahahhaha :D
ma vezano za temu..sve mi jasno ko dan....samo ja sam takav tip...nekako sam se uvjerila da u 99% stvari u zivotu ne postoje iskljucivo crno i bilo...ima sivila koliko oces i nkeih medju-stvari....pa ne zelim bit iskljuciva nu u cemu...
žalosno je nas ta je svit dosa,..al jbga...takav je kakav je...
ja sam odgojena strogo tradicionalno...odgovorno...moram pomoc svakome koga vidim da pomoc triba...ali nakon sta sam u st u busu br 3 ima desetak godina popila pleščurinu od živčane babe kojoj sam digla knjugu s poda busa...malo sam oprezna i sa pomaganjem hahhahah....ajme akd se sitim...plakala bi od smija...sta je najogre nastala je masovna histerija u busu di ih je pola vikalo na mene da koji kur...diram tudje stavri..a pola ih urlalo na babu da bi je tribalo izbacit iz busa hahahha
ja sam pristravljena izasla negdi oko skalica i šetala statak puta ....show :D
isto tako mislim da kad ljudi vide anu gruicu....komad žene..koja ima neki friki opak gard :D jos fino sredjenu..nasmijanu i na štiklicama....pa sasvim je normalno da je nece pitat jel joj triba pomoc...mene bi bilo isto malo stra :D ahhaha ;)
Heloo cure... Vidim raspisale ste se u Gruici.. Kneginja u potpunosti se slazem s tobom...malo je ipak i ona pretjerala sa koristenjem bespotrebnih epiteta...al bome i one neke zene su pretjerale sa komentarima... Neznam ako ste vidjele jutros sam vidjela da je izasla i nova kolumna od Jelene Veljace... Ubiti slicno nesto se pozalila kao i Gruica...i naravno da je opet masa negativnih komentara na njen racun napisano.
Osobno ne volim kad me se tetosi ili gleda kao nesto posebno od sad kad sam trudna jer se jos uvijek nosim sa svime kao i prije trudnoce.. Do kada neznam..ali jos uvijek imam snage i zivaca i cekat u redovima itd... Mada da lijepo je kad ti se netko ponudi da te propusti ispred sebe u redu na kasi (kao sta mi se desilo neki dan, doduse bio je neli stari njemac i svaka mu cast) i ja kao reko ma ne,ne nema potrebe a on inzistirao da idem ispred... Eto to je moj jedan jedini primjer za sada...
Sad vam saljem puse,odo danas konacno na more malo... 😘😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
e to od Februarke neću vala čitat...jer je smatram jako jako brrrrrr osobom....ajde Gruica mi je onako...zdravo narodno jednostavna(bar sam je tako dozivila).....Ma mislim opććenito da ima puuuno bitnijih sranja koji nam se svima dogadjaju trenutno a one ka javne osobe se isto ne obaziru na njih....nego eto..malo taštine trudničke..proseru malčice neki textić...nek zna svijet da sam i ja truuuudna :D
zločesta sam malo hahhaha al oprostit cete mi...ipak sam ja truuuuuudna :P hahahha
Da se i ja uključim u temu s Gruicom. Nisam čitala cijeli taj njen status, al kad su mi rekli da je sve to zbog toga što je nisu propustili u McDonaldsu- ono, ma daaaaj. Malo si je umislila da je kraljica Elizabeta. Isto tako, žali se što je nisu propustili da kupi sladoled, a nije se žalila što i sve druge trudnice nisu dobile poklon paket sladoleda od Leda na kućnu adresu jer je trudna, ali se uredno s tim pohvalila. Ja prva ne bih imala ništa protiv takvog paketa.
Isto tako, nisam invalid, niti ne očekujem da me se propušta u redovima, ali, brate mili, nemoj se ni ubacivati u red meni ispred nosa. To je ono što mi smeta. Čak i kad me puste preko reda (a to sam do sada doživjela jednom kad sam išla krv vaditi) prvo mi je bilo neugodno, ali čovjek navalio i ajde i ajde prije njega. Na kraju sam mu se zahvaljivala kao da je napravio ne znam što.
Sortiraj odgovore
Najstariji