jutro...meni su rekli zadnjih 6 plaća a ne naknada za komplikacije...
jao moram si probati lanjski kupaći da li mi cice još u njega stanu ako ne shoping

Jutro cure.. da vas malo pozdravim..
Jučer sam bila na ogtt-u i svim živim pretragama.. sutra su mi nalazi gotovi :)
Uglavnom, ispijanje glukoze je nešto najodvratnije :D došlo mi je slabo pol sata nakon ispijanja, al sva sreća nije trajalo dugo.. digla sam noge i čekala da prođe :D
Ne znam kako vama, al meni su se kile počele hvatat opako.. do sad nisam dobila skoro pa ništa, al mislim da ću ova zadnja tri mjeseca sve nadoknadit..
Jutro cure.. da vas malo pozdravim..
Jučer sam bila na ogtt-u i svim živim pretragama.. sutra su mi nalazi gotovi :)
Uglavnom, ispijanje glukoze je nešto najodvratnije :D došlo mi je slabo pol sata nakon ispijanja, al sva sreća nije trajalo dugo.. digla sam noge i čekala da prođe :D
Ne znam kako vama, al meni su se kile počele hvatat opako.. do sad nisam dobila skoro pa ništa, al mislim da ću ova zadnja tri mjeseca sve nadoknadit..
Ja sam se skoro onesvijestila kad sam vidjela 4,5 kg u mjesec dana (24tt-29tt)😱😱😱 ak jedem bolje nego kad sam radila!! Kaže sestra da je vjerojatno jer se ne trošim kao na poslu i nemam stresa pa se manje jedem iznutra 😞..ipak nadam se da se taj trend neće nastaviti i stvarno pazim već par dana i ne jedem ugljikohidrate osim zobenih i eventualno 1-2 šnite tamnog kruha..

Planira li koja od vas koristit platnene pelene?
Planira li koja od vas koristit platnene pelene?
Iskreno ne! Nevidim smisla trosit vrijeme na pranje tih pelena kad su jednokratne totalno ok. Jedino cu ih koristit preko jednokratnih za ono tzv siroko povijanje za kukove...ako bude trebalo i to je to! Ti si planirala?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mi ćemo isto jednokratne, kad zbrojiš struju i vodu koju ćeš koristiti za silno pranje dođe na isto..jedino što su platnene vise EKO i ne zagađuju okoliš :)

Čitam dosta o tome zadnjih dana..forume, članke.. i mišljenja su podjeljena :) što se platnenih tiče dugoročno su isplativije samo šta je to stvarno dodatni posao pranje, sušenje, peglanje... al vjerojatno su i zdravije za bebu...
Mislim da ću ja kombinirat..
Nema šanse da koristim platnene!!!
Moja mama sta je odgojila četvero dice uvik mi kaže, ajme blago vam se, koliko je vama danas lakše, imate one jednokratne pelene koje nemorate prat... 😄😄😄😄😄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji