I meni su leukociti u mokraći povišeni i doktorica mi je dala uputnicu za urinokulturu. Pa ćemo vidjet što je.
Pozdrav trudniceee,
Evo da javim novosti s današnjeg pregleda..nalaz su ok, smijem se kupat i ipak mi je radila uvz 😊
Mali čovjek ima 1270g i 40cm 😍😍!
I da- našla sam badic, jedan lijepi čak u HMu i jedan za presvuč u KIKu+ haljinu i neke široke hlače, stvarno se nađe svašta povoljno 😊
Danas je dobar dan, a u subotu na moreeee!
Pozdrav svima 😘😘
Ma daaaaj već 40 cm!!! Pa od 50 se radjaju :D WOOOOOOW :)
AJme super :D
ja nemam pojma mjere svoje bebe..nijedan od 4 dr mi ih nikad nije naglasavao...samo bi rekli da mjere odgovaraju dobu i razvoju..pa ja happy :D
Bok cure... Ja sam znaci prosli ponedjeljak bila na kontroli i pokazala mi je trakica povisene leukocite... Odmah sljedeci dan sam isla dat urin bas na bakterioloski pregled i danas su mi dosli nalazi i sve je super... Nije mi bas jasno kako se u samo jedan dan stanje popravilo ali ok...bolje da je sve ok.
Da meni je gin takoder striktno zabranio kupanje pa se nisam uopce jos kupala...al drugi tjedan idem na plazu..naravno posto se tolilo veselim tome bit ce kisa drugi tjedan...haha...
I da takoder mi je rekao da bi mi bilo dobro pit caj od brusnice i punooo vode umjesto sokova i drugih pica... Tak da mislim da slobodno mozete navalit na caj od brusnice...
Nego jel i vas ono pravo pucaju hormoni i umor opet? Ja se zadnjih dana ne prepoznajem... Planem na svaku sitnicu... A sta se tice umora nakon sta pricuvam dnevno nekih 2 sata malog od sestre posto je pocela radit ja sam koma i samo cekam da opet legnem...hahah...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kneginja to sam isto i ja pomislila :)) kako već toliki, kaže moj kum da je sad ko špageta, tanak a dugačak i sad ce se početi popunjavati i dobivati na kilaži :)
Sanjarice meni je kako koji dan, danas super, jučer koma :) drži se!
Pozdrav cure, evo još jedne trudnice koja čeka svoju jesensku bebu termin je 31.10. kad stiže mali dečko, a danas nam je točno 20+3. na zadnjem pregledu smo bili 12.6. - sve je ok, ginekolog kaže da se beba dobro razvija i da samo nastavim s dosadašnjim ritmom u vezi svega. na početku trudnoće sam imala jake mučnine i odmah 3 kg smršavila, od tada sam dobila samo 1 kg iako jako dobro i zdravo papamo, drobić je štrknua prije 2 tjedna i sad se baš lipo vidi, a bebač se stalno rita i presritna san svaki put kad ga osjetim
žene uživate, dobro papajte i lipo spavajte
zara dobrodošla
cure sa problemima po mokraći i bakterijicama želim vam da se čim prije otarasite tih nemani
vidim da sam u svom postu krivo napisala mislila samna chicco i frosch...al kaže i patronmažna na tečaju na početku nema omekšivaca...
umor...da...kako sam čitala vraća se u 28.tt
i ubija
cure ako ste željne literature preporuka je http://www.mozaik-knjiga.hr/knjige/povezujuce-roditeljstvo
Lolipop ja san kupila tu knjigu!!! Super je!!
Zara dobrodošla, termin ti je na moj rođendan!!! 😃😃😃
odlična je...baš mi se sviđa...točno opisuje sve ono što MM i ja želimo
Sortiraj odgovore
Najstariji