Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    14. Lipanj 2015. 21:48

A i ja bi pojela i zogara da mi dodje pod ruku!!! Moram malo smanjit to jelo!!!

lollipop
    14. Lipanj 2015. 22:30

hej cure...kad smo već u klopici...ja sam ovaj vikend uživala...jučer na svadbi pretjerala s hobotnicom ispod peke u 10 navečer  a danas sam degustirala kolačiće pošto sam jučer bila više zainteresirana za slanu klopu...

ja se za komarčeke uspješno borim lavandom i ne pikaju ni mene ni MM-a...mislim da ću još u dm-u uzeti mrežicu za prozor i da ove godine neću uzimati tablete jer me frka da to nije baš najbolje...za balkon imamo onu lampu koja ih privuče i onda zapali...jbg

• danchi5
    15. Lipanj 2015. 08:55

jutro cure...
    vama je vaša ginićka računala 45 do poroda !?
    meni je termin 12.10.   i mislim radit do 10.07.....  onda uzet cijeli godišnji za ovu godinu i onda bi mi trebalo možda 10 dana bolovanja da spojim to dvoje.
    to su moji planovi, al nisam uopće išla još nigdje da mi to točno izračunaju.

nenana
    15. Lipanj 2015. 13:49

Meni je termin sluzbeno 2.9. I sestra mi je rekla da to znaci da porodiljni 45 dana ide od 20.7...idem sutra po doznake pa javim :)

Nego danas me endokrinologica pošpotala jer sam na se previše udebljala..danas sam 28t5dana i na +10,5kg 😔 s time da sam u mjesec dana dobila 4 kg sto mi je čudno jer od kada ne radim jedem puno zdravije nego prije...kaže dr. da je Ogtt super nalaz ali da moram pripazit..izbacit slatko, nema sladoleda :(, kruh samo za doručak i ne bijeli, rižu samo integralnu, krumpir ne, tjestenina ne, s voćem oprezno jer je puno šećera ..i tak..sad sam malo u bedu jer volim papati ali budem pripazila..samo najgora mi je večera, kaj da jedem za večeru?imate neki savjet?

Pozdrav od debele trudnice ☺️

danchi5
    15. Lipanj 2015. 14:40

nenana

Meni je termin sluzbeno 2.9. I sestra mi je rekla da to znaci da porodiljni 45 dana ide od 20.7…idem sutra po doznake pa javim :)

ajde baš javi :) hvala :)

nisi ti debela, ti si taman!

dudecka
    15. Lipanj 2015. 14:03

Meni je termin 20.9. Rekli su mi da porodiljni počinje 7.9.. Radim do 24.7. i onda 2 tjedna na godišnji.
    Trenutno sam 26 +1. Od početka sam dobila 3 kg. Svi nalazi do sad su ok.
    Trebam nać neku malo bolju haljinu, treba mi za sestrinu maturalnu (bit ću 28+6) i za jednu svadbu u 9. mjesecu (bit ću 37+5). Ako netko ima kakav savjet gdje da pogledam javite. Do sad sam obišla hrpu dućana i ništa našla.

danchi5
    15. Lipanj 2015. 14:38

dudecka

Meni je termin 20.9. Rekli su mi da porodiljni počinje 7.9.. Radim do 24.7. i onda 2 tjedna na godišnji.
    Trenutno sam 26 +1. Od početka sam dobila 3 kg. Svi nalazi do sad su ok.
    Trebam nać neku malo bolju haljinu, treba mi za sestrinu maturalnu (bit ću 28+6) i za jednu svadbu u 9. mjesecu (bit ću 37+5). Ako netko ima kakav savjet gdje da pogledam javite. Do sad sam obišla hrpu dućana i ništa našla.

I ja trebam neku malo bolju haljinu, sad sam 23t. Bit ću kuma na krštenju sa 27t  i za svadbu u 8mj kad ću bit 29t.

Anci2225
    15. Lipanj 2015. 14:13

Curke di nam je kosee???
    Ili sam ja corava i senilna ili se vec dugo ne javlja. Nadam se da je sve OK:

lollipop
    15. Lipanj 2015. 14:14

joj nenana i mene ta večera ubija...i onda pojedem ili corn flakes bez šećera ili jogurt ili zobene ali dosta često uzmem sv.sir/zrnati sir i vrlo malo kruha, paprike, pomidor...

nenana
    [UREĐENO] 17. Lipanj 2015. 10:23

Informativno: 
    www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pocelo-je-zaprasivanje-ne-izlazite-iz-kuce-od-5-7-trudnice-novorodencad-posebno-osjetljivi-808629

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI