Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    17. Lipanj 2015. 16:53

100 kn jedna platnena pelena???? 
    Pa za 100kn bi se tribala sama prat i pjevat uspavanke bebi 😂😂😂😂😂

kneginja
    17. Lipanj 2015. 18:27

Bok cure...nije me bilo neko vrime...nisam doma...na moru sam doma...mislim u ex domu ahhaha..i jos se nisam okupala...vrime je shit malo žešći....evo i sad neka južina dere...bojim se da sam džabe kupila kupaći (btw u kika...ima ok izbor...brojeva ko u priči i cijene super)

I ja se širim..ne vazem se vec 5 dana..to cu akd se vratim doma ahhaha..da me odma kolpa :D
    Drob mi je oooogroman..uduplao se ovih dana...svi se čude...skupa sa menom...izgledam kao da bi mogla rodit svaki tren...a di su jos 3 i po miseca :D

Ma bas me briga...osim sto se teze saginjem...i malo gegam..sve ostalo je super

E da peru me živci strasno..osjetljiva sam ko mimoza...dans sam zaskandalal sa materom i sestrom radi njihovog nonšalantnog komentara ....osjetile su bič božji...gnjev pakleni hahahahha...i bas me briga..nek ne dira nitko u mene...ima da ih nema :D

Netko napisao da su pelene komad 100 kn...to je neka graska....ja sam ih kupila..nekih 30 komada...deset komada je 60 kn..ali to je u BIH
    U hrvatskoj su od 12-20 kn komad...ne znam đe nađošte te od 100 :D

Ali bez obzira koliko su jeftine...ne isplati se to koristit...ja sam u kn izracunala razliku..o učinkovitosti da ne govorim....dite non stop mokro....ma ono...niđe veze..ne znam sta bi me navelo na koristenje..jedino ne daj boze alergije kod bebe.

Sjećam se vremena kad je sister svojoj klinki stavljala..ma ono...teror malo jači...A ja fala Bogu nisam nesto pretjerano ekološki osvjestena ahhaha..mislim nisam neka neodgovorna...ali kad peremo te pelene koristino masu deterdženta koji ide opet u vode i zemlju...tako da i ta priča nema smisla...Mislim da se treba pojednostavit koliko god moze :D JA imam namjeru ;)

POzz vas sve redom...nakon poduzeg posta hjahhaha...odo se bedirat jer ni danas nisam otisla na plazu :(

lady6
    17. Lipanj 2015. 18:44

Pozz cure!
    Nadam se da lakse disete s ovim vremenom iako meni donijelo glavobolju...pitanje, koristi li koja od vas sampon za suho pranje kose?

nenana
    17. Lipanj 2015. 20:58

Kneginja hvala za savjet za kupnju badića u Kiku..bila sam na rubu živčanog sloma tražeći badic po "normalnim" dućanima...gornji dio još nekako, ali donji-u nista ne stanem, a neda mi se dati 400kn za pravi trudnički..dakle cure većih proporcija ako još negdje osim Kika ima, javite :)

Drugo počela sam plakat bez veze, rastuži me svaka ružnija riječ, hormoni valjda šibaju :))

Cvarak
    17. Lipanj 2015. 21:15

E ja bas suprotno gore uzas jedva nedjem badic a dole mogu odma ;)) vis vis mogla bi u kik!!

Kiara5
    17. Lipanj 2015. 21:57

Lady ja ga znam nekad koristit... Sad manje jer sam doma, al kad sam radila zna bi bas dobro doc!!

Ljubav2
    18. Lipanj 2015. 07:43

Jutro cure :)

Ne, nisam pogriješila.. platnena pelena koja se stavlja na tetra pelene dođe u prosjeku oko 100kn (od 70,80-110) 
    http://www.trudnoca.net/platnene_pelene/
    http://www.trudnoca.hr/moja-beba/bebino-zdravlje/tetra-moderne-platnene-pelene/

A ovo su recimo cijene na rodinoj stranici: https://webshop.roda.hr/pelene.html?gclid=CjwKEAjwtYSsBRCDx6rM1v_uqmsSJAAZgf2qscM3bUuWWIDqq8P-XhzhCpbYqaRQGCJi-dbBtdT8oBoC4y7w_wcB

Pod platnene pele nisam mislila na obične tetra pelene koje kod nas dođu oko 80kn u dm-u (barem tako mislim, nisam još kupovala)..
    S tim da za prirodno povijanje trebaju i tetre i oni neki ulošci i platnena pelena i zaštitne gaće..

Ljubav2
    18. Lipanj 2015. 07:45

I naravno ako sam ja to sve dobro shvatila... ako nisam, molim da me prosvjetlite više glava je pametnije od jedne haha

Ryanne
    18. Lipanj 2015. 09:56

Jutro cure. Nisam se dugo javljala pa da malo svratim do vas.

Ljubav, u pravu si. Platnene pelene kakve se podrazumijevaju danas su te po 100 kn sa gumbićima ili na čičak. Tetra pelene su jeftinije i one su drugo. Ja osobno planiram koristiti jednokratne. Zašto si komplicirati život bezveze. To je isto kao da si sad počnem izrezivati plahte da si radim uloške. Nikoga nisu ubile jednokratne,

Inače, ovih dana sam baš nekako umorna. Ponekad sam super happy, a ponekad malo depresivna bez razloga. Veselim se što odbrojavam još 3 mjeseca da vidim svoje malo zlato i da je držim u naručju.

Apetit mi je isti ko i prije. Jedan dan bih pojela sve čega se dočepam, a drugi dan nemam uopće nekih posebnih želja pa jedem zdravo i normalno. Još sam uvijek na +2.5 kg u prosjeku (stagniram već mjesec dana).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.