dobro jutro curke
ljubav čitam sta pišeš i ka da si moj jucerasnji dan opisala hahaha..plus sta mene još šiba i viroza.....ajde nema vise mucnina..jos samo da se rješim onog drugog :(....a sad mi je malkicu lakse...vidim i muza sinoc uhvatilo..pa znam da je viroza...nek nije neki vrag drugi...nadam se da bebani nece stetit to sto sam na wc u ima 3 dana...doduse ne extremno....a nece valjda
JA sam jucer bas ko trudnice iz filmova..nervoza na stotu!!!..sinoc sam se na kraju dana tako rasplakala da je muž umro od brige....i nakon sta sam se dooobro isplakala bilo mi i lakse..i hladnije..i udobnije....ma čudesa jedna sta sve dobro plakanje riješi hahahha
odo sad put pod noge...nadam se da cu danas uspit nac nekakav kupaci moj broj a da ne izgledam ko srednjovječna baba..i odma veceras u more...jebe mi se i za virozom i mukom :D
PUsa!!!

Joj totalno te kužim kneginja.. stvarno ne znam šta je to jučer bilo u zraku... po stanu sam hodala ko muha bez glave, nisam čak ni jest mogla.. samo sam se natakala vodurinom i jela marelice.. predvečer pojela malo blitve i oslića, al isto ništa specijalno.. danas sam ok osim šta sam se sa svima doma posvađala bez nekog pretjeranog razloga.. ovih dana sam i samoj sebi previše...
Sretno s kupaćim
sva sreća pa ja u svoje sve stanem jer imam samo trbušinu.. a i banana kupaći spasi stvar
Cvarak, da moguce je da je to zbog vikenda! To mi je jedino logicno objasnjenje, ali da, svakako ceno jos provjerit

Cvarak moguce je da vikendi imaju nesto s time. Ja sam pitala doktoricu da si znam izracunati od kad idem na godisnji. Valjda nije fulala.
Cure jel stanete u stare badice ili ste morale kupovati nove?
Za tjedan dana mi sin ide na more s mojima i sad se moram pozabaviti i badicem za sebe. Nadam se da ce mi stari biti OK.

Heh imam jedan doma stari badic i malo mi je naknap cicke vire!! Ostali su mi na moru al
Imam tamo jedan koji mi je bio malo pleso prosle god.al mislim da ce ove kipit van sve 😊😊 idem sad u 6mj na par dana na more pa cu vidjet i izdrzat u starom al mislim
Da cu morat novi kupit!!uzasss te sise sam rastu!!! Uzassss mrzim kupovat badice i gtudnjake jer
Mi nis ne odg i onda padnem u bed!!!

Cvarak, ko da sam ja pisala. Ako ista mrzim isprobavati i kupovati, to su badici.
Kad isprobavam obavezno se moram sagnuti da vidim da li ce sise ispasti van iz kosarica (vrlo cesto se desava) a sad se necu ni trebat saginjat
Katastrofa i nocna mora

Ma uzas kad kupujem dodje mi da idem na smanjivanje sisa 😂😂😂sva budem zivcana i luda!!! Svaka odleti na svoju stranu!!!

Dobro jutro!! Imate li problema s komarcima? Mrzim ih i ostanu mi veelike točke, valjda sam malo osjetljivija na ubode. Sinoć su me izgrizli nenormalno, a nisam ponijela Fenistil kojim se inače mažem.
Smijem se njime mazati?

Bok cure...ste uzivale u vikendu? Konacno kisa malo pala pa se lakse dise... Ali i ovaj zrak otvara apetit...hahaha... Vec 2 dana pojedem sve sta mi se nade pred ocima...i naravno to nije nista pametno vec samo keksi, cokolade, kolaci, tjestenina...uf... Najgore od najgoreg..
Saljem puse vama i vasim bembolinama a ja odo u krpe, umorna sam ko pas...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji