Mi ćemo isto jednokratne, kad zbrojiš struju i vodu koju ćeš koristiti za silno pranje dođe na isto..jedino što su platnene vise EKO i ne zagađuju okoliš :)
Čitam dosta o tome zadnjih dana..forume, članke.. i mišljenja su podjeljena :) što se platnenih tiče dugoročno su isplativije samo šta je to stvarno dodatni posao pranje, sušenje, peglanje... al vjerojatno su i zdravije za bebu...
Mislim da ću ja kombinirat..
Nema šanse da koristim platnene!!!
Moja mama sta je odgojila četvero dice uvik mi kaže, ajme blago vam se, koliko je vama danas lakše, imate one jednokratne pelene koje nemorate prat... 😄😄😄😄😄
Ma i ja si sve mislim da su praktičnije industrijske.. tako da polako odustajem od ideje s platnenim, a i jedna ona pelena košta 100kn!! Kao promovira se prirodno, a skupe ko sv. petra kajgana...
U samom startu je to ogromna investicija iskeširat odmah 2000-2500kn.. industrijske su u konačnici skuplje, al lakše ih je kupovat ovako usput malo po malo kako trebaju+ dosta ih se dobije u samom startu...
mene čak kile ko kile ne brinu, al tajice, trenerke i sva slična odjeća mi TOLIKO IDU VIŠE NA ŽIVCE da ih kad rodim i skinem kile ne mislim ni pogledat neko vrijeme :D
Sortiraj odgovore
Najstariji