Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    15. Lipanj 2015. 18:13

E Baci sisu da se igramoo ;))) hahahhaja 

Vi cure koje ste presle 20t i samo 3 kg ajmeee zelim slike da vidim kako izgledate pa ja samo jedem!!! 

Nema ni dugo Ashley hmmm nadam se da uziva i da je sve ok!!!

Sanjarica
    16. Lipanj 2015. 13:25

Hej curke kak ste? Evo i mene zadnja dva dana hvataju neke mucnine...cim pojedem nesto... Nadam se da se nece to nastavit... 
    Stvarno nema ni kose ni ashley... 
    Inace ja sam prije mj dana kupila badic u h&m i sad mi mali..tj sise mi ispadaju iz njega... Morat cu po novi...bankrot! Hehe... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    16. Lipanj 2015. 15:06

Pa kazem vam ja ...baci sisu....bhuaaaa sam nam ispadaju!!! Ashley mi se javila ona uziva na moru ;))

Naanaa2
    16. Lipanj 2015. 19:40

Cure, vi koje ste na komplikacijama od početka, znate li kako ide s otvaranjem porodiljnog? Što se uzima u obzir za izračun naknade? Zadnjih 6 plaća kao za otvaranje komplikacija ili zadnjih 6 mj od komplikacija?

plavojka
    16. Lipanj 2015. 23:49

Naanaa koliko ja znam uzima se zadnjih 6 placa! A to si im zapravo vec i donio kad otvaras bolivanje!

Sanjarica
    17. Lipanj 2015. 00:14

Ja sam otpocetka na komp i mislim da Plavojka ima pravo! Mada cu jos to provjerit...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    17. Lipanj 2015. 07:35

jutro...meni su rekli zadnjih 6 plaća a ne naknada za komplikacije...

jao moram si probati lanjski kupaći da li mi cice još u njega stanu ako ne shoping

Ljubav2
    17. Lipanj 2015. 08:50

Jutro cure.. da vas malo pozdravim..

Jučer sam bila na ogtt-u i svim živim pretragama.. sutra su mi nalazi gotovi :)
    Uglavnom, ispijanje glukoze je nešto najodvratnije :D došlo mi je slabo pol sata nakon ispijanja, al sva sreća nije trajalo dugo.. digla sam noge i čekala da prođe :D

Ne znam kako vama, al meni su se kile počele hvatat opako.. do sad nisam dobila skoro pa ništa, al mislim da ću ova zadnja tri mjeseca sve nadoknadit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.