E Baci sisu da se igramoo ;))) hahahhaja
Vi cure koje ste presle 20t i samo 3 kg ajmeee zelim slike da vidim kako izgledate pa ja samo jedem!!!
Nema ni dugo Ashley hmmm nadam se da uziva i da je sve ok!!!
Hej curke kak ste? Evo i mene zadnja dva dana hvataju neke mucnine...cim pojedem nesto... Nadam se da se nece to nastavit...
Stvarno nema ni kose ni ashley...
Inace ja sam prije mj dana kupila badic u h&m i sad mi mali..tj sise mi ispadaju iz njega... Morat cu po novi...bankrot! Hehe...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Pa kazem vam ja ...baci sisu....bhuaaaa sam nam ispadaju!!! Ashley mi se javila ona uziva na moru ;))
Cure, vi koje ste na komplikacijama od početka, znate li kako ide s otvaranjem porodiljnog? Što se uzima u obzir za izračun naknade? Zadnjih 6 plaća kao za otvaranje komplikacija ili zadnjih 6 mj od komplikacija?
Naanaa koliko ja znam uzima se zadnjih 6 placa! A to si im zapravo vec i donio kad otvaras bolivanje!
Ja sam otpocetka na komp i mislim da Plavojka ima pravo! Mada cu jos to provjerit...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
jutro...meni su rekli zadnjih 6 plaća a ne naknada za komplikacije...
jao moram si probati lanjski kupaći da li mi cice još u njega stanu ako ne shoping
Jutro cure.. da vas malo pozdravim..
Jučer sam bila na ogtt-u i svim živim pretragama.. sutra su mi nalazi gotovi :)
Uglavnom, ispijanje glukoze je nešto najodvratnije :D došlo mi je slabo pol sata nakon ispijanja, al sva sreća nije trajalo dugo.. digla sam noge i čekala da prođe :D
Ne znam kako vama, al meni su se kile počele hvatat opako.. do sad nisam dobila skoro pa ništa, al mislim da ću ova zadnja tri mjeseca sve nadoknadit..
Sortiraj odgovore
Najstariji