jutro cure...
vama je vaša ginićka računala 45 do poroda !?
meni je termin 12.10. i mislim radit do 10.07..... onda uzet cijeli godišnji za ovu godinu i onda bi mi trebalo možda 10 dana bolovanja da spojim to dvoje.
to su moji planovi, al nisam uopće išla još nigdje da mi to točno izračunaju.
Meni je termin sluzbeno 2.9. I sestra mi je rekla da to znaci da porodiljni 45 dana ide od 20.7...idem sutra po doznake pa javim :)
Nego danas me endokrinologica pošpotala jer sam na se previše udebljala..danas sam 28t5dana i na +10,5kg 😔 s time da sam u mjesec dana dobila 4 kg sto mi je čudno jer od kada ne radim jedem puno zdravije nego prije...kaže dr. da je Ogtt super nalaz ali da moram pripazit..izbacit slatko, nema sladoleda :(, kruh samo za doručak i ne bijeli, rižu samo integralnu, krumpir ne, tjestenina ne, s voćem oprezno jer je puno šećera ..i tak..sad sam malo u bedu jer volim papati ali budem pripazila..samo najgora mi je večera, kaj da jedem za večeru?imate neki savjet?
Pozdrav od debele trudnice ☺️
Meni je termin 20.9. Rekli su mi da porodiljni počinje 7.9.. Radim do 24.7. i onda 2 tjedna na godišnji.
Trenutno sam 26 +1. Od početka sam dobila 3 kg. Svi nalazi do sad su ok.
Trebam nać neku malo bolju haljinu, treba mi za sestrinu maturalnu (bit ću 28+6) i za jednu svadbu u 9. mjesecu (bit ću 37+5). Ako netko ima kakav savjet gdje da pogledam javite. Do sad sam obišla hrpu dućana i ništa našla.
Curke di nam je kosee???
Ili sam ja corava i senilna ili se vec dugo ne javlja. Nadam se da je sve OK:
joj nenana i mene ta večera ubija...i onda pojedem ili corn flakes bez šećera ili jogurt ili zobene ali dosta često uzmem sv.sir/zrnati sir i vrlo malo kruha, paprike, pomidor...
Informativno:
www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pocelo-je-zaprasivanje-ne-izlazite-iz-kuce-od-5-7-trudnice-novorodencad-posebno-osjetljivi-808629
Vrucine i komarci su mila majka, ja sam svoje 'najgore' dane prosla hahhaah
Nista se ne moze usporedit s onom kolicinom povracanja i proljeva da oprostite, tako da mi je sada sve super!
Sada sam u 25-om tt i na nuli sam s kilima. Pazim na prehranu ali ne zato sto zelim nego su mi se vratile mucnine (bez povracanja) pa mi odgovara samo lagana hrana.
Pridruzujem se Cvarak na rastu sisetina, uzela sam kupaci u new yorkera prije 2 tjedna pa mi je vec mali! Bankrotirat cu! :)
Fluffy
Cure koje trazite haljine, Diadema zna imati ok modela, i po pristojnim cijenama. Mi trudnice stanemo u koji broj vece :)
Sortiraj odgovore
Najstariji