Cvarak, da moguce je da je to zbog vikenda! To mi je jedino logicno objasnjenje, ali da, svakako ceno jos provjerit
Cvarak moguce je da vikendi imaju nesto s time. Ja sam pitala doktoricu da si znam izracunati od kad idem na godisnji. Valjda nije fulala.
Cure jel stanete u stare badice ili ste morale kupovati nove?
Za tjedan dana mi sin ide na more s mojima i sad se moram pozabaviti i badicem za sebe. Nadam se da ce mi stari biti OK.
Heh imam jedan doma stari badic i malo mi je naknap cicke vire!! Ostali su mi na moru al
Imam tamo jedan koji mi je bio malo pleso prosle god.al mislim da ce ove kipit van sve 😊😊 idem sad u 6mj na par dana na more pa cu vidjet i izdrzat u starom al mislim
Da cu morat novi kupit!!uzasss te sise sam rastu!!! Uzassss mrzim kupovat badice i gtudnjake jer
Mi nis ne odg i onda padnem u bed!!!
Cvarak, ko da sam ja pisala. Ako ista mrzim isprobavati i kupovati, to su badici.
Kad isprobavam obavezno se moram sagnuti da vidim da li ce sise ispasti van iz kosarica (vrlo cesto se desava) a sad se necu ni trebat saginjat
Katastrofa i nocna mora
Ma uzas kad kupujem dodje mi da idem na smanjivanje sisa 😂😂😂sva budem zivcana i luda!!! Svaka odleti na svoju stranu!!!
Dobro jutro!! Imate li problema s komarcima? Mrzim ih i ostanu mi veelike točke, valjda sam malo osjetljivija na ubode. Sinoć su me izgrizli nenormalno, a nisam ponijela Fenistil kojim se inače mažem.
Smijem se njime mazati?
Bok cure...ste uzivale u vikendu? Konacno kisa malo pala pa se lakse dise... Ali i ovaj zrak otvara apetit...hahaha... Vec 2 dana pojedem sve sta mi se nade pred ocima...i naravno to nije nista pametno vec samo keksi, cokolade, kolaci, tjestenina...uf... Najgore od najgoreg..
Saljem puse vama i vasim bembolinama a ja odo u krpe, umorna sam ko pas...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
A i ja bi pojela i zogara da mi dodje pod ruku!!! Moram malo smanjit to jelo!!!
hej cure...kad smo već u klopici...ja sam ovaj vikend uživala...jučer na svadbi pretjerala s hobotnicom ispod peke u 10 navečer a danas sam degustirala kolačiće pošto sam jučer bila više zainteresirana za slanu klopu...
ja se za komarčeke uspješno borim lavandom i ne pikaju ni mene ni MM-a...mislim da ću još u dm-u uzeti mrežicu za prozor i da ove godine neću uzimati tablete jer me frka da to nije baš najbolje...za balkon imamo onu lampu koja ih privuče i onda zapali...jbg
Sortiraj odgovore
Najstariji