Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    11. Veljača 2015. 17:34

ja čekam treci nalaz od krvi..i nemam pojma sta je to....dakle prvi je bio krvna grupa...drugi je bio šećer i jos nesto...a treci piše da su markeri....nemam pojma kakvi ni sta to znači....jel koja od vas možda upućena??

lollipop
    11. Veljača 2015. 18:14

markeri? 
    stvarno ne znam sta bi to moglio biti...
    vadi se ono uobicajeno..kks, torch, krv.grupa i rh faktor...

Ljubav2
    11. Veljača 2015. 19:55

Markere je i meni moja spominjala na prvom pregledu.. s tim da me naručila za 22.2 drugi pregled,  a za markere je nešto mumljala da bi moglo bit oko 3.3. jer je bilo govora da uštimamo pregled i kad je dragi doma :)

mislim da je u tvom slučaju taj treći ipak torch, to se obično prvo vadi skupa s kks i rh.. a sve ostalo kasnije..

Ljubav2
    11. Veljača 2015. 19:56

Eto, Sanjarica ipak zna bolje od mene :))
    I hvala za podršku, i ja se nadam da će sve bit ok i da ću se rješit toga :)

Sanjarica
    11. Veljača 2015. 20:12

Heh...zapravo neznam puno toga i svo to ufuravanje u trudnocu i stvari vezane za nju su mi totalno strane i jako zanimljive... jadna moja sesta,vec sam je udavila sa 100 pitanja a imat cu ih jos sigurno 1000... al neka,jako mi je drago da i ovdje na forumu ima cura koje su to vec prosle i koje nama prvorotkinjama mozda mogu malo pomoc... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    11. Veljača 2015. 20:55

ma lako meni za markere...pravila sam papu ima par miseci i bila je super....jos samo da briseve ponovim...i da srčeko ugledam pa da mi se mozak konačno malo smiri :D

Ljubav2
    11. Veljača 2015. 21:18

Još malo malo :)
    Ne znam koji mi je vrag, al i ja sam postala totalna paranoja zadnjih dana... ful me trta tog drugog pregleda pa sad još i bakterije te.. tako se loše osjećam :(
    Valjda će proći...

Kneginja kad ono imaš pregled?

kneginja
    11. Veljača 2015. 22:20

pregled mi je 20.2. do tada cu ispalit na zivce hhahahhaha

Anci2225
    12. Veljača 2015. 08:01

Cure hvala vam od

kneginja nemoj se brinuti sve ce biti OK.
    Ja sam prije imala dva spontana a sad doma imam jednog cara i cekam drugo.
    Sve ce biti OK. Samo pozitivne misli

kosee javi se da cujemo kako je bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.