ja čekam treci nalaz od krvi..i nemam pojma sta je to....dakle prvi je bio krvna grupa...drugi je bio šećer i jos nesto...a treci piše da su markeri....nemam pojma kakvi ni sta to znači....jel koja od vas možda upućena??
markeri?
stvarno ne znam sta bi to moglio biti...
vadi se ono uobicajeno..kks, torch, krv.grupa i rh faktor...
Markere je i meni moja spominjala na prvom pregledu.. s tim da me naručila za 22.2 drugi pregled, a za markere je nešto mumljala da bi moglo bit oko 3.3. jer je bilo govora da uštimamo pregled i kad je dragi doma :)
mislim da je u tvom slučaju taj treći ipak torch, to se obično prvo vadi skupa s kks i rh.. a sve ostalo kasnije..
Eto, Sanjarica ipak zna bolje od mene :))
I hvala za podršku, i ja se nadam da će sve bit ok i da ću se rješit toga :)
Heh...zapravo neznam puno toga i svo to ufuravanje u trudnocu i stvari vezane za nju su mi totalno strane i jako zanimljive... jadna moja sesta,vec sam je udavila sa 100 pitanja a imat cu ih jos sigurno 1000... al neka,jako mi je drago da i ovdje na forumu ima cura koje su to vec prosle i koje nama prvorotkinjama mozda mogu malo pomoc...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ma lako meni za markere...pravila sam papu ima par miseci i bila je super....jos samo da briseve ponovim...i da srčeko ugledam pa da mi se mozak konačno malo smiri :D
Još malo malo :)
Ne znam koji mi je vrag, al i ja sam postala totalna paranoja zadnjih dana... ful me trta tog drugog pregleda pa sad još i bakterije te.. tako se loše osjećam :(
Valjda će proći...
Kneginja kad ono imaš pregled?
Cure hvala vam od
kneginja nemoj se brinuti sve ce biti OK.
Ja sam prije imala dva spontana a sad doma imam jednog cara i cekam drugo.
Sve ce biti OK. Samo pozitivne misli
kosee javi se da cujemo kako je bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji