Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    11. Veljača 2015. 17:34

ja čekam treci nalaz od krvi..i nemam pojma sta je to....dakle prvi je bio krvna grupa...drugi je bio šećer i jos nesto...a treci piše da su markeri....nemam pojma kakvi ni sta to znači....jel koja od vas možda upućena??

Sanjarica
    11. Veljača 2015. 19:52

kneginja

ja čekam treci nalaz od krvi..i nemam pojma sta je to….dakle prvi je bio krvna grupa…drugi je bio šećer i jos nesto…a treci piše da su markeri….nemam pojma kakvi ni sta to znači….jel koja od vas možda upućena??

Sta se tice tih markera to ti je nalaz krvi pomocu kojeg se vidi ako u krvi ima stanica raka povezanog sa grlicem maternice i jajnika… nemoj se plasit to navodno rade svakoj zeni na pocetku trudnoce… eto tako mi je moja sestra koja je prije nekih 7 mjeseci postala mama sada objasnila… tako da se nemoras sekirat! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    11. Veljača 2015. 18:14

markeri? 
    stvarno ne znam sta bi to moglio biti...
    vadi se ono uobicajeno..kks, torch, krv.grupa i rh faktor...

Ljubav2
    11. Veljača 2015. 19:55

Markere je i meni moja spominjala na prvom pregledu.. s tim da me naručila za 22.2 drugi pregled,  a za markere je nešto mumljala da bi moglo bit oko 3.3. jer je bilo govora da uštimamo pregled i kad je dragi doma :)

mislim da je u tvom slučaju taj treći ipak torch, to se obično prvo vadi skupa s kks i rh.. a sve ostalo kasnije..

Ljubav2
    11. Veljača 2015. 19:56

Eto, Sanjarica ipak zna bolje od mene :))
    I hvala za podršku, i ja se nadam da će sve bit ok i da ću se rješit toga :)

Sanjarica
    11. Veljača 2015. 20:12

Heh...zapravo neznam puno toga i svo to ufuravanje u trudnocu i stvari vezane za nju su mi totalno strane i jako zanimljive... jadna moja sesta,vec sam je udavila sa 100 pitanja a imat cu ih jos sigurno 1000... al neka,jako mi je drago da i ovdje na forumu ima cura koje su to vec prosle i koje nama prvorotkinjama mozda mogu malo pomoc... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    11. Veljača 2015. 20:55

ma lako meni za markere...pravila sam papu ima par miseci i bila je super....jos samo da briseve ponovim...i da srčeko ugledam pa da mi se mozak konačno malo smiri :D

Ljubav2
    11. Veljača 2015. 21:18

Još malo malo :)
    Ne znam koji mi je vrag, al i ja sam postala totalna paranoja zadnjih dana... ful me trta tog drugog pregleda pa sad još i bakterije te.. tako se loše osjećam :(
    Valjda će proći...

Kneginja kad ono imaš pregled?

kneginja
    11. Veljača 2015. 22:20

pregled mi je 20.2. do tada cu ispalit na zivce hhahahhaha

Anci2225
    12. Veljača 2015. 08:01

Cure hvala vam od

kneginja nemoj se brinuti sve ce biti OK.
    Ja sam prije imala dva spontana a sad doma imam jednog cara i cekam drugo.
    Sve ce biti OK. Samo pozitivne misli

kosee javi se da cujemo kako je bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI