Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    12. Veljača 2015. 08:46

Evo me cure, sve je u redu, bebica 10mm, trudnoća 7+1 (bila jučer), termin 29.09., dakle sve kako sam i sama izračunala po zadnjoj menstruaciji. Srčeko kuca

Osjećam se tek sada kao da sam zaista trudna i baš sam jako, jako sretna

NMareN
    12. Veljača 2015. 08:54

Kosse bas mi je drago da je sve u redu .
    Jesi dobila slikice bebe? Dao su te vagali na prvom pregledu? I kad ti je zakazan idući pregled? Uf koliko pitanja 

Ja to mogu, ja to hoću....

Anci2225
    12. Veljača 2015. 09:23

kosee cestitam

kosee
    12. Veljača 2015. 09:26

Idući pregleda je za 4 tjedna, do tada moram vaditi krv, dati urin, odrediti Rh faktor i razmisliti o onim probirima na kromosomske anomalije.

Nije me vagala. Dobila sam slikice bebe.

Ali to je kod moje privatnice, sad se ovih dana moram prijaviti kod nekoga preko HZZO-a pa da dobijem uputnice koje mi trebaju.

E da, dala mi je Duphastone jer imam neku sitnu mrljicu pa da se slučajno ne razvije u kakav hematomčić. I rekla je da se pazim i ne naprežem.

Anci2225
    12. Veljača 2015. 09:45

Jeste vec pocele razmisljati o imenima?

kosee
    12. Veljača 2015. 09:47

Mi smo baš jučer to pričali jer za curku imamo ime, a za dečka ne. A ja otpočetka imam neki osjećaj da će ovo biti dečko

Nekako sam usredotočena da još prođu ovih 4-5 tjedana pa ću onda početi više razmišljati o nekim stvarima, ali naravno da maštam o svemu i svačemu

Ryanne
    12. Veljača 2015. 09:48

Kosee, čestitaaam.

Meni je termin 23.09. I toliko sam uzbuđena da me sve strah od toga.
    Želim nam svima lijepe i zdrave bebice u rujnu.

kosee
    12. Veljača 2015. 09:49

Sve smo tu negdje blizu i baš se veselim kako ćemo skupa pratiti trudnoću i hrabriti se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.