Evo me cure, sve je u redu, bebica 10mm, trudnoća 7+1 (bila jučer), termin 29.09., dakle sve kako sam i sama izračunala po zadnjoj menstruaciji. Srčeko kuca
Osjećam se tek sada kao da sam zaista trudna i baš sam jako, jako sretna
Kosse bas mi je drago da je sve u redu .
Jesi dobila slikice bebe? Dao su te vagali na prvom pregledu? I kad ti je zakazan idući pregled? Uf koliko pitanja
Ja to mogu, ja to hoću....
Idući pregleda je za 4 tjedna, do tada moram vaditi krv, dati urin, odrediti Rh faktor i razmisliti o onim probirima na kromosomske anomalije.
Nije me vagala. Dobila sam slikice bebe.
Ali to je kod moje privatnice, sad se ovih dana moram prijaviti kod nekoga preko HZZO-a pa da dobijem uputnice koje mi trebaju.
E da, dala mi je Duphastone jer imam neku sitnu mrljicu pa da se slučajno ne razvije u kakav hematomčić. I rekla je da se pazim i ne naprežem.
Mi smo baš jučer to pričali jer za curku imamo ime, a za dečka ne. A ja otpočetka imam neki osjećaj da će ovo biti dečko
Nekako sam usredotočena da još prođu ovih 4-5 tjedana pa ću onda početi više razmišljati o nekim stvarima, ali naravno da maštam o svemu i svačemu
Kosee, čestitaaam.
Meni je termin 23.09. I toliko sam uzbuđena da me sve strah od toga.
Želim nam svima lijepe i zdrave bebice u rujnu.
Sve smo tu negdje blizu i baš se veselim kako ćemo skupa pratiti trudnoću i hrabriti se
Sortiraj odgovore
Najstariji