Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    12. Veljača 2015. 15:11

hahahhahah i ja svima oko sebe prijetim jačmenjcima :D Sad smo kak ti neke vještice heheehe pa mozemo svasta nesto ljudima napravit .

Anchi....nemoj misliti na piticu...nemoj miiiiiisliti na piticuuuuu :D hahhahahah

kosee
    12. Veljača 2015. 15:12

Meni nije rekla ništa jer je samo pisala preporuku za pretrage, sad moram naći ginekologicu koja će mi pisati uputnice, koja gnjavaža..
    Jel koja od vas mislila isto privatno voditi trudnoću? Kako to funkcionira, jel ginići preko HZZO-a jako ružno gledaju na to da ih se koristi samo za uputnice?

Mary36
    12. Veljača 2015. 15:16

Da, moguće... snizili su prag, a ne upozoravaju nas da ne jedemo 

Anci2225
    12. Veljača 2015. 15:24

Sad mi se jede i tortica

kneginja
    12. Veljača 2015. 15:44

ja sam prvu trudnocu krenula vodit privatno..i tek sad vidim koja sam budala bila....samo se nadavala hrpu novaca...a ni tretman ni usluga ni stručnost nisu apsolutno različiti. Al eto...nova u gradu pa nisam imala volje kod ginićke u dom zdravlja. Sad idem kod nje...i sve isto ..čak i pažljivije radi kao i privatnica. Npr privatnica mi je sa prvom trudnocom ma moje pitanje dal moram piti folnu,doslovce odbrusila...nista vi ne morate! to je vaša dobra volja!! A slovi za najbolju u Splitu...najskuplja je-definitivno.
    Sada ova ginićka je ono..klasika...pazljiva...puna savjeta....ma nemam riječi :)
    Al eto svaka se škola plaća :D

jedino sta cemo otić privatno je eventualno na 3/4 D..jer to na
    ravno nemaju u domu zdravlja :D

NMareN
    12. Veljača 2015. 18:30

Cure jedva čeka ponedjeljak, naš prvi pregled, nemam mučnine, pazim jako koliko jedem, i učim , ispiti su u tijeku, brrrr, bilo bi dobro da do rujna dam uvijet za upis iduce godine jer na dekanske rokove vrlo vjerojatno necu biti u mogucnosti izaci .
    Imena za bebice naše, imamo za dječaka jedno spremno ali i za djevojčicu, nismo nikome još rekli ali to ni ne čudi budući da za našu trudnoću nezna još nitko osim vas i nas

Ja to mogu, ja to hoću....

Ljubav2
    12. Veljača 2015. 22:09

NMareN, aaaa brzo će ponedjeljak :)) I bravo za učenje.. ja bi trebala, al tako sam sva u nekom drugom filmu da ni sama ne znam od kud počet://

kosee
    13. Veljača 2015. 08:45

NMareN, sretno s ispitima.

Bljubica, sad si me utješila, valjda ću i ja naći neku koja nema problema s time što vodim privatno.  Ako si iz Zagreba, slobodno mi pošalji kod koga ideš, možda prima nove pacijentice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.