Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    11. Veljača 2015. 12:06

I sretno danas svim curama koje idu na prvi pregled... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    11. Veljača 2015. 12:24

ja sam nocas nakon dosta vremena odspavala bas dobro i ujutro se probudim i neda mi se dignuti pa sam se vrtila po krevetu i zgnječila si cicu, skoro sam plakala od boli a nija da me i ovako na oko ne bole...uf te cice...

sretno cure čekamo vas tu kad se vratite s pregleda

Anci2225
    11. Veljača 2015. 12:51

Ja se upravo vratila s pregleda. Bubica je 3 mm velika i srceko kuca.  Sad moram obaviti sve pretrage i nova kontrola 11.03. Dobila Folacin kojeg moram piti do 12 tt a nakon toga Elevit prenatal ili nesto slicno.

kosee
    11. Veljača 2015. 13:08

Anciiii, joj super  Baš mi je drago da je sve super prošlo i da ide prema planu

lollipop
    11. Veljača 2015. 13:25

čestitam anči

kneginja
    11. Veljača 2015. 14:17

Anči zavidim ti :D ja samo zamisljam kad ce taj pregled i kako ce proći :D

Mislim da me (ne)svjesno hvata nervoza...jer sam zadnji put dan prije pregleda dobila spontani...pa sam malo luda...vjerovatno od toga i te večernje nervoze-ne ponovile se više nikad!

Da mi je zaspat na tjedan dana hahahhahahah :D

Silvia3
    11. Veljača 2015. 14:46

Anci čestitam 
    Lollipop i ja sam u toj situaciji, svaki mjesec na gubitku sto se novaca tiče,treba se preseliti i staviti stan u funkciju i jos 1.beba i nemamo baš ništa od opreme...jedan dobitak na lotu nebi škodio još bi samo trebala početi igrati..toplo se nadam da ću kolica i te neke stvari moći posuditi...
    Kneginja samo hrabrooo biti ce sve ok 

Ljubav2
    11. Veljača 2015. 15:30

Dan cure :) čestitam svima na pregledima i srčekima i milimetrima i bebicama :D

mene upravo zvala sestra od ginekologice da imam bakterije u urinu i nešto je krvnu sliku spominjala.. i danas/sutra moram opet do nje po epruveticu i opet na pretrage :( aaaaaaaaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.