I sretno danas svim curama koje idu na prvi pregled...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ja sam nocas nakon dosta vremena odspavala bas dobro i ujutro se probudim i neda mi se dignuti pa sam se vrtila po krevetu i zgnječila si cicu, skoro sam plakala od boli a nija da me i ovako na oko ne bole...uf te cice...
sretno cure čekamo vas tu kad se vratite s pregleda
Ja se upravo vratila s pregleda. Bubica je 3 mm velika i srceko kuca. Sad moram obaviti sve pretrage i nova kontrola 11.03. Dobila Folacin kojeg moram piti do 12 tt a nakon toga Elevit prenatal ili nesto slicno.
Anciiii, joj super Baš mi je drago da je sve super prošlo i da ide prema planu
Anči zavidim ti :D ja samo zamisljam kad ce taj pregled i kako ce proći :D
Mislim da me (ne)svjesno hvata nervoza...jer sam zadnji put dan prije pregleda dobila spontani...pa sam malo luda...vjerovatno od toga i te večernje nervoze-ne ponovile se više nikad!
Da mi je zaspat na tjedan dana hahahhahahah :D
Anci čestitam
Lollipop i ja sam u toj situaciji, svaki mjesec na gubitku sto se novaca tiče,treba se preseliti i staviti stan u funkciju i jos 1.beba i nemamo baš ništa od opreme...jedan dobitak na lotu nebi škodio još bi samo trebala početi igrati..toplo se nadam da ću kolica i te neke stvari moći posuditi...
Kneginja samo hrabrooo biti ce sve ok
Dan cure :) čestitam svima na pregledima i srčekima i milimetrima i bebicama :D
mene upravo zvala sestra od ginekologice da imam bakterije u urinu i nešto je krvnu sliku spominjala.. i danas/sutra moram opet do nje po epruveticu i opet na pretrage :( aaaaaaaaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji