Helloooouu
Ja sam i danas supeer..ocito su me simptomi počeli popuštati.nesanice zasad vise nema osim sto se dižem piškiti ali sve u svemu spavam opet ko beba hihihi...mučnine su popustile jedino sto moram paziti da na vrijeme jedem jer ako trpim glad gotova sam,tako da sam sigurna na listi debljanja.. ..tu i tamo me zgaravice uhvati ali trpim jer prva 3 mj nista od gastala i rennia i tako tih pomagala...zaspem s njom i ujutro se probudim bez žgaravice...
Veselim se s vama koje ste ovaj tjedan na pregledu,nadam se da ćete vidjeti srčeko kako kucka Obavezno javljajte kako je bilo...ja nikako dočekati taj 03.03.da vidim da li je sve ok
joj meni bas super ova tema...malo se izjadam i bude mi bolje...a u stanju sam rasplakati se ako mi netko uzme npr zadnji komad cokolade...užas
nego bas sam ljuta...u 1.mj sam 9 dana bila na bolovanju a 13 radila a kod nas je pravilo da ako si preko pola mj na bolovanju ne dobiješ prijevoz..i eto ostadoh bez 380 kn a o mizeriji od plaće da ne pričam...vracam se ja na posao čim budem mogla...
divim se svima vama koje pored ovih svih briga i stvari oko trudnoce imate snage ic na posao i bit s ljudima 7-8 sati...ja bi poubijala sve oko sebe.....sreća muz radi po cijele dane hahaha..pa je poštedjen mojih ispada ....rapolozenje mi je takvo da - sad bi ljubila sad bi grizla :D u principu mi paše da sam vise vremena sama :D
ja brojim jos devet dana dopregleda.....nikad duzi danii nikaaaad :D
A ponekad je tesko na poslu pogotovo jer me mucnine uhvate uvijek u nekom krivom trenutku pa trc na wc... (inace radim kao konobarica) ,jos k tome stalno bit nasmijana i ljubazna a ponekad bi nekon najradije glavu otkinula...
.. ali ajde...brzo ce 01.04 pa otvaram bolovanje...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bome i ja neznam kako bi radila s obzirom da je to posao sa ljudima...pa poubijala bi ih sve jaoooo...i kad nisam trudna je teško a sad kad mi hormoni rade sto na sat mislim da bi to bilo kobno...malo plačem pa malo sam super nasmijana pa na 1 krivu riječ imam živčani slom...bolje da sam ja doma i za mene i bebu a i za ljude hehehehe...pms je znao biti koban a kamoli ne trudnoća.jedva sam se znala suzdržati da nekoga ne ugrizem...ali to su čari rada sa ljudima..
Meni je od samog posla puno veci stres sto jos uvijek cekam ugovor za stalno.
Odobren je, ali ga ja jos nisam vidjela niti potpisala i to me brine i plaši....posao ću izdržati, samo da ne budem nezaposlena trudnica kad mi stekne ovaj ugovor na određeno.
Večer cure :)
Vidim da sve polako dolazite na sebe, polako se smanjuju mučnine, povraćanje, umor...i to me veseli :)
Ja sam danas cijeli dan u pokretu.. bila u firmi (sezona, al stalno nešto radim..prošle godine sam radila 8mj. kod njih) rekla sam direktoru za trudnoću, bio je sretan i dogovorili smo se ako ne budem imala nikakvih problema i komplikacija da ću radit dok budem mogla..ako ništa barem proljeće i dok ne počnu vrućine do negdje 15.6, 1.7... ovisi kako se budem osjećala...
radit ću naravno po par sati na dan, a nekad uopće..ovisi kako im bude trebalo :) i baš se veselim tome :D
Večer cure, meni panika, stala na vagu i od jučer navečer imam 1kg vise , iskreno se nadam da je to radi probave i možda jer danas malo vise papaka, moram pripaziti idućih dana, pa tek sam 6t + 6....
Ja to mogu, ja to hoću....
Novim curama želim dobrodošlicu, a curama koje sutra idu na prvi pregled želim da uzivaju.
Kosse svakako nam pokušaj javiti dojmove sutra navečer, pa tko ce dočekati četvrtak...
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji