Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    10. Veljača 2015. 16:07

Helloooouu   
    Ja sam i danas supeer..ocito su me simptomi počeli popuštati.nesanice zasad vise nema osim sto se dižem piškiti ali sve u svemu spavam opet ko beba hihihi...mučnine su popustile jedino sto moram paziti da na vrijeme jedem jer ako trpim glad gotova sam,tako da sam sigurna na listi debljanja.. ..tu i tamo me zgaravice uhvati ali trpim jer prva 3 mj nista od gastala i rennia i tako tih pomagala...zaspem s njom i ujutro se probudim bez žgaravice...
    Veselim se s vama koje ste ovaj tjedan na pregledu,nadam se da ćete vidjeti srčeko kako kucka  Obavezno javljajte kako je bilo...ja nikako dočekati taj 03.03.da vidim da li je sve ok

lollipop
    10. Veljača 2015. 16:31

joj meni bas super ova tema...malo se izjadam i bude mi bolje...a u stanju sam rasplakati se ako mi netko uzme npr zadnji komad cokolade...užas
    nego bas sam ljuta...u 1.mj sam 9 dana bila na bolovanju a 13 radila a kod nas je pravilo da ako si preko pola mj na bolovanju ne dobiješ prijevoz..i eto ostadoh bez 380 kn  a o mizeriji od plaće da ne pričam...vracam se ja na posao čim budem mogla...

kneginja
    10. Veljača 2015. 17:11

divim se svima vama koje pored ovih svih briga i stvari oko trudnoce imate snage ic na posao i bit s ljudima 7-8 sati...ja bi poubijala sve oko sebe.....sreća muz radi po cijele dane hahaha..pa je poštedjen mojih ispada ....rapolozenje mi je takvo da - sad bi ljubila sad bi grizla :D u principu mi paše da sam vise vremena sama :D 
    ja brojim jos devet dana dopregleda.....nikad duzi danii nikaaaad :D

Sanjarica
    10. Veljača 2015. 17:15

A ponekad je tesko na poslu pogotovo jer me mucnine uhvate uvijek u nekom krivom trenutku pa trc na wc...  (inace radim kao konobarica) ,jos k tome stalno bit nasmijana i ljubazna a ponekad bi nekon najradije glavu otkinula...  ..  ali ajde...brzo ce 01.04 pa otvaram bolovanje...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Silvia3
    10. Veljača 2015. 17:46

Bome i ja neznam kako bi radila s obzirom da je to posao sa ljudima...pa poubijala bi ih sve jaoooo...i kad nisam trudna je teško a sad kad mi hormoni rade sto na sat mislim da bi to bilo kobno...malo plačem pa malo sam super nasmijana pa na 1 krivu riječ imam živčani slom...bolje da sam ja doma i za mene i bebu a i za ljude hehehehe...pms je znao biti koban a kamoli ne trudnoća.jedva sam se znala suzdržati da nekoga ne ugrizem...ali to su čari rada sa ljudima..

Pupa5
    10. Veljača 2015. 19:27

Meni je od samog posla puno veci stres sto jos uvijek cekam ugovor za stalno.
    Odobren je, ali ga ja jos nisam vidjela niti potpisala i to me brine i plaši....posao ću izdržati, samo da ne budem nezaposlena trudnica kad mi stekne ovaj ugovor na određeno.

Ljubav2
    10. Veljača 2015. 19:59

Večer cure :)

Vidim da sve polako dolazite na sebe, polako se smanjuju mučnine, povraćanje, umor...i to me veseli :)

Ja sam danas cijeli dan u pokretu.. bila u firmi (sezona, al stalno nešto radim..prošle godine sam radila 8mj. kod njih) rekla sam direktoru za trudnoću, bio je sretan i dogovorili smo se ako ne budem imala nikakvih problema i komplikacija da ću radit dok budem mogla..ako ništa barem proljeće i dok ne počnu vrućine do negdje 15.6, 1.7... ovisi kako se budem osjećala...
    radit ću naravno po par sati na dan, a nekad uopće..ovisi kako im bude trebalo :) i baš se veselim tome :D

NMareN
    10. Veljača 2015. 20:48

Večer cure, meni panika, stala na vagu i od jučer navečer imam 1kg vise , iskreno se nadam da je to radi probave i možda jer danas malo vise papaka, moram pripaziti idućih dana, pa tek sam 6t + 6....

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    10. Veljača 2015. 21:07

Novim curama želim dobrodošlicu, a curama koje sutra idu na prvi pregled želim da uzivaju.
    Kosse svakako nam pokušaj javiti dojmove sutra navečer, pa tko ce dočekati četvrtak...

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.