Baš nam čitam tickere... Tebi piše da još imaš 214 dana do poroda, a meni piše da imam 222 dana.
A trudna sam tjedan dana duže od tebe. Kako sad to računaju? Jel ja nešto krivo kužim?
KOSEE čestitam.....joj mogu mislit kako ti je sad super :) jedva čekam da i sama to osjetim :D
Što se imena tiče ja imam vec za curu...a muž ima za dečka....ali šutimo i ne govorimo nikome nista....sve dok se ne rodi :)
a mastamo o svemu i svačemu....pogotovo ja :D i nadam se da ce se te maštarije pretvorit u stavrnost :D
I ja sam sva u nekom mastanju,imamo ime vec i za curu i za decka... al nezelimo govorit nikom dok se ne rodi... joooj...svasta mi se vrti po glavi..sva sam u nekom svom ruzicastom svijetu..haha... a mama mi kaze da se skuliram malo da je jos rano za mastanje...ah..kad si nemogu pomoc... sreca je neopisiva...
Ko ce docekat taj 9 mjesec...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sad sam vidjela i anči je bila na prvo pregledu, čestitam curke!
Ja sam ušla u 10 tjedan, sada je bebi veličine šljive , udebljala sam se dvije kile, ali to pripisujem mom apetitu i činjenici dok god sam sita nije mi zlo
..
Danas sam bila na tsvom tradicionalnom uvz štitnjače i vadili su mi 3 epruvete krvi za hormona+neke druge stvari tak da držite fige da bud esve ok...Moja štitnjača je već 10 godina puna čvoriča, ali dok god ne utječe ništa na hormone, a do sad nije, ne diramo ništa i nadam se da će tako i ostati.
Sad povratak na posao i čekati 16:00h..hehhe.
18.2. i moj sljedeći pregled, nakon kojeg namjeravamo proširiti krug ljudi koji znaju, mi s ečini tako dalekoooo..samo da čujem da je sve ok, baš sam nestrpljiva!!
pusee svima i samo pozitivaaa
Ja imam neka imena u rezervi još od prvog puta ali mm se ne slaze s nijednim imenom
Jedva smo i prvi put odlucili
Za curku su mi super imena Lota ili Dita a od muskih Vito ili Patrik
Da li su vama doktorice rekle da dan prije vadjenja krvi ne smijete jesti slatko i skrob?
I naravno ne piti nista osim vode.
kosee cestitam
joj mene isto lovi panika, 17.2.mi je pregled i strah me dal je sve ok, da li srce kuca...uf...a svima smo vec rekli za trudnocu...nismo mogli šutiti..roditelji, rodbina i najblizi prijatelji...
mi odlučili da nećemo raditi taj kombinirani...šta bude bit će...
kosee, jako mi je drago i čestitam od srca
Fascinantno mi je to kako mi sve osjećamo i znamo i prije uzv koji je samo potvrda
Ma nek mi nitko ne govori, al MAMA je MAMA od prvog dana
Jučer navečer mi je bilo malo loše, nisam imala zraka i imala sam osjećaj da ću puknut i težina na želucu... lijepo sam se zabundala, odšetala 3 kilometra i odmah mi je bilo bolje..zaspala sam ko beba :D
Sortiraj odgovore
Najstariji