Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    12. Veljača 2015. 10:18

Baš nam čitam tickere... Tebi piše da još imaš 214 dana do poroda, a meni piše da imam 222 dana.
    A trudna sam tjedan dana duže od tebe. Kako sad to računaju? Jel ja nešto krivo kužim?

kneginja
    12. Veljača 2015. 10:23

KOSEE čestitam.....joj mogu mislit kako ti je sad super :) jedva čekam da i sama to osjetim :D

Što se imena tiče ja imam vec za curu...a muž ima za dečka....ali šutimo i ne govorimo nikome nista....sve dok se ne rodi :)

a mastamo o svemu i svačemu....pogotovo ja :D i nadam se da ce se te maštarije pretvorit u stavrnost :D

Sanjarica
    12. Veljača 2015. 10:34

I ja sam sva u nekom mastanju,imamo ime vec i za curu i za decka... al nezelimo govorit nikom dok se ne rodi... joooj...svasta mi se vrti po glavi..sva sam u nekom svom ruzicastom svijetu..haha... a mama mi kaze da se skuliram malo da je jos rano za mastanje...ah..kad si nemogu pomoc... sreca je neopisiva...  
    Ko ce docekat taj 9 mjesec... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

nenana
    12. Veljača 2015. 11:08

Sad sam vidjela i anči je bila na prvo pregledu, čestitam curke!

Ja sam ušla u 10 tjedan, sada je bebi veličine šljive , udebljala sam se dvije kile, ali to pripisujem mom apetitu i činjenici dok god sam sita nije mi zlo ..

Danas sam bila na tsvom tradicionalnom uvz štitnjače i vadili su mi 3 epruvete krvi za hormona+neke druge stvari tak da držite fige da bud esve ok...Moja štitnjača je već 10 godina puna čvoriča, ali dok god ne utječe ništa na hormone, a do sad nije, ne diramo ništa i nadam se da će tako i ostati.

Sad povratak na posao i čekati 16:00h..hehhe.

18.2. i moj sljedeći pregled, nakon kojeg namjeravamo proširiti krug ljudi koji znaju, mi s ečini tako dalekoooo..samo da čujem da je sve ok, baš sam nestrpljiva!!

pusee svima i samo pozitivaaa

Anci2225
    12. Veljača 2015. 11:34

Ja imam neka imena u rezervi još od prvog puta ali mm se ne slaze s nijednim imenom
    Jedva smo i prvi put odlucili 
    Za curku su mi super imena Lota ili Dita a od muskih Vito ili Patrik

Anci2225
    12. Veljača 2015. 11:36

Da li su vama doktorice rekle da dan prije vadjenja krvi ne smijete jesti slatko i skrob?
    I naravno ne piti nista osim vode.

lollipop
    12. Veljača 2015. 12:21

kosee cestitam 
    joj mene isto lovi panika, 17.2.mi je pregled i strah me dal je sve ok, da li srce kuca...uf...a svima smo vec rekli za trudnocu...nismo mogli šutiti..roditelji, rodbina i najblizi prijatelji...
    mi odlučili da nećemo raditi taj kombinirani...šta bude bit će...

Ljubav2
    12. Veljača 2015. 12:34

kosee, jako mi je drago i čestitam od srca
    Fascinantno mi je to kako mi sve osjećamo i znamo i prije uzv koji je samo potvrda

Ma nek mi nitko ne govori, al MAMA je MAMA od prvog dana

Jučer navečer mi je bilo malo loše, nisam imala zraka i imala sam osjećaj da ću puknut i težina na želucu... lijepo sam se zabundala, odšetala 3 kilometra i odmah mi je bilo bolje..zaspala sam ko beba :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.