joj ja ne znam da li to samo ja mislim ali te porodiljne naknade kao i komplikacije su kod nas uzas...
ja sam sada 1400 kn u minusu sto nije malo love a nije da sam htjela na komplikacije...a i pretpostavljam da ce mi gin rec da se ni ne vracam na posao...vrtic, djeca, bolesti i slično
Porodiljna mislim da ne, al ove prijave odjave, doprinosi to mislim da je :)
Pa puno je to bome 1400kn :/
I ja imam na neodređeno, već 5 i pol godina staža tako da o tome ne brinem, iako imam neke obaveze u ugovoru s firmom koje bi trebala odraditi do veljače 2016-te, ali pokušat ću dogovoriti produženje kad objavim trudnoću. Ne znam ni sama kako će to ići.
Danas popodne je pregled, ali me entuzijazam prošao jer opet nisam spavala od kašlja tako da sam baš jako, jako umorna. Ali fascinirana sam što su mi se barem mučnine smirile, mislila sam da će biti sve gore, a kad tamo, zasad je barem to ok.
Isto sam dobila kilu, a nisam uopće puno jela, nije mi jasno otkuda, možda od premalo sna.
Ako još jednu noć ne uspijem prospavati, pokušat ću uzeti slobodan dan pa odmoriti doma i možda se izliječiti, ne mogu više ovako..
Dan cure, evo mi smo danas ušli u 7.tjedan, malo mucnina bila ujutro ali sada je super, nekako mi baš brzo prolaze ti tjedni....
Vagala sam se ujutro i da,1kg više,i to vjerovale ili ne od jučer,tako da mislim da to baš i nije stvarno,da je možda do probave,neznam,nadam se da je tako. Muce me ti kilogrami radi problema s koljenom pa me strah kako cu sekretati ako mi se kile nastave lijepiti a nije da me se ne prima,ooo da da da.... Danas pazimo i idem u duuuguu šetnju, a od idućeg tjedna krecem sa vježbama.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sretno danas na prvim kontroloma, svakako nam javite svoje doživljaje
Ja to mogu, ja to hoću....
Jel se vama događa da imate nemir "u sebi" navečer...joj..ja sinoć ko na baterije.....nikako zaspat...pa kad zaspim...na pola budna...pa wc...i tako u krug....bas nekakav nemir u nogama (to bi mi stara znala rec da ima pa bi joj se ja smijala :( )
Osjećaj je grozan.....sad sam ponovo neispavana....ooooo....mislim da je t sve od ovog iščekivanja...e pregled..e krv...e moram i briseve radit.....ubija me neizvjesnost :(
ja sam isto na neodređeno i što se posla tiče znam da me čeka ali evo to s lovom me malo brine...1400 kn stvarno nije malo i to pogotovo s obzirom da nam je prva trudnoca i da s opremom krećemo od 0..
pa treba dodati i seljenje, adaptaciju sobe i još neke sitne radove...zacas ide lova
primjetila sam da me uzasno zivciraju ljudi s onim forama...jooooj trudnice naša, naša beba, naše ovo...ma fak of to je moja beba i ne vičite mi stalno da pazim, da budem oprezna i sl.
ah...
Sortiraj odgovore
Najstariji