Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    12. Veljača 2015. 12:40

Evo sad sam si podesila ticker sa ovim terminom pa bi trebalo biti ok

Nama još uvijek znaju samo roditelji tako da zapravo nisam toliko u iščekivanju rujna koliko u iščekivanju kraja 12-og tjedna pa da prođe to kritično razdoblje i da podijelimo vijesti sa svima

Mi ćemo 99% ići na kombinirani, čisto da se umirim jer vjerujem da će sve biti u redu. Na neke invazivne pretrage ne bih išla, barem mi se sad tako čini.

Danas mi je baš vruće i fali mi zraka, jedva čekam ići doma s posla

Ryanne
    12. Veljača 2015. 12:49

Mi smo već svima rekla. Neki su mi govorili da šutimo, neki da se to ne smije tajiti... Ali naše uzbuđenje je presudilo i nismo mogli šutjeti.

I ja jedva čekam da prođe prvo tromjesječje. Necu raditi kombinirani probir. Želim biti optimistična. Radije ću si platiti 4d uzv.

Ja bih danas tamanila čokoladu. Kolegica na poslu donijela ogromnu i sad tu stoji na stolu i jedva se suzdržavam da ne skočim na sve i kažem "Moje!!! My preciousssss!"

kosee
    12. Veljača 2015. 12:58

Ja imam punu kuću čokolade, nikako me ne ide slatko u trudnoći pa se skuplja. Čak mi ponekad baš padne šećer i onda moram neki kiseli bombon pojesti jer su mi slatki užasni 

kneginja
    12. Veljača 2015. 14:37

Anchi pitala si za jedenje prije vadjenja krvi. Jedino za krvnu grupu ne treba biti na tašte. Inače za sve treba. Meni dr nije rekla da ne jedem škrob..samo da ujutro kad se ustanem pred samo vadjenje da se ne zeznem i stavim žvaku ili kakav zalogaj u usta. iako nije loša ideja..ja sam se dan prije natukla pite hahahha mozda mi zato i je bio blago povišen šećer. Vidit cemo kod drugog vadjenja.

što se tiče tih kombinirani testova...i općenito testova da se vidi sta je s bebom...osim UZ ne pada mi na pamet ići na ijedan (iako spadam u rizičnu skupinu). nemam sta tu saznat sta bi utjecalo na boljitak djetetovog razvoja. Šta i ako saznam da ima downov? da ga onda "uklonim" ? Za mene ne dolazi u obzir ;) ovo je moja bembolina....od prve crtice ugleane na testeru je volim za poludit...i nadam ju se ugledat za 7 mjeseci...i kakvu god da ju ugledam znam da ju mogu jos samo više volit...nikako manje ili slabije ..radi kakve urodjene mane  bolesti. Dakle...Nadam se svemu najboljem..ali sam vrlo svjesna svega sta se moze desit....svakome! I spremna sam sa tim živit. Jer je to moje dijete...ne neki uspjeli ili neuspjeli experiment ;)

Malo sam razduzila...al inače mi je ova tema uh :D pa sma morala haha

Mary36
    12. Veljača 2015. 14:41

Meni je šećer na prvoj pretragi bio povišen jer sam se najela većer prije sarme  Gin mi nije rekla da 12 h prije pretrage ne smijem jesti, pa samo nisam klopala u jutro. Drugi put kad sam baš propisno gladovala sve je bilo ok!

Anci2225
    12. Veljača 2015. 14:44

Ma znam da ujutro treba biti na taste ali dok. je rekla da dan ranije moram paziti sto jedem jer ce inace nalazi biti krivi i morat cemo ponavljati ???
    Ne sjecam se da je tako bilo i prije 4 godine ali ocito se i to promijenilo.
    A nista. Danas gladujem a sutra se ubijam u klopi

Mary36
    12. Veljača 2015. 14:46

Meni je rekla najmanje 12 h prije vađenja krvi ništa osim vode u usta! To bi značilo zadnji put klopati oko 6, 7 navečer...meni je to dosta teško palo 

Anci2225
    12. Veljača 2015. 14:54

Mary imas pravo. I meni je rekla da iza 7 nista

kneginja
    12. Veljača 2015. 14:58

bem ti zato je meni šećer malo prešao granicu !!!!

ja se za ručak naklopala sarmi..pa pite...i jos predvecer malo pitice...pa navecer grickala one rižine krekere....oooo.....dobro da mi nije pokazalo 8 a ne 5,5 hahahhaa

Anci2225
    12. Veljača 2015. 15:06

kneginja od tolikog spominjanja pite ja bi sad ubila za griz
    Glaaaadna sam a nedaju mi jesti.
    Ocito ne znaju da se ne smiju zamjeriti trudnicama jer bi mogli dobiti jecmenac (ili kako bi rekao moj kolega s posla "kamenac")

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.