joj aninica nasmija me hahahhaha
tako sam ja dr rekla zadnji put nakon sto me je satra trazec spol i odusta....čisto da mu ne bude neugodno...da humorm razbijem tu neku glupu situaciju....ja izvalila u stilu blagog crnog humora....nema veze sta je..svakako je danas u modi da tek sa 20-30 odluče sami jesu li musko ili žensko ili oboje odjednom....čovik me blido pogleda...a ja se odvalila smijat ko luda....meni bilo ful smišno kako sam to lipo sročila hahahhahah
mislim da je pomislio a lude žene braćo moja ahahahha
joj aninica nasmija me hahahhaha
tako sam ja dr rekla zadnji put nakon sto me je satra trazec spol i odusta….čisto da mu ne bude neugodno…da humorm razbijem tu neku glupu situaciju….ja izvalila u stilu blagog crnog humora….nema veze sta je..svakako je danas u modi da tek sa 20-30 odluče sami jesu li musko ili žensko ili oboje odjednom….čovik me blido pogleda…a ja se odvalila smijat ko luda….meni bilo ful smišno kako sam to lipo sročila hahahhahah
mislim da je pomislio a lude žene braćo moja ahahahha
Hahahahaha. Ajme, Kneginja ti si baš legenda.
Nove trudnice dobrodošle. Baš smo se tu lijepo okupile.
Aninice, dečki očito vladaju ove jeseni. Dobrodošla u "klub maminih sinova".
Iako, vjerujem da će se nekima od vas sa pušulincima ipak nakraju roditi curica , a i obrnuto.
Za mene više nema nade, jer imam pismene dokaze sa 99,4%.*točnosti, pa ako mi nisu zamijenili nalaze plodne vode, nosim dečka plavozelenih očiju i crne kose. Ok, ovo za oči i kosu sam se izmislila...

Hahaha vec sam pomislila da se i to moze preko plodne vode saznat ja u pon ako se beba dobro okrene saznajem spol ;))

Cvarak, saznati ćeš. Ipak traje taj pregled barem 1h i ako se beba ne bude htjela okrenuti ili tako nešto, zapucketaj par puta prstima oko trbuha. Znatiželjni su ti naši malci, okreću se na zvuk kao suncokret za suncem :-D ;-). <3

ajme coool nisam znala da se tako okreću za zvukom!! (ja nekad ko da s marsa padnem)
ja svoju Mrvicu još ne osjetim.. bar mislim.. odnosno, nekad kad ležim na boku i u iščekivanju držim ruku na trbuhu imam osjećaj da osjetim neke blaaage pokrete, ali onda opet nisam sigurna da to nisu crijeva, ili da nisam nešto zabrijala.. a i prekjucer mi se ucinilo da me je lupnula, ali ni to ne mogu reci sa sigurnosti ;(
malo sam vec luda od iscekivanja da ju osjetim.. ljenivica jedna

Plavojka tako i ja kao osjetim blage udarce vise dodire al nisam sigurna!!! Al osjetim bome kad me gura tj lupa po mjehuru ajme odam mi dolje bude tvrdje i ko neki pritisak i odma moram piskit ;)

hm, Cvarak sad si mi dala mislit, moguce da i ja zato u zadnje vrijeme moram jurnut na wc :)
a nista, nadam se da cu uskoro docekat udarac za koji neće bit upitno kojeg je porijekla

Cure samo da kazem vezano uz depilaciju secernom. Cura koja me depilira kaze da je sve ok ako idemo od pocetka trudnoce i tijelo se postepeno navikava a i dlacice su sve tanje pa svaki put boli sve manje i manje. A sad npr da je zilet stalno u igri i odjednom idemo na secernu sok je ta bol odjednom i ona ne preporucuje, pogotovo u kasnijoj trudnoci, od bolova mogu krenut i trudovi.
Ja inace kombiniram sve i svasta ali sada ugl koristim kremu za depilaciju i koza mi bude glatka nekih 10 dana. Par dlacica po stomaku pocupam pincetom i to je to.
I MORAM rec da ni ja ne prestajem jest i ne biram, sve sto vidim moram strpat u sebe bilo zdravo ili nezdravo..
Joj ja sam dns pretjerala sa cokoladom 2 reda pojela i jos onaj kinder pingvin i sad bi opet jojjj....a ujutro si kupila 10dkg mortadele i smazala i jos svjezu pariku stavila i jogurt popila,,,,ma jojj pa popodne opet malo po mortadeli,pa onda poslije podne meso peceno i povrce....sad mango jela ma stalno bi nes,a nekad nakon sto sam jela nakon npr sat vr mi u ustima tak neki uzasan kiseli neznam ni ja kakav okus i to me tjera da nes pojedem ili da uzmem zvaku il bonbon al prije da nes jedem hahahahha ;)))

Fluffy
Curke,moze mala pomoc..
Vec nekih 5 dana imam uzasnu zgaravicu i neznam s cime je smirit.. Ima tko savijet koga je mucila ili muci zgaravica?
Preporuka mog ginekologa su bile tablete za žvakanje Rennie. Kupila sam ih u apoteci, nekih 40-tak kuna koštaju, ali vrijede itekako. Sigurne su u trudnoći pa ti ih preporučam u nadi da će i tebi pomoći :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji