jutro curke i pozdarv iz debelih čarapa i dugih rukava :) ne mogu vam opisat kakos ams retna sta je malo zahladilo hahaha ne mogu vrucinu nikako podnit!!!! mislim u kombinaciji bez plaže...a za to je jos rano....tako da sto se mene tice..neka oblaka jos nekih 20 dana :P
Čestitam svim mamicama na novim saznanjima i super nalazima...novima dobrodoslica..bas super koliko nas je tu !!
Za žgaravicu (koju hvala bogu sad neamam,nego ponekad i van trudnoce) mi pomogne jednostavni bijeli kruh...ali dan star...dugo ga zvakat zalogaj po zalogaj i prodje...a i te vec spomenute Renie tabletice su mraaaaaaaaaak nisam ni znala da ih ima kod nas sad ja sam ih uvik iz njemacke narucivala.
fluffy nemoj se bas prečesto sa tim kremam za depilaciju mazat....svaka,,,ali bas svaka krema za to,bez obzira sta lazu i napisu na nju,radi na bazi amonijaka,smeksavanje dlake i korjena....od tud im i onaj bljak miris...a amonijak se upija kroz kožu. Danas navodno ima i prirodnih..ali jednostavno nema logike...zavrsila sam frizersku kemiju pa znam ponesto..ne mozes dlaku smekšat bez lužine i amonijaka...sisten je ala kao kad se trajna radi..samo se kod trajne sa kiselinom prekine gorenje dlake i radi dalje..a kod depilacije kremom se drzi dok dlaka ne "umre" i dok se korjen ne sprži..zato i rastu iduci put sve tanje i tanje....
Uzasrala sam se sad too much..ali to je moja averzija prema tim preparatima koje nam prodaju pod bezopasne..a skoro sam pa 100 posto sigurna da nisu.
isto ko i farba za kosu..kad pročitam samo prirodni sastojci...dodje mi da vrištim ahhahahha :D
Pozdrav svim budućim mamama
Mi čekamo prvu bebu, sina! Termin je 27.10.
kneginja inace sam tvrdoglava pa se ne obazirem puno na savjete, ali poslusat cu te i prelazim na zilet
Sve nove mame dobrodosle!
Imala sam smrtni slucaj u obitelji, i samo sam htjela rec da sam se skulirala zbog bebe i nastojala sam zdravim razumom prevladat tugu. Ali kako sam se izivcirala na komentare sa strane to nisu istine. Prvo me se napalo zbog stikli a onda i zbog crne robe. Uf odma sam svih stavila na mjesto!!
Ove vase komentare citam i nastojim se ne obazirat na puno toga jer vidim da moj ginekolog meni apsolutno ne govori 80% informacija kojima vi baratate, tjesim se da je sve super kako on kaze, pola toga nemam pojma o cemu pricate.
Mozete li mi samo rec koliko se ceka nalaz OGTT i kad navecer moram prestat jest i zanima me kako to prezivit s obzirom da jedem dok god sam budna hahah???
I jos nesto, bebu sam pocela osjecat prvo preko stomaka kad bih stavila ruku u 16-om tt, zatim sam je nakon 2 tjedna pocela osjecat iznutra i evo ima par dana se vide i na kozi pokreti. Stvarno nesto presavrseno, kako bit tuzan, samo osjetis ogromnu ljubav koja raste u tebi i ne mozes docekat zagrlit to malo bice.
Fluffy
Pozz svima,
Evo mozda glupo pitanje...ipravo sam zamijesila i razvaljala 20 tortilla i sad mi proslo kroz glavu da li je stetan taj polozaj i pritisak rukama dok se recimo valja tijesto? Paranoja....
Ogtt budu isti dan rezultati...moras bit natašte...doduse to je u st malo drugacije...dojes na taste...popijes glukozu pa cekas 2 sata u hodniku...pa opet vade krv (čini mi se dva puta,svako dva sata)...kod nas se dodje na vecer prespava i ujutro se radi nataste....al nase rodiliste je nesto drugo :)
kako sam cula nije bas najugodnije iskustvo...i mene čeka sad prvog.
što se komentara drugih tiče....zajebi...bas te briga nemoj se zivcirat...ljudi laprdaju i daju si za pravo svasta rec. pogotovo nama trudnima..ka da nam je IQ naglo pao od kad smo trudne pa nam svaki njihov savjet zlata vrijedi ahhahah
Ovo za kreme...provjeri....moja saznanja su takva...al provjeri kod nekoga s povjerenjem ne u drogerijama ;) jebe se njima..samo da je prodat
Sanjic87 i kneginja hvala vam, u Splitu sam, nesto sam nacula da od 7 navecer ne smijem jest.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji