biti će udarci..polako...
netko osjeti prije netko kasnije...ali zato kad bebani počnu lupati
lidija jako mi je drago da je sve super na kraju ispalo...uživaj u trudnoći i iščekivanju
jao mene jučer mama jednog prijatelja pitala koliko još imam do kraja...kažem ja ženi fino još samo 15 tjedana inakon 5 min skužim da je to još SAMO 3 i pol mjeseca gdje je proletilo to vijeme?
ljubav i meni je cervix debljine 35 mm baš sam išla pogledati u trudnička alimoja dr kaže da je to super i da odgovara tjednima trudnoće
I meni jako brzo vrijeme ide..da mi se ne vidi trbuh i da me beba stalno ne lupka ne bi ni znala da sam trudna.. imam osjećaj da ce početak 9mj. jako brzo doći.. da li ste počele kupovati opremu za bebu?
Sanjić87
Meni isto čaša mlakog mlijeka pomogne kod žgaravice!
Ja sam stvarno mislila da Ashley misli ozbiljno kad je rekla za zelene oci i tamnu kosu. Što ja znam možda se i to danas može vidjeti tim nekim pretragama;-))) kako sam se nasmijala:-))))
Mene zadnjih par dana tako jako lupa bebač da dragi normalno osjeti pokrete kada stavi ruku na tibu. To mi je baš lijepo:-)))
Ajme daaaa, vrijeme juri ko blesavo!!! Ja sam brzo ostala trudna, pa su me brzo sprasili na bolovanje (hematom+visoki tlak) i tako sam neki dan shvatila da sam vec 3 mjeseca doma i da niiistaaaa nisam napravila (osim posteno se naodmarala) :-o
Kad sam muzu rekla neki dan da jel moze vjerovat da sam 3 mjeseca doma, on je samo komentirao: "Ajme ti ces rodit, necemo se ni okrenut" :)
A sinoc smo, cini mi se barem, detektirali lagaaaane udarce, jutros isto, tako da se nadam da je to zbilja nasa Mrvica <3
Stvarno cure, kad planirate poceti nabavljati stvari za bebu? Ili ste vec krenule?
kao šta sam već rekla mi imamo skoro sve...ostale su još sitnice tipa kolica i neke stvari koje moja mama šiva...
robica je u ormaru s tim da čekam jos paket od nipcoma i eto skupilo se toga na brzinu
Ja sam kupila nesto robice, kolijevku, kolica znamo koja cemo-samo ih treba otic kupit, tj. naručiti, krevetić isto znamo koji cemo...
Al ne zamaram se pretjerano... Polako!!! To onako kako bi u šetnji naletili na nesto... Osim kolica, nista nismo ciljano nismo išli gledat!!
Mi imamo skoro sve, osim švedskih pelena, posteljine, još nekih higijenskih potrepština i ljekarne za bebu. Bar mislim da imamo sve jer mi je sad još sve po kutijama i vrećama (sljedeći tjedan krećemo u akciju uređenja dječje).
Malo toga sam kupila sama, jer smo uglavnom sve dobili. Samo robice imam nekoliko vreća, a sve je tako malo i slatko i koliko se raznježim kad sve to gledam toliko me uhvati i strah kad vidim koliko je to zaista malo i koliki će beban biti kad se rodi.
Jutro curke...vidim svakim danom nas je sve vise,dobrodosle nove...
Da kazu da je vrlo moguce da ako je posteljica ispred da se kasnije malo osjete oni pravi mali udarci...meni je straga pa sam ipak tek negdje cini mi se u 20-om tt osjetila udarce... Tako da nemojte se sekirat..pocet ce uskoro sve beboline pomalo lupkati...
Netko je pitao dal smo pocele s kupovinom stvari... Ja sam do sad kupila samo jedan bijeli body...!! Ali ok..znam kamo cemo po kolica i krevetic... A to ne namjeravam prije 7 mj... Mozda i pocetka 8 mj...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Dobro jutro tj. dobar dan drage trudnice i dobrodošle nove i čestitke svakoj na spolu i urednoj trudnoći. Cerviksi i slično, ma sve je to skoro pa normalno, ako treba odmoriti, malo manje raditi, pa nema veze, kada ćete se odmarati ako ne sada?
Jučer mi je poslovni partner napisao u mailu, "samo ti odmaraj i sakupljaj snagu, jer kada beba dođe, trebat će ti puno energije :)". Radi se u stvari o jednom vrlo velikom projektu, jako kompleksnom koji bi inače radila ali sam bez razmišljanja odustala od njega, jer početak gradnje projekta je u 10 mjesecu....samo sam sebe zamislila sa trbuhom do zuba...i rekla : "nema šanse". Imam trenutno najbitniji projekt u životu i njemu ću se posvetiti 100%.
Nisam još ništa specijalno kupila, nešto robice, a auto sjedalicu sam dobila na poklon od prijatelja. U 6 mjesecu rješavam kupaonicu, pa ću se nakon nje zbrojati i kupiti krevetić, kadicu i ormarič za presvlačenje. Kolica mislim također naručiti, ali to tek oko Nove godine, jer ne vjerujem da ću hodati sa bebom vani po zimi, ali tko zna, možda ih kupim i ranije.
Jutro cure :) hvala za savijete za zgaravicu..
Mi jos nismo nista kupili za bebu jer svi oko nas govore da to donosi nesrecu ali nasli smo kolica.. Nesto robice imam od brata,i imat cu njegovu koljevku i krevetic. Steta je ne iskoristit posto on ima tek 3i pol godine i tako rec sve je jos novo.. :)
Za udarce se ne brinite.. Meni su svi govorili da se prije 20tj ni ne osijeti i nestrpljivo sam cekala taj prvi udarac i kad sam osjetila i rekla dragom da je nemoguce jer da je tek 17tj,drugi dan je on osijetio i povjerovao.. Sve ovisi od bebe do bebe.. Ali kad krenu onda nema prestanka, puno puta se i ja pitam dal beba sta spava jer osijetim od jutra dok ne zaspim i onda i po noci..
Tako cete i vi uskoro :)
Sortiraj odgovore
Najstariji