Kneginja, bome si me nasmijala Cure koje osjećate svoje bebače, kako su vaši danas? Vani grozno vrijeme, kiša cijeli dan, a kažu da bebe u trbuhu osjete to tmurno vrijeme pa se umire. A moj malac danas nema minute odmora. Nije da se žalim
Toliko je aktivan da sam čak i prvi put danas vidjela udarce na van.
Megi, probaj sa Donatom ili sa bademima. Kažu da oni smiruju žgaravicu. Ja se još ne borim s njom (da se ne ureknem).
Naanaa, probala sam sa donatom ali ne djeluje bas.. Nadam se da te nece mucit zgaravica jer je uzas.. Kad znas da je to zbog malog andjela koji raste u tebi nije ti problem sta se ne osijecas dobro,bitno je da je beba dobro,ali nije niti malo ugodna..
Megi.. Meni casa hladnog mlijeka pomogne kad imam zgaravicu... Moj tata je cesto imao problema s zgaravicom i sjecam se da je pio mlijeko... Ja sam probala i stvarno mi je pomoglo... Srecom imala sam je svega 3-4 puta samo za sada...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Evo da vam se i ja pridružim! Prva trudnoća mi je, a termin mi je 02.09. Spol još ne znam, bebica se stalno skriva
Sanjić87
jutro žemske
dobrodošle nove cure, čestitke svima koje su saznale spol ili onima koje su ga promijenili
jao ja sam ponukana jednom fb temom sada nestrpljiva za idući ultrazvuk i nadam se da je ono bio pišo šta smo vidjele dr i ja...već sam kupila neke dečkaste komplete kao npr bodi sa leptir mašnom
e sad žgaravica...ja ju imam svaki dan i meni pomaže ili žvakanje badema ili komadić sira ili limunada bez šećera....
te tablete za cucanje i sl ne zelim dok mi ovo pomaže...meni je npr od donata još gore ali svejedno svaki dan popijem dvije čaše za probavu i magnezij
Lela, Ryanne, Branchi, Ashley, Sanjarica, Plavojka, Kiara, lollipop hvala kad su me znali pitati, sto predosjecam odnosno kojeg bi spola moglo biti dijete, govorila sam da ne znam, da nemam neki poseban filing, ali da me zbog nekih sitnica vuce na curicu. Sad je ispalo smijesno jer sam znaci ipak predvidjela
Nekako mi sve jos djeluje nestvarno, pokusavali smo 7 mj i onda ti plusici, sok, pa svi moji problemi sa zdravljem, nekako je sve to trajalo i trajalo, i nisam se ni okrenula, evo me vec na polovici trudnoce, i cekam curkicu. Ne ide mi jos u glavu da cu za 5mj biti necija mama, naravno ako sve bude u redu.
Posteljica mi je sprijeda. Čitam po nekim forumima da cu zbog toga mozda slabije osjetiti dijete, sad ne znam jel to istina. Na mahove mi se cinilo da osjetim neke leptirice oko 16tt, al vjerujem da su to bila samo crijeva. Prave sigurne udarce jos ne osjetim, no jedva cekam da me pocne lupkati
Ja isto jos ne osjecan bebu!! Kao nekad osjetim nesto slabo kad se skroz umirim i skoncentriram!!
I meni je posteljica sprijeda!! Mozda je stvarno zbog toga!!
Ja danas ulazim u 21 tjedan!!
I sanjam o poštenom kicku!! ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji