Ja sam danas malo brisala balkon al rucno sa krpom i osjetim kak mi je tesko!!! Jel sam cucala!! Valjda se nije i bebica umorila!!??
naana to ti je to...sto sela sto običaja...sto ljudi sto ćudi....za nekog je za nekog nije :D
kiara slažem sed a svratimo na bebinje :D
čvarak nije se beba umorila nego mama hahah :D ja se u zadnje vrime sa sasvim malim i ne tako teškim poslićima umorim ko da sam kopala....uhvatim samu sebe da se zadišem...zato radim jako malo i jako kratko....a neke vece poslove rascjepkam pa bude lakse :D
A di sad kad zapekne lito..a stomaci do zubi....a kile se naglo povećaju....zivat cemo ka ribe na suvom ahhahhaha nek nam je dragi Bog u pomoći ;)
Ja san prava ona trudnica koja se popne uz stepenice pa puse jos 5minuta!!
Uf meni vec sad trbuscic smeta u nekim poslovima a nije tak jako ni velik sta ce bit onda poslije, jer ja nikad nisam imala trbuscic pa mi je cudno...jedino kaj sam imala su sise:)))a sad su op op skocile za 2kosarice gore...ajmeee moram grudnjake kupovat,a ja bas nemrem svakakve neg naravno one skuplje :/
Cao cure,evo i mene malo.. Jeste dobro danas? Mene danas mali cijeli dan udara,prije su me dragi i mali nasmijavali jer mi je dragi stavio glavu u krilo i kako je mali udarao tako je njega po glavi,pa ga je moj muz bockao i tako su jedan drugome vracali,a ubiti sam ja najvise dobila hahah,a sada me tako poceo udarat da imam osjecaj kao da ce mi svakog trena gurnut rukicu il nogicu van.. hahaha
Citala sam sta ste pricale o tome kako drugi pametuju.. I meni je toga navrh glave,svaki dan iznova slusam kako vise nista nije isto,kako ce djetetu trebat prijustit sve sta trazi,da vise nismo sami,iskreno se bojim sta ce biti kad rodim.. Imam brata od 3ipo godine,i znam sta me sve ceka,da nisam spremna nebi ni cekala sada svoje djete.. Ali svima oko nas bez obzira koliko mi godina imale kad rodimo,smo nesposobne i pametuju umijesto da nas puste da mi pitamo ako zapnemo..
naš malac je isto sada imao tulum u buši...razmahao se i razlupa a MM umire od smijeha kako mi buša skače
baš smo se raspričali s njim
e netko je pitao za OGTT i jelo...12 sati prije 1.vađenja (natašte) ne smiješ jesti...ja sam zadnje pojela u 19:00 a prvu krv vadila 7:15, popila glukozu pa vadila nakon sata i nakon 2...preživi se nekako...moja preporuka uzmi nekog za društvo jer je dosadno dve ure sjediti i čekati sam
Za OGTT ti vade sva tri puta iz vene ili i iz prsta? Jer ja kad vidim iglu sam gotova pa da se znam pripremit..
iz vene...ali možda se može dog.da vade iz prsta...
meni je zadnji put bilo najgore jer mi nije imao od kud vaditi nego iz iste rupice gdje je već vađeno...ali preživi se
Bit ce veselo onda.. :( I meni su tako u jednom danu 2 puta iz iste ruke vadili kad sam morala napravit pretrage da mi dr otvori trudnicku,trebala sam taj dan 3 puta vadit ali nisam mogla..
U kom tjednu si to vadila?
Sortiraj odgovore
Najstariji